Filip Cioc de la «Românii au talent», premiat la festivalul Glasul Valahiei

Ultima actualizare:

Weekendul trecut a avut loc Festivalul «Glasul Valahiei», la Târgoviște, unde au participat zeci de copii din 13 județe din toată țară. Printre ei s-a remarcat și Filip Cioc, din Galați, fost concurent la «Românii au talent», fiind Golden Buzz-ul lui Florin Călinescu.

Românii talentați de la Pro TV continuă să impresioneze și alte jurii, la alte festivaluri. Asta după ce, anul trecut, puștiul Filip Cioc (12 ani) i-a stors lacrimi lui Florin Călinescu, care a apăsat, în preselecțiile competiției, Golden Buzz-ul.

Citește și: Emanuel Ion, despre „Românii au talent". De ce nu se aştepta să ajungă în finală

Chiar dacă nu a fost marele câștigător de la «Românii au talent», tânărul, care este nevăzător, a continuat să-și ducă mai departe visul de a cânta. În weekend, Filip a participat la festivalul «Glasul Valahiei», organizat de tinerii Andrei Coman și Dragoș Popa, muzicieni cu experiență.

Citește și: Felicia Filip, dezvăluiri emoționante! De ce nu a făcut copii în cei 32 de ani de căsătorie?

Filip Cioc a interpretat o piesă dificilă

Puștiul a impresionat, din nou, până la lacrimi un juriu format din Felicia Filip, Christian Mihăilescu, Florin Apostol, Ioan Man (ex X Factor) și Claudiu Dumitrache. Filip a interpretat o piesă foarte dificilă, ,,Homeless", transformată în hit de Leona Lewis, și a uimit cu glasul său puternic, primind Trofeul Secțiunii Muzică Ușoară.

Ceilalți câștigători au fost: la secțiunea Muzică populară - Arsenie Tsyple (Dâmbovița) și secțiunea muzică instrumentală - Eric Sandu (pian, Argeș), care a luat și marele trofeu al Festivalului.

Într-o perioadă dificilă și plină de încercări, ba de viruși, ba de războaie, consider că trebuie să ne bucurăm mai mult ca niciodată atunci când avem șansa să fim pe scenă. Ne dorim, prin acest eveniment cultural, să dăm aripi tuturor celor care au decis să dea „glas” acestei ediții. Să încântăm publicul printr-un spectacol plin de culoare, de voci bune, de instrumentiști pasionați și, de asemenea, să celebrăm reîntoarcerea pe scenă”, a transmis Dragoș Popa, Președinte al Centrului Artist pentru Artă.

Tinerii au evoluat în fața unui juriu de excepție

Festivalul Național de Interpretare Vocală și Instrumentală «Glasul Valahiei», ajuns la cea de-a două ediție, s-a desfășurat în perioada 4 – 6 iunie 2022, la Amfiteatrul „George Enescu” al Liceului de Arte din Târgoviște.

Tineri talentați din 13 județe ale României și-au dezvăluit talentele în cadrul festivalului-concurs, fiind în atenția juriului format din soprana de talie internațională Felicia Filip, regizorul de operă Cristian Mihăilescu, muzicieni precum Andreea Andrei, Florin Apostol, Ioan Man, Nicoleta Vasile, Cristina Dan, Daiana Berbec și Claudiu Dumitrache, dar și a publicului, live și online.

Evenimentul a fost organizat de Centrul Cultural Artist pentru Artă și Ring Arte Media, în parteneriat cu Liceul de Arte „Bălașa Doamna”, Universitatea „Valahia”, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița și Arhiepiscopia Târgoviștei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
netflix pixabay jpg
netflix shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net