David Dobrincu, influencer la 11 ani. „Avem o ţară superbă şi sunt mândru de ea”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Considerat unul dintre cei mai talentaţi puşti de vârsta sa, David Dobrincu continuă să ne surprindă zi de zi. După ce a jucat în filme şi seriale, a lansat piese şi a avut colaborări muzicale, acum are o rubrică permanentă la „Vorbeşte lumea” şi îşi doreşte să promoveze frumuseţile patriei.

David Dobrincu a filmat  un videoclip la  Cazanele Dunării
David Dobrincu a filmat un videoclip la Cazanele Dunării

Pentru cei ce nu ştiu deja, fratele mai mic al milionarului Sebastian Dobrincu, David, care are doar 11 ani, îşi câştigă demult banii de buzunar: pune voci pentru filme de desene animate, joacă în filme precum “Tabăra” sau în seriale ca “Vlad” sau “Clanul” şi are o rubrică permanentă la “Vorbeşte lumea”.

De curând aceasta a intrat din nou în studioul de înregistrări şi a scos un cover după piesa “Sailing” cântată de îndrăgitul solist Rod Stewart. Şi nu numai că a reinterpretat piesa, dar a filmat şi un videoclip la ea în care promovează locurile frumoase din ţara noastră.

David şi Sebastian,  doi fraţi de succes
David şi Sebastian, doi fraţi de succes

„Îmi place foarte mult Rod Stewart şi e născut în aceeaşi zi cu mama, anul diferă, bineînţeles. Îmi plac foarte mult cam toate piesele lui şi mi se potrivesc. Videoclipul a fost filmat la Cazanele Dunării, la Orşova”, ne-a povestit David.

Filmările au durat câteva ore şi au avut loc într-o zi superbă de duminică. „În dimineaţa dinaintea filmărilor am fost foarte morocănos, pe drum, pentru că am crezut că merg la nişte cazane. Şi am început să citesc de ce se numesc “Cazanele Dunării”. Este prima dată pentru mine când am fost acolo şi am avut senzaţia că sunt în altă ţară”, ne-a mai spus el.

David a mai filmat şi  în Gara Buşteni, alături  de Karla Herescu
David a mai filmat şi în Gara Buşteni, alături de Karla Herescu

„Avem o ţară superbă şi sunt mândru de ea, de aceea îmi doresc să arăt şi în videoclipurile mele frumuseţile României. Am filmat şi la Cetatea medievală a Severinului şi recomand acele locuri minunate”, a mai declarat simpaticul interpret.

„Şi anul trecut împreună cu Karla Herescu şi DJ Stone, am filmat pentru videoclipul piesei „On My Way” în gară la Buşteni, la Castelul Peleş şi la Mănăstirea de la Sinaia. Sunt multe locuri frumoase în ţară asta”, spune puştiul care mai pregăteşte multe surprize pentru cei care îi apreciază muncă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net