VIDEO Dragoș Bucur, gest special pentru fetița de 9 ani, care a topit inimile spectatorilor

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Ediția din această seară de la «Românii au talent» a avut parte de un moment cu totul special, ce i-a avut drept protagoniști pe actorul Dragoș Bucur și pe o concurentă, în vârstă de numai 9 ani, micuța Maria Ilie. 

Dragoș Bucur, gest special pentru fetița de 9 ani care a furat inimile spectatorilor
Dragoș Bucur, gest special pentru fetița de 9 ani care a furat inimile spectatorilor

«Românii au talent» este unul dintre cele mai vizionate show-uri de televiziune, iar uriașa scenă poate fi intimidantă, fapt pe care l-a simțit și una dintre concurentele din această seară, o fetiță, în vârstă de 9 ani, pe nume Maria Ilie. 

Citește și VIDEO Steve Ant, grecul șarmant care a ridicat-o pe Andra de pe scaun. Ce a putut să-i spună Bobonete

Maria Ilie este concurenta care a furat inimile spectatorilor, dar și a juraților, nu numai datorită vocii ei frumoase, ci a prezenței scenice deosebite. Copila a urcat pe scenă în fața juraților și a publicului și a cântat superb o piesă destul de complexă, dar din cauza emoțiilor, micuța Maria Ilie a avut momente în care s-a poticnit și i-a alunecat vocea. 

Fetița a fost foarte tristă din cauză că s-a încurcat în fața unui public atât de numeros, așa că Dragoș Bucur s-a gândit să o înveselească.

Maria, mie îmi pare foarte rău că ești așa tristă. Aș vrea să te văd râzând, tu ești o fetiță care are o voce foarte puternică. Dacă ne încânți pe noi, ar trebui să te încânți și pe tine”, a declarat Dragoș Bucur.

Actorul a urcat lângă copilă, pe scenă și a rugat-o să cânte împreună cu el melodia pe care o interpretase mai devreme în fața juriului. Momentul a fost cu adevărat impresionat, iar micuței i-a revenit imediat zâmbetul pe buze. 

Maria Ilie a impresionat-o pe Andra 

Jurații au văzut că fetița are talent, de aceea Andra a rugat-o să mai interpreteze o dată piesa fără partea instrumentală. Maria Ilie a cântat într-adevăr mai bine ca prima dată, dar la un moment dar i-a alunecat vocea, iar micuța s-a intimidat și s-a oprit puțin stânjenită în fața juraților. 

Maria Ilie, în vârstă de 9 ani, și Dragoș Bucur au cântat împreună piesa, iar actorul i-a demonstrat fetiței că este într-adevăr talentată. 

Cei patru jurați au asigurat-o că din partea lor are patru de ,,Da" pentru prestația ei și chiar Smiley a apreciat-o zicând ,,Pun pariu că o să devină o mare artistă".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net