Emanuel Ion, despre „Românii au talent". De ce nu se aştepta să ajungă în finală

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Emisiunea ‘’Românii au talent’’ a ținut cu sufletul la gură publicul pe tot parcursul desfășurării edițiilor, însă, punctul culminat a fost marea finală, în care concurenții s-au întrecut pentru a câștiga simpatia publicului, dar și marele premiu în valoare de 120.000 euro. Emanuel Ion, care a ajuns pe locul 2, a stat de vorbă cu Click!, despre întreaga experienţă.

Emanuel Ion, pe scena Românii au talent
Emanuel Ion, pe scena Românii au talent

După un show cu adevărat excepțional, oamenii au ales cei mai apreciați concurenți, în top 3 preferații publicului aflându-se Martina Meola (locul 3), Emanuel Ion (locul 2), dar și Darius Mabda, câștigătorul concursului.

Citeşte şi: Darius Mabda este marele câștigător de la «Românii au Talent» sezonul 12

Acest sezon a fost unul fenomen, cu numere artistice fabuloase și concurenți foarte talentați. Printre preferații publicului s-a numărat și Emanuel Ion, tânărul excepțional ce a impresionat publicul cu talentul, dar și determinarea sa.

Băiatul a câștigat simpatica publicului imediat cum a intrat pe scenă. Încă de la preselecții acesta a impresionat cu pasiunea pe care o are pentru muzică, dar și cu ambiția de a-și urma visul. Băiatul este nevăzător, dar a emoționat până la lacrimi publicul, dar și juriul cu fiecare interpretare a sa la pian. Emanuel a primit Golden Buzz de la Andra în preselecții, iar votul publicului l-a făcut finalist ''Românii au talent''.

 Emanuel Ion are 16 ani și este din județul Constanța. Adolescentul, care are o poveste foarte impresionantă, este atât de pasionat de muzică, încât cântă la cinci instrumente, orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe și este foarte determiant să-și contiune marea pasiune.

Citeşte şi: Emanuel Ion, reprezentația magistrală pentru care a primit Golden Buzz de la Andra

Reporterii Click! au vorbit cu tânărul talentat și au aflat cum a fost experiența concursului de talente, de unde are pasiunea pentru muzică, care este cea mai mare dorință, dar mai ales dacă și cum i s-a schimbat viața după participarea în cadrului show-ului de la Pro Tv. Iată ce ne-a dezvăluit Emanuel Ion!

Click!: De când ai pasiunea pentru muzica?

Emanuel Ion: Pasiunea pentru muzică o am de când mă ştiu! Cânt de foarte mic! La 4 ani, cântam cântecele pe o orgă de jucărie.

Ce înseamnă muzica pentru tine?

Muzica este binecuvântarea lui Dumnezeu pentru mine! Nu știu cum aș putea trăi fără muzică.

Citeşte şi: Zametheea a făcut un manifest politic zdrobitor pe scenă!

Mai ții minte când ai cântat prima oară? Cum a fost?

Eram micuț când am început să cânt. De mic am fost foarte atras de jucării care scoteau sunete, învățasem chiar si reclame de la tv si le repetam într-una prin casă. Cântam tot ce auzeam! Să cânt la clape a fost pentru mine cea mai frumoasa joacă!

Îți poti imagina viața fără pian?

Nu, pianul este prietenul meu, este cel care mă înțelege! Cânt la clape și când sunt trist și când sunt fericit. Cânt și când nu am ce face, mereu sunt în camera mea și cânt ceea ce simt!

"A fost obositor, dar mă simt iubit"

Cum a fost pe scena ''Românii au talent''?

A fost minunat! Destul de obositor, dar m-am simtit extrem de iubit, apeciat, nu mai spun ca toți mă ajutau şi făceau tot ce puteau pentru a mă simți bine! Pe scenă, am fost emoţionat, dar emoţiile, cum îmi place mie să spun, au fost constructive!

Ce te-a făcut să te înscrii la acest concurs?

Doamna mea învățatoare, Mirela Goie, i-a spus mamei mele să mă ducă la această emisiune când eram clasa a 3-a. Mulți alții ne-au dat acest sfat, dar părinţii nu au fost foarte încântați, până anul trecut când tatal meu s-a hotărât și m-a înscris!

"Copiii cu dizabilităţi sunt, de cele mai multe ori, daţi la o parte"

Te așteptai să ajungi in finală?

Sincer nu, pentru că, de cele mai multe ori, copiii cu dizabilități sunt dați la o parte! Chiar dacă muncim dublu sau triplu, de multe ori nu suntem apreciaţi. Eu am fost uimit cât de iubit am fost de telespectatori și le mulțumesc din suflet că m-au susţinut, m-au votat și m-au ajutat să iau locul 2!

Cum a fost experiența concursului?

Totul a fost extraordinar, am cunoscut oameni minunați, iar ceea ce am vrut sa transmit am reuşit! Dacă vrei ceva, se poate cu ajutorul lui Dumnezeu, chiar dacă ai o dizabilitate!

După ce ai apărut pe scena show-ului de talente, ți s-a schimbat viața în vreun fel?

Da, pot să spun! Oamenii ma recunosc pe stradă, primesc mii de mesaje de încurajare si mă simt iubit!

Citeşte şi: Eva Nicolescu, despre experiența de la «Românii au talent»: «Îmi era frică că o să clachez»

Cum simti oamenii din jurul tău?

Oamenii din jurul meu sunt minunati! Am o familie minunată, care mă iubeşte enorm și pentru asta le mulțumesc!

Ai declarat în interviul de la ‘’Românii au talent’’ că oamenii ți-au mai zis și răutăți gratuite. Cum reacționezi la astfel de mesaje?

Când citesc mă doare, pentru că sunt om, dar familia mea mă consolează, îmi este alaturi, aleg să mă rog pentru oamenii care îmi spun lucruri urâte!

Ce planuri are pe viitor

Cum arată o zi din viaţa ta?

Am o viată simplă zic eu! Merg la o școală normală, acum termin clasa a 9a. Aș vrea să le mulțumesc profesorilor si doamnei Director pentru că m-au înțeles săptămânile acestea cât am fost la emisiune!

De asemenea, cânt, compun muzica, codez scripturi (jocuri), înregistrez muzică, orchestrații, fac vloguri, merg la Biserica și multe alte lucruri!

Ce îţi doreşti pe mai departe?

Pe mai departe îmi doresc să fiu sanătos și să am o viaţă normală și binecuvantată de Dumnezeu!

Emanuel Ion a cântat o compoziţie proprie în finală

În finala ‘’Românii au talent’’, băiatul a oferit un moment memorabil. Tânărul a cântat o compoziție proprie, iar de data aceasta, jurații s-au putut bucurat și de vocea sa, pe lângă piesa interpretata la pian.

Pe aceași scenă, în finală, au mai urcat pe scenă artiști ca X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Niamțu, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă, ce împreună au făcut o seara excepțională pentru public.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net