David Dobrincu are 9 ani și lucrează cu echipa lui Moga. A lansat piesa "Hai", cu un clip regizat de Alex Ceaușu


    David Dobrincu și Alex Ceaușu, la filmări
David Dobrincu și Alex Ceaușu, la filmări

La doar 9 ani, David Dobrincu a lansat azi, 10 iunie, primul său videoclip din cariera muzicală. Pentru melodia "Hai", tânărul a lucrat cu profesioniștii de la DeMoga Music, iar videoclipul a fost regizat de cunoscutul Alex Ceaușu.

Puștiul minune din showbizz care cântă, dansează, joacă în seriale de succes, David Dobrincu, își surprinde din nou fanii cu o piesă de vară, fresh, produsă de echipa de la DeMoga Music, dar și cu primul lui videoclip din carieră, în regia lui Alex Ceaușu! Melodia se numește "Hai", videoclipul a fost filmat pe străzile din București, după ce s-au ridicat restricțiile impuse de autorități, din cauza COVID-19, iar piesa este exact ce trebuie pentru aceasta perioadă, în care cu toții căutăm optimism.

David Dobrincu a lansat videoclipul piesei "Hai"
David Dobrincu a lansat videoclipul piesei "Hai"

"De multe ori, acordăm prea multă atenție lucrurilor negative, ne concentrăm pe ceea ce ne lipsește și așteptăm ca tot universul să lucreze pentru noi fară a depune prea mult efort. Consider că trebuie să fim recunoscători pentru ceea ce avem, să nu luăm totul de-a gata, să credem în visele noastre și să nu uitam că schimbările mari se fac din pași mici, cu multe ore de muncă”, ne-a povestit David Dobrincu. Noua sa melodie abordează stilul pop-dance și se vrea a fi un îndemn pentru a fi mai buni, mai veseli, de a zâmbi mai mult celor din jur și de a ne bucura de lucrurile mărunte. Pentru videoclipul regizat de Alex Ceaușu, puștiul a filmat în jur de 5 ore, fiind un actor foarte ascultător. Se poate spune și că are experiență, căci a jucat în mai multe proiecte, printre care "Vlad" sau "Lecții de viață", de la PRO TV. Puștiul s-a simțit extraordinar la filmări și a fost bucuros că a ieșit totul din prima și că nu a trebuit să tragă mai multe duble.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
pantofi jpg
cub brigitte pastramă png
Mara G si Mario Mutu  jpg
Delta Dunării FOTO ARBDD jpg
Violul mutilează sufletul pe viaţă
image
image
image
image
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg