Sebastian Dobrincu e istorie! Influencerița Mimi are un nou iubit: «Nimeni nu e dator...»

Ultima actualizare:

Sebastian Dobrincu, investitorul de la "Imperiul leilor" și Mimi, cea mai de succes influenceriță din România, au trăit o poveste de dragoste pasională, care s-a sfârșit cu scandal. Despărțirea de milionar a fost foarte dificilă pentru Mimi, dar acum, după un an, tânăra a făcut câteva dezvăluiri de suflet despre cum a reușit să depășească cea mai dificilă perioadă și l-a prezentat și pe noul ei iubit. 

Sebastian Dobrincu e istorie! Influencerița Mimi are un nou iubit: «Nimeni nu e dator...»
Sebastian Dobrincu e istorie! Influencerița Mimi are un nou iubit: «Nimeni nu e dator...»

Mimi este sigura influenceriță din România care a adunat peste un milion de urmăritori, ceea ce a făcut-o cunoscută și la nivel internațional în rândul creatorilor de conținut. Tânăra și afaceristul de la «Imperiul leilor», Sebastian Dobrincu, au creat un cuplu ca-n povești, amândoi fiind tineri și de succes. Dragostea dintre Sebastian Dobrincu și Mimi s-a sfârșit foarte urât, influencerița acuzându-l pe milionar că a înșelat-o. 

Iată ca a trecut deja un an de la scandalul dintre Mimi și faimosul afacerist, iar acum influencerița a decis să dezvăluie fanilor cum a reușit să treacă peste cea mai grea perioadă din viață ei. Tânăra a declarat că sufletul ei s-a vindecat și este mai bine decât a fost vreodată. Mimi a postat și o fotografie alături de influencerul Mircea Mihai, un tânăr cu un trup sculptat, care este bun prieten și cu Alexia Eram. Mimi și Mircea Mihai s-au pozat împreună, tânărul postând chiar și un video cu iubita lui pe InstaStory, așa că este clar că Sebastian Dobrincu este doar un capitol de tristă amintire în viața influenceriței. 

«Anul trecut am trecut prin cea mai grea perioada din toată viața mea. Am plans 136 de zile la rând. Da, le-am inumarat pentru ca ma întrebam tot timpul când o sa se termine. Nu era vina nimănui ca eram așa, nici măcar a mea pentru ca nu alegeam in mod conștient sa fiu trista. Intr-o dimineața, după multe discursuri și cărți ascultate despre cum funcționează mintea și ce înseamnă depresia, m-am trezit repetându-mi in minte “break the cycle” - atunci am înțeles ca depindea de mine sa opresc tristetea in care trăiam.

Am devenit conștientă de faptul ca tipare mentale greșite ma făceau sa cred ca voi fi iubita si apreciata doar dacă sunt victima, așa ca ma complaceam in acest rol in mod involuntar pentru ca asta era limbajul de iubire pe care îl învățasem in copilărie. Cu alte cuvinte, pentru ca aveam nevoie de iubire atunci când eram mică dar nu știam cum sa o cer, creierul meu a inventat un mod simplu prin care sa o obțină instant: victimizarea. Procesul petrecându-se in subconștient, a stat ascuns mult timp pana am reușit eu sa il văd. In momentul in care am realizat ca mintea mea ma sabota si ma facea sa fiu trista, atunci pentru mine viața s-a schimbat radical. A trecut aproape un an de când am intrat in procesul de vindecare. Astăzi pot sa spun ca sunt mai bine decât am fost vreodata in toată viața mea.

Acest bine a venit cu foarte multă cautare, motivatie si munca, atât in terapie cât si in restul timpului in care mi-am îmbibat mintea cu mindset-uri constructive, pozitive si inalte vibrațional. Nimic nu trece de la sine. Am învățat ca daca ai o problema, nu o sa dispară stand pe spate si asteptand sa vina cineva sa ți-o rezolve. Nimeni nu e dator si nici nu are chef sa îți rezolve tie sau mie problemele. Suntem singurii responsabili de absolut tot ce trăim. Vindecarea vine din interior. Oricine se poate vindeca dar nu oricine își dorește sa se vindece si totul tine de perspectiva din care privești situația», a dezvăluit Mimi pe Instagram.

Andreea Raicu, mesaj emoționant pentru Mimi 

Printre vedetele care și-au arătat susținerea față de Mimi a fost Andreea Raicu, care a repostat declarația influneceriței și i-a transmis un mesaj de încurajare.

«Felicitări pentru onestitatea și vulnerabilitatea ta, Mimi. E minunat că la vârsta ta ai avut curajul să cauți să înțelegi de ce trăiești ce trăiești. Ești o inspirație.» a fost mesajul Andreei Raicu pentru Mimi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net