Copiii-minune David Dobrincu şi Ana-Maria Mărgean, duet de excepție!

Asta da surpriză muzicală! Doi dintre copiii-minune pe care îi are România au lansat o versiune inedită a unui cântec de mare succes internaţional, pentru care au filmat și un videoclip, la Mamaia. David Dobrincu (11 ani) şi Ana-Maria Mărgean (13 ani) fac duet pe melodia „You Are The Reason”, cunoscută până acum în interpretarea lui Calum Scott și a Leonei Lewis. 

Cei doi interpretează melodia   „You Are The Reason”,   pentru care au filmat și un clip
Cei doi interpretează melodia „You Are The Reason”, pentru care au filmat și un clip

În ceea ce-i priveşte pe David şi pe Ana-Maria, cei doi s-au cunoscut la nişte cursuri de modeling, pe care le-au urmat acum cinci ani, și de atunci au rămas foarte apropiați. Sunt chiar la a doua colaborare muzicală, pentru că au remarcat că vocile lor se armonizează perfect.

Citește și: David Dobrincu, colaborare cu Marius Moga 

„O iubesc pe Ana-Maria ca pe o soră, ne înțelegem excelent și la filmări a ieșit minunat”, a spus David. Iar ea a adăugat: „Ne-am intersectat de mai multe ori, la diverse evenimente și am devenit prieteni. Sperăm că interpretarea noastră să placă celor care o vor asculta la fel de mult cum ne-a plăcut și nouă”.

Ana Maria a câştigat anul trecut sezonul cu numărul 11 al emisiunii „Românii au talent”, iar David a debutat ca artist de la o vârstă foarte fragedă: cântă și e actor deja în mai multe producții realizate de BBC.

Vezi și: Ana-Maria Mărgean a ajuns la Hollywood

De asemenea, David este cunoscut şi datorită fratelui său, Sebastian (24 de ani), care și el este cântăreț, dar a uimit lumea ajungând milionar la doar 20 de ani și fiind deja unul dintre investitorii de seamă ai emisiunii „Imperiul leilor”, de la PRO TV.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!             

image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net