Zanni, tu ești? Marele câștigător Survivor 2021 este de nerecunoscut: Plin de mușchi și sexy tare, face ravagii printre admiratoare!

Ultima actualizare:

Atunci când a ajuns la Survivor România, Zanni nu era chiar cel mai puternic și arătos concurent, însă a demonstrat că nu doar fizicul contează, ci și psihicul. La 2 ani de la terminarea filmărilor, marele câștigător din 2021 este într-o formă fizică de invidiat!

A băgat sală la greu și acum arată impecabil. Dacă îl vezi de la spate, nici nu-ți dai seama că este el! Zanni a sucit mințile admiratoarelor sale, după ce a postat o fotografie cu el, pe Instagram, în lenjerie intimă.

Plin de mușchi și tatuaje, Zanni e „tanc rusesc”!

Așa cum v-am spus deja, Zanni a impresionat pe toată lumea cu modul în care arată acum! Iar pentru ca transformarea lui să fie sesizată mai bine, artistul a făcut un colaj cu o poză din prezent și una de pe vremea când de-abia cântărea 50 de kilograme. 

După cum se poate vedea, aspectul fizic al lui Zanni s-a îmbunătățit considerabil. A fost constant și serios și a mers la sală pentru a trage din greu. Dar rezultatele nu au întârziat să apară, iar acum este tare mândru de corpul lui!

A trăit la orfelinat și într-un cămin de nefamiliști

Deși acum se bucură de succes, are o casă, o mașină și bani în conturi, viața lui Zanni de la Survivor România nu a fost mereu una bună. Artistul a trăit într-un orfelinat, iar mai apoi, într-un cămin de nefamiliști, acolo unde plătea numai 100 de lei pe lună și trăia în condiții greu de imaginat.

  „În orfelinat, eram crescut precum animalele. Ți se dădea mâncare, erai bătut dacă nu înțelegeai ceva. (…) Ne luau la capace, ne culcau și ne trezeau la un program anume. Eram fix ca un animal. Nu conștientizam nimic. Nu știam de ce sunt lovit. Sunt convins că și acum se mai întâmplă asta la noi în țară. Copiii sunt abuzați sau nu sunt îngrijiți cum trebuie.  Până la vârsta de 9 ani am crescut ca un copil naiv. Mi-era frică să-i spun cuiva că e prost. Mă uit acum la cei mici că înjură lejer de la vârsta de 5 ani. Chiar fumează. E grav. Prima dată am spus într-un parc cuvântul prost, când mă jucam cu lopățelele în nisip. Și de frică m-am uitat în stânga și-n dreapta. Credeam că m-a auzit cineva. Atât de naiv eram când eram mic, chiar speriat de bombe. Acum nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare.

Citește și - Schimbă televiziunile și proiectele ca pe șosete, ca să se poată întreține! Zanni "sare în cap", la «Splash! Vedete la apă»

Când am ieșit, am simțit că e cea mai frumoasă zi din viața mea. Am simțit că am scăpat, am evadat. Le-am dat motive să mă dea afară, pentru că eram tot timpul revoltat. Puneam mult preț pe libertate, era mai importantă decât mâncarea și un loc de dormit. Era ca o pușcărie – bătaie, pedepse încontinuu, nimeni nu vorbea cu noi. Am găsit un cămin de nefamiliști cu chirie, era 100 de lei pe lună. Era un cămin pentru șobolani, era o mizerie de nedescris. Am stat acolo doi ani de zile, singur. Atunci m-am cunoscut, am înțeles cine sunt, ce vreau de la mine, de la viață, ce doresc să fac”, a mărturisit Zanni, acum ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net