VIDEO Steve Ant, grecul șarmant care a ridicat-o pe Andra de pe scaun. Ce a putut să-i spună Bobonete

#Românii au talent
Ultima actualizare:

În Vinerea Mare, telespectatorii PRO TV au avut parte de momente spectaculoase, într-o nouă ediție a show-ului "Românii au talent". Și nu doar conaționalii noștri au demonstrat că sunt înzestrați, ci și cei veniți de pe alte meleaguri. Un grec frumușel a cucerit-o pe Andra.

Steve Ant, pe scena de la "Românii au talent". Foto: PRO TV
Steve Ant, pe scena de la "Românii au talent". Foto: PRO TV

"Aia-i, tatiii!", a exclamat Andra, în momentul în care Steve Ant a avut primele acorduri de chitară și a început să cânte o celebră melodie grecească. A cântat în trei limbi, română, greacă și engleză, și a ridicat și sala în picioare, nu numai pe Andra. Jurata a sărit din scaun, a ridicat brațele în aer și s-a simțit ca la un concert.

Mihai Bobonete: "Câteva gagici s-au dat pe spate acum, vineri seară"

La finalul reprezentației, Steve Ant (26 de ani) a primit numai laude, iar juratul Mihai Bobonete i-a făcut și câteva complimente. "Vreau să îți spun, Steve, că era cât pe aici să îți ratezi seara și să mi-o ratezi și mie. Deci când ai început cu aia, prima melodie... Eu înțeleg, s-a cântat frumos, a fost chitară, a fost voce, dar aș putea să trec lejer pe lângă.

Când ai început, tată, să cânți în grecește, acolo s-a văzut adevărata ta valoare. Aș fi început cu asta, fără doar și poate. Tu ești și tinerel, și frumușel, câteva gagici s-au dat pe spate acum, vineri seară. «L-ați văzut pe grecul ăla de la Românii au talent? Mamă, mamă ce golden buzz i-aș fi dat»", a spus, Bobonete, în stilu-i caracteristic.

Steve Ant, grecul îndrăgostit de România

Steve Ant a povestit că dragostea pentru chitară a moștenit-o de la tatăl său, pe când avea 10 ani. S-a mutat acum un an și jumătate în România și a cântat prin restaurante, până când restricțiile anti-covid i-au blocat și lui activitatea. Spune că îi place mai mult în România decât în Grecia, iar de la noi îl admiră pe Connect-R. I-a fost greu la început, pentru că nu cunoștea limba, însă dragostea l-a făcut să învețe. S-a îndrăgostit de o fată care nu știa engleză, așa că a fost el nevoit să învețe românește.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net