VIDEO Steve Ant, grecul șarmant care a ridicat-o pe Andra de pe scaun. Ce a putut să-i spună Bobonete

#Românii au talent 22 aprilie 2022

În Vinerea Mare, telespectatorii PRO TV au avut parte de momente spectaculoase, într-o nouă ediție a show-ului "Românii au talent". Și nu doar conaționalii noștri au demonstrat că sunt înzestrați, ci și cei veniți de pe alte meleaguri. Un grec frumușel a cucerit-o pe Andra.

image
Steve Ant, pe scena de la "Românii au talent". Foto: PRO TV

"Aia-i, tatiii!", a exclamat Andra, în momentul în care Steve Ant a avut primele acorduri de chitară și a început să cânte o celebră melodie grecească. A cântat în trei limbi, română, greacă și engleză, și a ridicat și sala în picioare, nu numai pe Andra. Jurata a sărit din scaun, a ridicat brațele în aer și s-a simțit ca la un concert.

Mihai Bobonete: "Câteva gagici s-au dat pe spate acum, vineri seară"

La finalul reprezentației, Steve Ant (26 de ani) a primit numai laude, iar juratul Mihai Bobonete i-a făcut și câteva complimente. "Vreau să îți spun, Steve, că era cât pe aici să îți ratezi seara și să mi-o ratezi și mie. Deci când ai început cu aia, prima melodie... Eu înțeleg, s-a cântat frumos, a fost chitară, a fost voce, dar aș putea să trec lejer pe lângă.

Când ai început, tată, să cânți în grecește, acolo s-a văzut adevărata ta valoare. Aș fi început cu asta, fără doar și poate. Tu ești și tinerel, și frumușel, câteva gagici s-au dat pe spate acum, vineri seară. «L-ați văzut pe grecul ăla de la Românii au talent? Mamă, mamă ce golden buzz i-aș fi dat»", a spus, Bobonete, în stilu-i caracteristic.

Steve Ant, grecul îndrăgostit de România

Steve Ant a povestit că dragostea pentru chitară a moștenit-o de la tatăl său, pe când avea 10 ani. S-a mutat acum un an și jumătate în România și a cântat prin restaurante, până când restricțiile anti-covid i-au blocat și lui activitatea. Spune că îi place mai mult în România decât în Grecia, iar de la noi îl admiră pe Connect-R. I-a fost greu la început, pentru că nu cunoștea limba, însă dragostea l-a făcut să învețe. S-a îndrăgostit de o fată care nu știa engleză, așa că a fost el nevoit să învețe românește.

stanga
dreapta
romanii au talent juriu jpg
romanii au talent png
andra
andra
mihai bobonete
21 bobonete si dragos bucur moment inedit dans romanii au talent 2022 7 jpg jpeg
1 bobonete si dragos bucur moment inedit dans romanii au talent 2022 12 jpg jpeg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
BeFunky collage (7) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub liviu varciu animat gif
survivor3 png
insula iubirii (3) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
eda marcus 23 jpg
image png