Trupa UDI Team, al zecelea Golden Buzz al sezonului, la Românii au Talent. Povestea grupului din Siberia

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Un moment de dans unic l-a convis pe juratul Dragoş Bucur să acorde cel de-al zecelea Golden Buzz al acestui sezon "Românii au Talent". Trupa UDI Team l-a impresionat atât de tare pe actor, în cadrul ediţiei de vineri (29 aprilie), încât Dragoş a simţit nevoie să apese pe butonul auriu. 

UDI Team a obţinut al zecelea Golden Buzz
UDI Team a obţinut al zecelea Golden Buzz

O trupă de dans din Siberia a obţinut al zecelea Golden Buzz din sezonul 12 al emisiunii "Românii au Talent". Juratul care a fost atât de impresionat de prestaţia trupei a fost Dragoş  Bucur. 

Trupa UDI Team, originară din Siberia

Băeiţii de la UDI Team au povestit că vin din oraşul siberian Tomsk, iar numele vine de la cei trei fondatori ai trupei. Totul a început în anii 1990, iar grupul a devenit faimos în întreaga Rusie, iar acum au chiar o şcoală de dans, în oraşul natal. Şcoala este un loc unde pot veni şi copii cu dizabilităţi, care nu plătesc cursurile. 

”Suntem trupa de dans UDI. Suntem din Rusia, Siberia, orașul Tomsk. UDI vine de la Iuri, Denis și Igor, cei trei fondatori. Toți trei au crescut la orfelinat. Au format o trupă de dans în anii 90 și au devenit rapid populari în întreaga Rusie.

În orașul nostru natal, Tomsk, avem o școală de dans unde toți copiii învață să danseze. Este foarte special pentru noi că avem copii cu dizabilități care învață la această școală fără să plătească. Încercăm să le oferim copiilor posibilitatea de a dansa, de a fi pe scenă pentru că fondatorii, în copilăria lor, nu au avut această șansă și au vrut să le ofere asta copiilor", au povestit cei din UDI Team, în cadrul emisiunii Pro TV.

Trupa UDI Dance, la show-uri de talent din întreaga lume

Băieţii din UDI Dance nu sunt deloc străini de show-urile de talent. Ei au mai fost la emisiuni din Italia, Marea Britanie, America, Ucraina, iar la toate au ajuns în finală. Acum, îşi încearcă norocul şi la varianta românească a show-ului internaţional. 

"Am fost la Britanicii au Talent, America are Talent, La Das Supertalent, în Ucraina, în Italia. În toate aceste show-uri am ajuns în finală, iar jurații au zis: Sunteți talentați, dar acest câine sau acest copil trebuie să câștige. Avem o tradiție grozavă să ajungem în finală, iar apoi să oferim premiul copilului sau câinelui. Poate că de data aceasta blestemul va fi rupt”, au mai spus ei. 

Dragoş Bucur: "Băieţii ăştia au un suflet extraordinar"

Dragoş Bucur a fost impresionat de momentul de dans al trupei UDI Team şi a decis să le dea un Golden Buzz. 

"Eu cred că peste tot în lume există o parte bună și o parte rea și mai cred că noi alegem de ce parte vrem să fim. Siberia are parte de niște oameni care trăiesc foarte greu și totuși băieții ăștia au un suflet extraordinar, o energie debordantă și își fac meseria aproape la perfecție. De obicei, când ai puține lucruri, înveți să pui mai mult în ceea ce faci”, a mărturisit Dragoş Bucur. 

UDI Team, la "Britan's Got Talent"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net