Ana Maria Mărgean, preferata Andrei, este câștigătoarea celui de-al 11-lea sezon "Românii au talent"

Ultima actualizare:

  Ana Maria Mărgean este marea câștigătoareSursă foto: PRO TV
Ana Maria Mărgean este marea câștigătoareSursă foto: PRO TV

Vineri, 28 mai, concursul "Românii au talent" și-a desemnat marele câștigător. 11 concurenți au urcat pe scenă cu dorința de a câștiga titlul și premiul în valoare de 120.000 de euro, însă doar unul a fost declarat învingător: Ana Maria Mărgean

Rapperul GIM s-a clasat pe locul 2, în timp ce podiumul a fost completat de Art of Robots, băieții care și-au adjudecat și premiul de originalitate.

Ana Maria Mărgean, număr de Golden Buzz la "Românii au talent"

Ana Maria a vorbit și despre cum a descoperit pasiunea pentru ventrilocie și de când a început să se pregătească în acest sens. „Anul trecut de ziua mea am primit-o pe Lizzy (papușa ei n.r) și am devenit cele mai bune prietene. Eu rețin repede, am ureche muzicală. Părinții mei au văzut asta și m-au dus la canto”, a spus Ana Maria la Românii au talent.

„Am senzația că am văzut și câștigătorul sezonului 11. Ești de departe cel mai spectaculos număr pe care eu l-am văzut”, a spus Florin Călinescu. Trebuie să veniți în semifinală, direct. Ești de aur”, a spus Andra după numărul fetiței de 11 ani. „Nu îmi vine să cred ce am văzut”, a spus și Smiley.

„Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciții de dicție și am evoluat.

Am început să confecționez păpuși din șosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze”, a explicat fetița.

Ana Maria Mărgean, puștoaica de 11 ani, este ventriloc și i-a încântat pe toți cu talentul sau special, dar și cu vocea sa minunată. Click! a stat de vorbă cu ea și vă oferim, în continuare, un interviu exclusiv.

 • Click!: Ai primit golden buzz la "Românii au talent". Cum a fost experiența? Te așteptai să fi trimisă în semifinală?
 • Ana Maria Mărgean: A fost cea mai frumoasă zi din viața mea! Când am urcat pe scenă, nu mă așteptam să ajung direct în semifinală, dar sunt extrem de bucuroasă că Andra a apăsat butonul auriu.
 • Ce ne poți spune despre tine? Mai ai frați?
 • Eu m-am născut în București și sunt elevă în clasa a 5-a la școala primară "Happy Children Academy", din Voluntari. Nu sunt singură la părinți! Mai am chiar doi frățiori mai mici. Adi are 8 ani și Ava, 4 ani.
 • Cânți senzațional, felicitări. Când ai început să cânți și cu cine faci canto?
 • Eu cânt de la vârsta de 5 ani și fac canto cu Andreea Avarvari (AVA) la Music City (și ea semifinalistă la Vocea României). Fac parte și din Ansamblul Teatrului Muzical pentru copii București. Totodată, am fost distribuită într-un spectacol superb, la Teatrul de Operetă și Musical Ion Dacian, care din păcate nu s-a mai putut juca din cauza pandemiei și am fost foarte tristă.
 • Când ai descoperit pasiunea pentru cântat?
 • De când mă știu cânt, cântam în mășină, în drum spre grădiniță, și am arătat părinților abilitatea mea de a reține toate melodiile de la radio (indiferent de stil sau limba în care erau cântate) – așa că m-au înscris la cursuri de canto.
 • Mai cânta cineva în familia ta?
 • Surioara mea mică are și ea ureche muzicală și voce, probabil va urma și ea același drum, bunicul din partea tatălui cânta la pian, iar verișoara mea, Theo, 12 ani, este și ea o pianistă foarte bună, cu multe premii importante în portofoliu.
 • Care este povestea păpușii cu care ai apărut la "Românii au talent"?
 • Poveste este una frumoasă… a fost mult dorită și a sosit în România fix de ziua mea, în 12 iunie, anul trecut, tocmai din SUA, din Chicago. Părinții mei știau că-mi doresc mult o păpușă profesională, eu exersând cu șosetele tranformate de mine în păpuși ca diverse personaje.
 • Când ți-ai descoperit talentul de ventriloc?
 • Cochetez cu această artă de câțiva ani, am descoperit-o pe YouTube, iar de aproape un an am luat-o în serios și iau lecții de ventrilocie de la profesoară mea, Crina Zvoboda, și ea semifinalistă la Românii au Talent.
 • Ai studiat și alți ventriloci de afară? Ai urmărit pe Youtube?
 • Așa este, în general îmi place să vizualizez performanțele artiștilor deja consacrați. Caut tot felul de tutoriale, tehnici vocale la canto, coregrafii... toate în scopul de a-mi îmbunătăți performanțele și crea propriul stil.
 • Ce facultate vrei să urmezi mai târziu?
 • Nu m-am gândit așa departe, dar o școala de muzică, fie din clasa a 9-a, fie la facultate va fi probabil drumul meu. $reperio-raw:%22%3Ciframe%20allow%3D%5C%22accelerometer%3B%20autoplay%3B%20clipboard-write%3B%20encrypted-media%3B%20gyroscope%3B%20picture-in-picture%5C%22%20allowfullscreen%3D%5C%22%5C%22%20frameborder%3D%5C%220%5C%22%20height%3D%5C%22315%5C%22%20src%3D%5C%22https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fembed%2Fb8h0KSHLW6c%5C%22%20title%3D%5C%22YouTube%20video%20player%5C%22%20width%3D%5C%22560%5C%22%3E%3C%2Fiframe%3E%22$
image
image
image
image
image
image
banner carmen trandafir fiica png
David Enache si Iuliana Marciuc cu Raluca Moianu si Mara jpg
09 Ioana Hotăran DSC9733 jpg
mario, andreea esca si colegii de la romania te iubesc jpg
carmen grebenisan jpg
stephan pelger instagram jpg