Emil Rengle, complet gol pe Instagram! Cum au reacționat fanii VIDEO

Emil Rengle și-a luat urmăritorii prin surprindere, după ce a publicat pe rețelele de socializare una dintre cele mai îndrăznețe apariții ale sale. Coregraful s-a filmat complet gol, iar video-ul a fost însoțit de un mesaj care a explicat alegerea sa.

Emil Rengle este cunoscut pentru dezinvoltura sa, acesta asumându-și din plin toate aparițiile sale controversate. Și de data aceasta, Emil și-a luat admiratorii prin surprindere,  după ce a publicat în mediul online un filmuleț mai mult decât îndrăzneț!

Citește și: Emil Rengle, adevăruri dureroase din copilărie: «M-au dus la spitalul de nebuni»

Emil Rengle, gol pușcă pe Instagram

În imaginile cu pricina, Rengle apare complet gol, cu posterioul la vedere, în timp ce înota într-o piscină cu apă cristalină. „Da, Libertate. Vreau să fiu soțul tău.”, a scris acesta simplu, în dreptul video-ului explicit. 

Dacă unii admiratori ai săi i-au apreciat curajul, câțiva au comentat ironic apariția coregrafului, iar alții i-au reproșat că ar fi nepotrivită o astfel de filmare, publicată pe o rețea de socializare.

Citește și: Emil Rengle, primele declarații după eliminarea de la Survivor: «Mi-am atins scopul»

„Ești liber deja. Te felicit și te încurajez.”, „Nu te-a raportat nimeni încă?”, „Asta e cea mai ciudată chestie pe care am văzut-o astăzi”., „Uneori ce e prea mult strică.”, „Se duce la vale omenirea, sincer, fără supărare.”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Emil Rengle și-a câștigat notorietatea în urma participării sale la „Românii au talent”, cu un număr inedit de dans pe tocuri. Deși apariția sa a stârnit controverse, părerile fiind împărțite, Rengle a reușit să câștige atunci cea de-a opta ediție a emisiunii de talente, impresionând prin conceptul propus pe scenă.

Emil Rengle a bifat mai multe emisiuni

După ce s-a prezentat pe tocuri, au existat mai multe curiozități cu privire la orientarea sexuală a coregrafului. Deși la început a fost afectat de comentariile negative, Rengle a ajuns în prezent să glumească pe marginea subiectului.

În cadrul unui filmuleț publicat în urmă cu ceva vreme pe platforma YouTube, acesta s-a identificat ca fiind bisexual, fiind astfel atras de femei și bărbați deopotrivă.

De curând, publicul l-a putut vedea pe Emil Rengle evoluând și în cadrul emisiunii „Survivor România”, coregraful creând și acolo, în stilul caracteristic, mai multe controverse. De asemenea, acesta a participat și la „Ferma”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net