Zametheea a făcut un manifest politic zdrobitor pe scenă!

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Zametheea este poetă și activistă, iar în această seară, tânără a venit pe scena de la Românii au Talent cu un manifest emoționat de puternic, la adresa politicienilor. 

Zametheea a făcut un manifest politic zdrobitor pe scenă!
Zametheea a făcut un manifest politic zdrobitor pe scenă!

Zametheea este tânăra care a uimit juriul și publicul, încă de la prima reprezentație pe scena de la Românii au Talent, iar jurații, Andra, Andi, Bobonete și Dragoș Bucur au trimis-o în semifinală. 

În această seară Zametheea a făcut o demonstrație de manifest politic prin artă. Tânăra a pășit pe scenă îmbrăcată în port popular și a recitat într-o manieră demnă de o mare actriță, o poezie scrisă de ea, cu un mesaj sfășietor la adresa clasei politice corupte din România.  

Tînăra și-a exprimat, în cele câteva minute, revolta față de corupția din România și mâhnirea față de exploatarea până la distrugere, a țării noastre.

Zametheea este absolventă a Facultății de Teatru la Cluj, dar și poetă și și-a orientat forțele pentru a inființa o asociație ce incurajează tinerii să se implice în schimbări sociale și politice prin artă. 

Tânără a venit cu o prezență extraordinar de puternică, iar la final, publicul a izbucnit în ropote de aplauze. Juriul și-a exprimat la rândul său aprecierea pentru forța Zametheei. 

Andra: ,,Oamenii rezonează cu mesajul... Așa trebuie spus un astfel de mesaj

Mihai Bobonete: ,,Mă gândeam că 1000 de proteste nu fac nici cât o ceapă degerată față de ce face fata asta aici”.

Dragoș Bucur: ,,Poate că ar fi trebuit să intri în politică, nu sunt ironic”.

Andi Moisescu: ,,Eu cred că mesajul trebuia să ajungă la cineva... iar acei cineva sunt pe un iacht, în Elveția, în Costa Rica”.

Cine este Zametheea, activista de la Românii au Talent

După ce a absolvit actoria, Zametheea, 27 de ani, a început să compună poezii și face adesea «spoken word poetry», un stil de poezie performativă, care i se potrivește de minune. Tânăra este și câștigătoarea mai multor concursuri prin care și-a demonstrat calitățile. 

În această seară, la Românii au Talent, juriul va admira reprezentațiile concurenților și publicul va fi cel care îi va vota pe cei care vor merge mai departe în finală. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net