David Dobrincu, puștiul de 10 ani coleg cu Catherine Zeta Jones dă lovitura în Tabăra!

26 decembrie 2021

La doar 10 ani, David Dobrincu cântă, apare în reclame și joacă în filme. Iar cel mai nou proiect este pelicula "Tabăra", unde joacă alături de membrii trupei 5Gang și alți influenceri din România.

image
David Dobrincu, un copil minune, reprezentantul generației sale

Am stat de vorbă cu puștiul care a jucat în "Vlad" și a filmat și alături de Catherine Zeta Jones care ne-a spus cum a fost la filmări și ce proiecte are. Iar în plus, a venit la film alături de părinți și de fratele lui mai mare, Sebastian Dobrincu, împreună cu iubita lui, solista Ioana Ignat.

  • Joci în filmul "Tabăra", unde îl interpretezi pe Rafael. Ai fost pînă acum într-o tabără? Ce ți s-a părut cel mai greu la filmări?

Este cel mai mare și mai important proiect la care am luat parte. Pot să zic că a fost o aventură personajul meu, foarte cool, foarte șmecher și mi-a făcut mare plăcere să-l interpretez.

  • Câte zile ai filmat?

Nu mai știu câte zile de filmare au fost, au fost câteva săptămâni . Cel mai mult am filmat cu Selly și cu Gami.

  • Ce ți s-a părut haios la filmări?

Au fost multe momente haioase. Cel mai mult m-am distrat atunci când i-am făcut farsă cu spumă de ras lui Selly și când ne-am bătut cu terci la cantină.

  • Ai dat multe bâlbe la filmări?

Nu știu cât de multe au fost, dar au fost câteva, pentru că regizorul și scenaristul Vali Dobrogeanu a scris un scenariu la care efectiv nu ai cum să fii serios și să nu te strici de râs. Au fost scene care s-au tras de zeci de ori și a trebuit să aplicăm tehnică mușcatului obrajilor pe interior pentru că nu ne puteam opri din râs. E prea funny filmul, credeți-mă.

stanga
dreapta
image
image
image
image
  • La a câta experiență ai fost în față camerelor de luat vederi?

Woow, interesantă întrebare! Am apărut în multe filme, în serialul "Vlad", reclame și campanii sociale, cam de pe la cinci ani, iar de vreo trei ani m-am lansat și în muzică. Mai am mult de învățat și experimentat pentru că nu am de gând să mă opresc.

  • Ce ți s a părut cel mai greu la acest proiect?

Hmm... Trezirea uneori de la ora 6 dimineața, frigul din pădure, și să mă despart de echipa minunată și de noii mei prieteni. Era bine dacă făceau un serial. Au fost cu toții minunați și mă bucur că am făcut parte din proiectul lor.

  • De ce ar trebui să vină spectatorii la acest film?

De ce? Pentru că este genial, pentru că le promit că vor vedea cel mai funny și fresh film, pentru că este mult mai bun decât celălalt film 5Gang și pentru că avem nevoie să mai și râdem, nu doar teme și restricții.

  • Ce alte proiecte ai în următoarea perioadă?

Am fost extrem de prins în ultima perioadă cu diferite proiecte, de-abia aștept să vină sărbătorile, dar mai ales să văd filmul la cinematograf. După sărbători urmează să lansez un nou single produs de echipa DeMoga Music și îmi doresc că anul care vine să fie măcar la fel de productiv că 2021.

David Dobrincu, joacă în producții BBC și este apreciat la nivel internațional 

David Dobrincu este unul dintre cei mai talentați puști din România. Are un frate la fel de celebru, care a devenit milionar în Silicon Valley, după ce a fondat Storyheap, o platformă lider de piață în social media content marketing.

David Dobrincu, actor și cântăreț, este cerut în producții BBC, a jucat cu David Tennant, Catherine Zeta Jones, dar și alți actori renumiți. Este unul dintre puștii minune din reclamele din România, a jucat în serialul Lecții de viață de la Pro TV, a prezentat moda la Paris și Milano și acum joacă în filmul lui Tabăra cu 5GANG.  Tânărul a lansat piesa Karma, în urmă cu trei ani, unde abordează problema bully-ingului în școli.

cub oana roman png
survivor3 png
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
BeFunky collage (7) jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png
delia