Vasilica Stan, revelația serii! Bucătăreasa cu voce de aur, ce amintește de Angela Similea

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Vasillica Stan în vârstă de 54 de ani a urcat pe scena de la Românii au Talent și i-a dat gata pe jurați cu vocea ei extraordinară. Femeia provine dintr-un mediu modest, iar în viața de zi cu zi gătește pentru oamenii bolnavi din spitalul în care lucrează. 

Vasilica Stan, revelația serii! Bucătăreasa cu voce de aur, ce amintește de Angela Similea
Vasilica Stan, revelația serii! Bucătăreasa cu voce de aur, ce amintește de Angela Similea

Vasilica Stan, 54 de ani, a fost revelația serii la Românii Au Talent. Femeia în vârstă de 54 de ani, de profesie bucătar, i-a lăsat cu gura căscată pe jurați, după ce a interpretat un șlagăr din repertoriul Angelei Similea, ,,Să mori din dragoste rănită". 

Citește și Cu cine se iubește Raluca Răducanu, fata cu vioara de la «Românii au talent»?

Vasilica lucrează la Spitalul de Urgență Târgoviște, unde treaba ei este să gătească pentru pacienți. Femeia a mărturisit că nu se regăsește în actualul loc de muncă, dar a fost nevoită să aleagă acest drum pentru a-și câștiga traiul. 

,,Mă numesc Stan Vasilica, am 54 de ani și sunt din Târgoviște. Talentul meu este muzica. Pasiunea asta o am de mică, dar din păcate nu am luat-o pe drumul ăsta. Așa a fost să fie. Meseria actuală este de bucătar. La Spitalul de Urgență Târgoviște lucrez. Mâncarea din spital nu este așa de grozavă pentru că alocația e așa cum e, dată de sus, nu de noi.

Sunt chiar furioasă uneori din cauza asta. Sunt un om sufletist, îmi e milă de bolnav. Noi din bucătărie facem ceea ce putem, dar alții trebuie să facă mult mai mult decât noi. Din păcate nu se face. Nu mă regăsesc în meseria asta. Eu mă regăsesc decât în muzică. De mic copil am în sânge chestia asta. Însă am muncit pentru că trebuie să muncesc”, a declarat Vasilica.

Vasilica i-a impresionat foarte mult pe jurați cu o interpretarea plină de expresivitate și patos al celebrului șlagăr, ,,Să mori de dragoste rănită", cântat de Angela Similea.

Jurații au fost foarte emoționați de Vasilica Stan

Andi Moisescu a fost în special emoționat de prestația Vasilicăi, iar juratul a mărturisit că a simțit ca și cum pe scenă a fost Angela Similea însăși. 

”Doamnă. să știți că și eu am ascultat bine Angela Similea în copilărie, că am prins din plin o copilărie care se difuza Angela Similea la radio. Ceea ce m-a surprins la dvs. cu adevărat, aproape că mi-au dat lacrimile de cât de bine ați studiat-o pe Angela Similea.

Doamnă este admirabil ce ați făcut la 54 de ani, v-ați făcut curaj. Ne umiți pur și simplu. Ați avut momente în care parcă o ascultam pe Angela Similea. Vă spun la modul cel mai sincer, atât de bine ați cântat. Aveți o chemare în direcția asta”, a spus Andi Moisescu.

Citește și VIDEO Andra a înjurat la «Românii au talent»: «Ce te f... pe tine grija?»

Vasilica Stan a adus pe scena de la Românii au Talent o parte din nostalgia epocii de aur a muzicii ușoare românești, iar jurații au răsplătit-o cu patru de ,,Da". 

Andra a avut și ea numai cuvinte de laudă la adresa Vasilicăi Stan și i-a apreciat prezența scenică, care a fost una foarte autentică de la vestimentație, la mișcări, la mimică. Solista a felicitat-o pe femeia de 54 de ani că nu a renunțat la visul ei și că a avut curajul să urce pe scena de la Românii au Talent. 

”Vreau doar să vă transmit că niciodată nu e prea târziu pentru a cânta, pentru a vă îndeplini visul. Nu are cum să nu funcționeze când există atâta pasiune pentru a cânta. Respect faptul că ați luat mult din interpretarea doamnei Angela Similea. Ați luat și din eleganța ei. Mi se pare cel mai elegant artist, cea mai cochetă artistă”, a spus Andra.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net