Mimi rupe tăcerea despre Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu: «Am vorbit cu el acum o lună!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mimi (23 de ani) a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de tânărul milionar, Sebastian Dobrincu (23 de ani)! Relație amoroasă care s-a terminat destul de urât având în vedere că acesta și-a găsit fericirea imediat în brațele, Ioanei Ignat (24 de ani), o tânără cu care se pare că are gânduri serioase având în vedere că s-au și logodit.

Mimi sau Mihaela Pantea, după numele din buletin, se pare că a trecut peste separarea dureroasă de Sebastian Dobrincu. Prezentă, zilele trecute, la avanpremiera filmului „Black Panther: Wakanda Forever” tânăra ne-a povestit despre întâlnirea recentă dintre ea și milionar.

“Cu Sebastian am mai vorbit, suntem ok. Am vorbit cu el cred că acum o lună. A trecut acea perioadă mai învolburată. Cred că toată lumea a trecut deja peste. Nu cred că mai există cale de împăcare între noi doi, acum omul este cu altcineva.. Nu știu de ce ne-am împăca…nu m-am gândit niciodată la asta. Habar nu am! Nu știu ce o să fie mâine. Nu pot să zic un defect al lui Sebastian…el era perfect! Ne-am despărțit din cauza problemelor de comunicare care au existat între noi doi. Nu îl regret, nu regret momentele cu el…de ce să regret? Nu a murit! Noi nu ne auzim prin mesaje, nu ne scriem, ne-am întâlnit întâmplător în parc și am avut o discuție ca doi oameni normali”, a declarat pentru Click!. Mimi.

Mimi: «Despre Ioana nu am nicio părere!»

Trebuie spus și faptul că după ce cei doi s-au separat Mimi a declarat în spațiul public faptul că milionarul ar fi tradus-o cu o altă persoană. Lucru total neadevărat din punctul de vedere al lui Sebastian, care, la câteva zile după separarea de vloggeriță s-a afișat în brațele artistei, Ioana Ignat. Întrebată de Click! ce părere are despre actuala parteneră a fostului iubit, Mimi a încercat să evite pe cât de mult posibil un răspuns și să treacă la următoarea întrebare.

“Nu am nicio părere despre o fată pe care nu o cunosc. Chiar nu am, nu am ce să zic despre ea”, ne-a spus aceasta.

Mimi: «Îmi plac bărbații blonzi cu ochii albaștri!»

Simpatica vloggeriță ne-a mai dezvăluit și că nu ar spune “nu” unei noi relații amoroase în care ar fi fericită. Ba mai mult, ne-a spus și cum trebuie să arate viitorul partener din viața sa:

“Acum sunt singură. Sunt o fată pretențioasă. Vreau de la un bărbat să fie la fel ca și mine. Îmi doresc ca bărbatul de lângă mine să fie matur emoțional, să știe să comunice și să fie la fel de ambițios ca și mine. În momentul de față sunt foarte conectată la partea mea profesională dar asta nu înseamnă că refuz dacă vine marea iubire spre mine. Îmi plac bărbații între 1,78 și 1,82 înălțime, preferabil să fie blond cu ochii albaștri. Mi-ar plăcea ca viitorul meu iubit să fie tot artist dar nu m-ar deranja dacă ar fi și pe partea de business sau IT”.

Vezi si: Sebastian Dobrincu e istorie! Influencerița Mimi are un nou iubit: «Nimeni nu e dator...»

Mimi, succes în mediul online

Mimi a devenit cunoscută datorită numărului mare de vizualizări pe care îl are în mediul online. În 2020 datele arătau că aceasta avea 927 de mii de abonați pe YouTube, peste 76 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 300 de mii de fani pe Tik Tok.

“Foarte multă muncă, ăsta cred că este succesul vizualizărilor în general și nu neapărat al meu. Muncesc de dimineață de la 10.00 până seara la ora 20.00 să zic așa. Nu cred că se așteaptă nimeni atunci când încep să facă acest lucru. Eu una nu mă așteptam, dar nu am fost nici foarte surprinsă de aceste rezultate”, a conchis pentru Click! Mimi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net