Ana-Maria Mărgean, fetiţa ventriloc de la „Românii au talent”, a ajuns la Hollywood!

Fetiţa ventriloc cu „voce de înger”, care a câştigat anul trecut sezonul cu numărul 11 de la „Românii au talent”, Ana-Maria Mărgean a ajuns la Hollywood!

image
Fetiţa ventriloc cu „voce de înger” a reuşit să îmbine utilul cu plăcutul

A fost o călătorie mai mult în interes profesional, căci tânăra a participat la un program intens de cursuri susţinute de persoane calificate din industria entertainmentului – muzicieni, producători şi antrenori.

Citește și: Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent, piesă cu Doru Todoruț

Deşi a avut un program foarte plin, Ana a găsit timp, în scurtele pauze, şi pentru a explora zonele de interes din Los Angeles, precum „Walk of Fame” şi Studiourile Universal. De asemenea, a avut ocazia să preformeze în faţa unor căutători de talente, reprezentanţi ai unor Case de producţie muzicală şi Agenţii de Casting prestigioase din Los Angeles.

Iată și: VIDEO Ana Maria Mărgean, câștigătoarea de la "Românii au talent", a primit cățelușul mult visat. Reacție emoționantă

Şi a primit cel mai bun punctaj din partea acestora: Premiul I pentru Performanţă la categoria sa de vârstă şi Premiul cel mare – „Star of The Year 2022”. Iar la final a participat la Red Carpet Gala şi Awards Show, unde a interpretat melodia „Home”, un cover după Diana Ross.

Vezi și: INTERVIU. Ana Maria Mărgean, secretele din finala „Românii au talent”: „Nici acum nu realizez, încă plutesc". Ce va face cu premiul

„Această experienţă a reuşit să mă facă să adun cunoştinţele, abilităţile şi conexiunile necesare pentru a reuşi cu adevărat în industria muzicală. În acelaşi timp m-a făcut să vreau să fac şi mai mult pentru visul meu.”, a povestit Ana-Maria, pentru Click! 

image
S-a fotografiat şi cu statuia unuia dintre starurile preferate, Elvis Presley

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Vladimir ZelenskI FOTO SHUTTERSTOCK
Casa Tomada de Rafael Gomezbarros la Rijksmuseum în Amsterdam EPA EFE
image
image
image
image
razvan botezatu jpg
Screenshot (402) png
FotoJet (1) jpg
david png
crbl
NETI SANDU png