Ce salariu are Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România 2023?

#Survivor România
Ultima actualizare:

Daniel Pavel este prezentatorul ”Survivor România” din anul 2021, din al doilea sezon, când l-a înlocuit pe Dan Cruceru. În urmă cu un an a fost invitat la podcastul ”Acasă La Măruță”, unde a discutat despre despre tranziția sa de la Kanal D la Pro TV, dar și despre discuția aprinsă din jurul salariului său. Câți bani câștigă Dan Pavel la ”Survivor România”?

Daniel Pavel a avut un contract cu Kanal D, dar la finalul competiției contractul s-a încheiat și chiar dacă exista posibilitatea de a-l prelungi, el a preferat ca activitatea lui să înceteze, pentru că la vremea aceea primise o ofertă de job în Viena și se gândea să o accepte. Ulterior, emisiunea s-a mutat la Pro TV, iar când ”domnul Dan” a fost cooptat în echipă, așa că a semnat un contract cu televiziunea de pe Pache, pentru a fi, din nou, prezentatorul emisiunii. De atunci și până în prezent, toată lumea se întreabă care este salariul prezentatorului ”Survivor România”, cât câștigă cu adevărat și de ce este secretă suma?!

Daniel Pavel, secretos cu salariul de la Pro TV

Salariul lui Daniel Pavel a stârnit curiozități, având în vedere că anul trecut a făcut o declarație privind salariul său primit la Pro TV.  Totuși, prezentatorul rămâne secretos și nu își dezvăluie concret remunerația primită pentru postul de prezentator la ”Survivor Romania 2023”.

La întrebarea lui Măruță despre salariul primit de la Pro TV, Daniel Pavel a răspuns cu subînțeles. „Am auzit niște chestii frumoase apropo de salariile de la PRO. Este un salariu super-satisfăcător…. M-au plătit foarte bine la Survivor, conform așteptărilor, cerințelor, audienței.”.

Prezentatorul Survivor România 2023 nu a vrut să își divulge salariul, dar din declarația sa reiese că este mulțumit de banii pe care îi primește, posibil să fie și mai mulți decât primea la Kanal D.

Cine este iubita lui Daniel Pavel?

Prezentatorul TV s-a despărțit de logodnica sa, Marina, anul trecut, cu puțin timp înainte de a face nunta. Totuși, pentru el nu a fost foarte greu să o ia de la capăt și să cunoască pe altcineva.

Daniel a început o relație cu Ana Maria Pop la scurt timp după ce s-a despărțit de Marina, chiar cu puțin timp înainte de a pleca în Republica Dominicană pentru filmările ”Survivor România”. Chiar dacă se aflau la mare distanță unul de celălalt, relația lor a rezistat și se iubesc la fel de mult și acum.

Primele imagini cu noua sa iubită au apărut în timpul festivalului SAGA. Iubita sa a mai avut relații cu Horia Tecău și cu Ricardo Cadu, un fotbalist portughez care a jucat la CFR Cluj, ceea ce înseamnă că este obișnuită cu lumea showbiz-ului.

Ana Maria Pop a studiat la Facultatea de Drept din Cluj, a profesat timp de câțiva ani, după care s-a retras când a aflat că trebuia să participe la un proiect ce necesită relocarea în Bruxelles.

După retragerea din domeniu, iubita lui Dan Pavel a participat la cursuri de actorie pentru că voia să scape de trac, dar și la alte cursuri de dezvoltare personală. Una dintre piesele în care a jucat este „Palatul Pionierilor”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net