Sebastian Dobrincu, dezvăluiri după Survivor România: „Iau acel pas greșit ca pe o lecție de viață”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sebastian Dobrincu (24 de ani) este primul concurent din Survivor România care se întoarce în țară accidentat. Înainte de a intra în operație tânărul antreprenor și cântăreț ne-a oferit un interviu în exclusivitate în care ne-a povestit mai multe despre experiența din Republica Dominicană.

Sebi a ieșit din competiție  săptămâna aceasta
Sebi a ieșit din competiție săptămâna aceasta

 Click!: Te-ai fi gândit vreo secundă că drumul tău în competiție se va opri din cauza unei accidentări?

Sebastian Dobrincu: Sincer, mi-au trecut prin cap toate scenariile posibile după ce am intrat pe primele trasee. Mi-am dat seama că în febra incandescentă a competiției ești expus unor astfel de momente de neatenție. Clar, însă, nu mă așteptam să am parte de o accidentare atât de gravă dintr-un simplu pas greșit. Iau acel pas greșit ca pe o lecție de viață.

Ți-ai fi dorit să stai mai mult în Republica Dominicană?

Am plecat cu dorința de a câștigă; de a savura fiecare zi. Tocmai faptul că m-am integrat atât de bine în peisajul Survivor face ca frustrarea accidentării să fie înzecită. Un lucru știu sigur: la un moment dat, în viață, voi revizita capitolul Survivor și îl voi încheia așa cum mi-am propus.

A fost unul  dintre cei mai  rapizi Faimoși
A fost unul dintre cei mai rapizi Faimoși

«La un moment dat, în viață, voi revizita capitolul Survivor»

Ai mai fost în emisiuni TV, dar nu de acest gen. Cum ți s-a părut această experiență?

Într-un cuvânt – nebunie! Îmi este imposibil să explic celor de acasă cum se simte de fapt experiența, dincolo de ce se vede pe televizor. Doar trăind-o pe pielea ta poți înțelege cât de supraevaluate sunt lucrurile după care fugim în viața de zi-cu-zi – de la mâncare, la bani, reușite profesionale sau avuții materiale. Am plecat din Dominicană cu o perspectivă mult mai amplă vizavi de ce înseamnă viața.

Ai slăbit?

Când ajunsesem la spital după accidentare, aveam 8 kg mai puțin față de începutul emisiunii. Slăbitul extrem e parte din provocare și am îmbrățișat ideea asta. Am reușit să mai pun câteva kilograme înapoi în zilele de recuperare petrecute în spital.

Ce ți s-a părut cel mai greu?

Să nu faci nimic. Eu nu pot sta locului; nu am putut niciodată; iar formatul îți testează tocmai aceasta răbdare. Pe insulă trăiești într-o continuă așteptare, într-o continuă nedumerire vis-a-vis de ce urmează să se întâmple. După ce toată viață am alergat să construiesc lucruri, să fac cât mai multe, ideea că sunt forțat să stau degeaba și să mă uit la cer, mi-a dat ceva bătăi de cap.

A căzut de  pe o platformă  și s-a accidentat
A căzut de pe o platformă și s-a accidentat

Ai vreun regret vizavi de ceea ce ai făcut în competiție?

Zero. Toate lucrurile se întâmplă cu un motiv în viață. Mi-am vărsat deja toate lacrimile de nervi în perna de la spitalul din Dominicană, după accidentare. M-am descărcat, iar acum pot să mă întorc la ce îmi place – provocări noi și mult mai ambițioase.

Cu cine ai legat o prietenie?

Am legat prietenii minunate cu toți colegii de echipa, ba chiar și cu unii adversari. Am petrecut poate ceva mai mult timp pe insulă cu unii dintre ei – Ionuț, Jorge, Vica, Doc, Maria și Ghebe. Oameni de nota 11.

Ce urmează pentru tine din punct de vedere medical?

Verdictul medicilor a fost solid de la început: va trebui să mă operez de urgență pentru a îmi corecta poziția osului rupt. Perioada de recuperare e estimată la 5-6 luni după intervenția chirurgicală, însă nu mă văd stând la pat atât de mult – poate dacă îmi mai antrenam puțin răbdarea la Survivor!

De cine și de ce ți-a fost cel mai dor cât erai acolo?

Evident, de toți apropiații mei. Mă rugam pentru ei în fiecare seară când mă întindeam pe acea bucată de lemn pe care dormeam și priveam acel cer magnific, plin de stele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net