VIDEO Drago╚Ö Bucur, gest special pentru feti╚Ťa de 9 ani, care a topit inimile spectatorilor

Edi╚Ťia din aceast─â sear─â de la ┬źRom├ónii au talent┬╗ a avut parte de un moment cu totul special, ce i-a avut drept protagoni╚Öti pe actorul Drago╚Ö Bucur ╚Öi pe o concurent─â, ├«n v├órst─â de numai 9 ani, micu╚Ťa Maria Ilie. 

image
Drago╚Ö Bucur, gest special pentru feti╚Ťa de 9 ani care a furat inimile spectatorilor

┬źRom├ónii au talent┬╗ este unul dintre cele mai vizionate show-uri de televiziune, iar uria╚Öa scen─â poate fi intimidant─â, fapt pe care l-a sim╚Ťit ╚Öi una dintre concurentele din aceast─â sear─â, o feti╚Ť─â, ├«n v├órst─â de 9 ani, pe nume Maria Ilie. 

Cite╚Öte ╚Öi VIDEO Steve Ant, grecul ╚Öarmant care a ridicat-o pe Andra de pe scaun. Ce a putut s─â-i spun─â Bobonete

Maria Ilie este concurenta care a furat inimile spectatorilor, dar ╚Öi a jura╚Ťilor, nu numai datorit─â vocii ei frumoase, ci a prezen╚Ťei scenice deosebite. Copila a urcat pe scen─â ├«n fa╚Ťa jura╚Ťilor ╚Öi a publicului ╚Öi a c├óntat superb o pies─â destul de complex─â, dar din cauza emo╚Ťiilor, micu╚Ťa Maria Ilie a avut momente ├«n care s-a poticnit ╚Öi i-a alunecat vocea. 

Feti╚Ťa a fost foarte trist─â din cauz─â c─â s-a ├«ncurcat ├«n fa╚Ťa unui public at├ót de numeros, a╚Öa c─â Drago╚Ö Bucur s-a g├óndit s─â o ├«nveseleasc─â.

ÔÇ×Maria, mie ├«mi pare foarte r─âu c─â e╚Öti a╚Öa trist─â. A╚Ö vrea s─â te v─âd r├óz├ónd, tu e╚Öti o feti╚Ť─â care are o voce foarte puternic─â. Dac─â ne ├«nc├ón╚Ťi pe noi, ar trebui s─â te ├«nc├ón╚Ťi ╚Öi pe tineÔÇŁ, a declarat Drago╚Ö Bucur.

Actorul a urcat l├óng─â copil─â, pe scen─â ╚Öi a rugat-o s─â c├ónte ├«mpreun─â cu el melodia pe care o interpretase mai devreme ├«n fa╚Ťa juriului. Momentul a fost cu adev─ârat impresionat, iar micu╚Ťei i-a revenit imediat z├ómbetul pe buze. 

Maria Ilie a impresionat-o pe Andra 

Jura╚Ťii au v─âzut c─â feti╚Ťa are talent, de aceea Andra a rugat-o s─â mai interpreteze o dat─â piesa f─âr─â partea instrumental─â. Maria Ilie a c├óntat ├«ntr-adev─âr mai bine ca prima dat─â, dar la un moment dar i-a alunecat vocea, iar micu╚Ťa s-a intimidat ╚Öi s-a oprit pu╚Ťin st├ónjenit─â ├«n fa╚Ťa jura╚Ťilor. 

Maria Ilie, ├«n v├órst─â de 9 ani, ╚Öi Drago╚Ö Bucur au c├óntat ├«mpreun─â piesa, iar actorul i-a demonstrat feti╚Ťei c─â este ├«ntr-adev─âr talentat─â. 

Cei patru jura╚Ťi au asigurat-o c─â din partea lor are patru de ,,Da" pentru presta╚Ťia ei ╚Öi chiar Smiley a apreciat-o zic├ónd ,,Pun pariu c─â o s─â devin─â o mare artist─â".

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub liviu varciu animat gif
survivor3 png
insula iubirii (3) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
eda marcus 23 jpg
image png