Alex Delea, adevărul despre idila cu Elena Chiriac: ,,Vorbim, ne scriem"

Ultima actualizare:

Alex Delea a devenit marele câștigător Survivor România 2022! A făcut parte din echipa ,,Războinicilor" și cu toate că a îndurat foamea și frigul nu se aștepta nicidecum să ia acasă premiul cel mare. Delea s-a luptat în finală cu Elena Chiriac și mulți au crezut că între ei s-a înfiripat o idilă. Iată ce spune Războinicul despre relația cu Elena. 

Alex Delea, adevărul despre «idila» cu Elena Chiriac: ,,Vorbim, ne scriem"
Alex Delea, adevărul despre «idila» cu Elena Chiriac: ,,Vorbim, ne scriem"

Alex Delea și Elena Chiriac s-au luptat umăr la umăr în finala spectaculoasă din cadrul competiției de supraviețuire, iar în cele din urmă, publicul l-a desemnat câștigător pe Războinic. 

Nu rata: Incredibil! Cât a slăbit Alex Delea la „Survivor România”? E sportiv de mic!

Delea a vorbit recent despre experiența fabuloasă pe care a trăit-o la Survivor România și a dezvăluit care au fost cele mai dificile momente. Desigur, cel mai ,,picant" subiect în ceea ce-l privește pe Războinic, este relația sa cu Elena Chiriac, iar Alex a abordat acest subiect cu foarte multă sinceritate. 

 «E un pachet de suferință»

Alex Delea a mărturisit că cele mai ,,tragice" momente prin care a trecut în competiția din Republica Domincană a fost lipsa alimentației și ploaia rece, care nu-i permitea nici măcar să se odihnească. 

Află și: Totul despre Alex Delea! Cine îl așteaptă acasă

,,Foamea, ploaia, dormitul pe jos, gândurile de acasă… E un pachet de suferință. Atunci când erai foarte obosit, voiai să dormi, dar nu puteai din cauza ploii. Și se adăuga și foamea… Era absolut tragic.", a declarat Delea pentru Viva.ro

Delea, adevărul despre relația cu Elena Chiriac: ,,Vorbim, ne scriem"

În ceea ce privește relația sa cu Elena Chiriac, Alex Delea a manifestat numai apreciere la adresa Faimoasei, de când au revenit din Dominicană, astfel că fanii s-au întrebat dacă nu cumva există o relație între ei. 

Elena a pus paie pe foc cu declarațiile ei și a mărturisit în cadrul emisiunii lui Măruță, că l-ar alege pe Delea în defavoarea lui TJ, în ceea ce privește o relație. Alex a spus sincer care este relația dintre ei. 

,,Cu Elena am rămas în relații foarte bune: vorbim, ne scriem, suntem prieteni. Am văzut speculațiile, dar lumea poate scrie și poate vorbi!", mărturisit Delea, pentru sursa citată. 

Alex Delea, într-o relație cu Alexandra Duli?

Odată revenit în țară, Alex Delea nu a pierdut deloc vremea și s-a bucurat din plin de notorietatea și aprecierea pe care i-a adus-o câștigarea trofeului Survivor 2022. Războinicul a avut o mică reuniune cu câțiva dintre colegii săi din concurs, iar fotografia pe care a postat-o alături de Alexandra Duli, a dat de înțeles că cei doi ar fi mai mult decât prieteni. 

Vezi și: Alex Delea și Alexandra Duli, cel mai nou cuplu de la „Survivor"?

Foștii concurenți Survivor nu au ezitat să comenteze de zor în dreptul imaginii. 

 „Casă de piatră, nebunii mei! Și mulți, mulți copilași!”, a fost mesajul Oanei Ciocan, în timp ce fosta războinică Ana Dobrovie a reacționat: „Mamă, ce frumoși sunteți voi!”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net