David Dobrincu și Ana Maria Mărgean, prietenie specială pe note muzicale

Ultima actualizare:

Doi copii de 11 și respectiv 13 ani cuceresc publicul cu vocile lor speciale, cei doi fiind la a doua colaborare de aceast fel. O nouă surpriză muzicală vine de la doi dintre tinerii foarte talentați și cunoscuți de la noi.

David Dobrincu și Ana Maria Mărgean, prietenie specială pe note muzicale
David Dobrincu și Ana Maria Mărgean, prietenie specială pe note muzicale

David Dobrincu vine cu premiera melodiei „You are the reason (cover by Calum Scott)", pe care o cântă alături de Ana Maria Mărgean, câștigătoarea ediției cu numărul 11 a show-ului „Românii au Talent" de la Pro TV.

Cei doi s-au cunoscut la cursurile de modelling acum 5 ani și îi leagă o prietenie deosebită. David și Ana sunt la a 2-a colaborare, vocile lor armonizandu-se bine împreună.

Vezi și: VIDEO Ana Maria Mărgean, câștigătoarea de la "Românii au talent", a primit cățelușul mult visat. Reacție emoționantă

Videoclipul melodiei a fost filmat la Mamaia, la mare, într-o frumoasă locație, unde s-au bucurat împreună de ultimele zile de vacanță.

„O iubesc pe Ana Maria ca pe o soră, ne înțelegem excelent și la filmări a ieșit minunat", spune puștiul minune.

„Cu David m-am cunoscut când eram foarte mici, să fie 5 ani, cred, la cursurile de modeling. Am devenit prieteni și ne-am intersectat de mai multe ori la diverse evenimente fie pe partea de modeling (concursuri/prezentări de modă) fie pe partea artistică (la ore de canto sau în studio) și deja am avut 2 colaborări muzicale.

De data aceasta videoclipul melodiei a fost filmat la mare într-o frumoasă locație și ne-am bucurat împreună de ultimele zile frumoase de vacanță. Sperăm că interpetarea noastră să placă celor ce o vor asculta la fel de mult cum ne-a plăcut și nouă”, spune și Ana Maria Mărgean.

Cine este David Dobrincu?

Anul acesta îl veți vedea pe David atât în serialul „Clanul" cât și în „Wednesday". David Alexandru Dobrincu are 11 ani, e fotomodel, actor, dansator și cântăreț. Are deja câteva single-uri lansate, coveruri și concerte susținute în aer-liber și nu numai.

David a apărut în reclamele și promouri tv, a prezentat modă pe marile podiumuri ale lumii, a filmat pentru serialele „Vlad” și „Lecții de viață” de la Pro Tv, a luat lecții de dans de societate la Academia de dans a lui Mihai Petre.

A realizat un cover după melodia „Karma”, unde ia atitudine în ceea ce privește violența în școli care se asociază fenomenului de bullying. A mai lansat piesa „Hai”, alături de Marius Moga, apoi a inregistrat cu Anna un cover special de Crăciun după „Mistletoe” a lui Justin Bieber.

Alături de Ava a colaborat la un alt cover după „Shallow” al lui Lady Gaga & Bradley Cooper. A urmat o altă colaborare cu Charlize pentru piesa „An eisai ena asteri”, un cover după Nikos Vertis, și cu Cezar Ouatu pentru coverul „Perfect Symphony”.

Cine e Ana Maria Mărgean?

Ana a participat la numeroase concursuri și festivaluri de muzică, are peste 100 de trofee, diplome și medalii câștigate. Căutând pe YouTube noi tehnici vocale, diverse interpretări ale artiștilor deja consacrați, a descoperit și s-a perfecționat în ventrilocie.

Vezi și: Ana Maria Mărgean, preferata Andrei, este câștigătoarea celui de-al 11-lea sezon "Românii au talent"

Ana Maria Mărgean a câștigat marele trofeu Românii au talent, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent în 2021. Într-o finală spectaculoasă, Ana Maria a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin vocea ei incredibilă și abilitățile de ventrilocie și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner dan negru png
Ștefania își dorește acum să se relaxeze într-o vacanță
image
actualitate.net
image
actualitate.net