Cu cine se iubește Raluca Răducanu, fata cu vioara de la «Românii au talent»?

#Exclusiv Click! 14 aprilie 2022

Pe Raluca Răducanu toată lumea a remarcat-o atât la "Românii au talent", cât și în spectacolele pe care le susține, căci este o talentată violonistă, unde mai pui că arată și foarte bine! a talentului ei dar și a faptului că este extrem de sexy. 

image
Raluca Răducanu a participat la Românii au talent

Click!: Buna, Ralucă. Te poți descrie în câteva cuvinte?

Raluca Răducanu: Sunt un om sincer, care urăște plictiseala, dependent de scenă și de lumina reflectoarelor.

Ce ai făcut între cele două participări de la "Românii au talent"?

Am onorat evenimentele la care am fost invitată alături de Trupa The Jacks și ne-am concentrat pe realizarea propriului studio. Fonic Records este locul în care toate ideile noastre prind viață.

Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru vioară? La tine în familie mai cântă cineva?

La vioară este că și la gimnastică. Nu știi dacă îți place sau nu, important e să te antrenezi de la o vârstă fragedă. Pasiunea vine mai târziu, după ce încep să apară rezultatele. Tatăl și mătușa mea sunt cei 2 artiști din familie.

Mai ai frați, surori?

Am un frate mai mic cu 2 ani.

De ce ai decis să-ți împodobești vioara cu pietre swarovski? Cât valorează ea acum?

Am decis să-mi împodobesc vioara de pe vremea când mă uitam la Cenușăreasa. Dacă pantofii erau de cristal, sigur exista și o vioară de cristal. Instrumentul este foarte vechi și recondiționat în decurs de 4 ani. Încă nu știu care este exact valoarea reală.

stanga
dreapta
raluca raducanu concurenta care l a fascinat pe florin calinescu jpeg
Raluca Răducanu JPG
Raluca Răducanu la romnii au talent JPG
Raluca Răducanu (3) JPG
raluca si robert iubitul jpg

Ai avut numeroase spectacole, multe pe scene importante din lume. Ne poți spune o întâmplare haioasă de la vreun spectacol?

Ăsta este scopul, să ajung să cânt pe marile scene ale lumii. Dar m-am concentrat mai mult pe evenimente, pentru că a trebuit să-mi câștig existența și să-mi întrețin familia după decesul tatălui meu. Haios a fost un eveniment recent la care am ajuns fără arcuș. Noroc cu vioara lui Florin Ristei care era pe scenă. M-am autoservit, totul a fost minunat.

Ce ai face cu marele premiu dacă l-ai câștiga?

Aș cumpăra pentru familia mea o casă în care să locuim toți.

Citește și: VIDEO Andra a înjurat la «Românii au talent»: «Ce te f... pe tine grija?»

În acest moment iubești? Ești îndrăgostită?

Sunt într-o relație cu Robert, solistul trupei The Jacks, de 3 ani. Ne-am cunoscut pentru o colaborare pe scenă și după, am rămas împreună. Chiar dacă nu e tocmai ușor să împărțim viața profesională cu cea sentimentală, provocarea este să reușim să fim mai puțin artiști acasă și mai mult pe scenă.

Ce alte pasiuni mai ai? Ce faci în timpul liber?

Sunt pasionată de fashion și călătorii. Norocul meu că asta presupune viața de artist și nu pot decât să mă bucur. În timpul liber merg la masaj, la sală și citesc.

Ce iți dorești pentru anul acesta?

Anul acesta îmi doresc foarte tare să reușesc să ajung în finala "Românii au talent" aalături de Trupa The Jacks, pentru a reuși să ajungem la sufletele întregului mapamond cu muzica noastră.

Cine este Raluca Răducanu, cunoscută drept fata cu vioara cu pietre swarovski?

Raluca Răducanu a devenit cunoscută publicului larg după participarea la „Românii au talent”, sezonul 11. Talentul pentru muzică a fost remarcat, mai ales că a cântat cu un instrument greu accesibil: o vioară. până la urmă, nu oricine știe să cânte la vioară, dar mai ales să cânte și bine.

Pentru că e pasionată de acest instrument muzical, Raluca Răducanu și-a personalizat vioara cu pietre swarovski.

Tânăra artistă a studiat la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, a participat și la X Factor, şi Eurovision. De altfel, Raluca Răducanu este solistă și instrumentistă în trupa The Jacks, din care face parte și iubitul ei.

Artista este din ONG-ul „Taxiul cu Bomboane”, o asociaţie non-profit care aprovizionează cu donaţii cămine de copii, spitale şi aziluri de bătrâni, scrie adevărul.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
BeFunky collage (7) jpg
anda adam
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub liviu varciu animat gif
survivor3 png
insula iubirii (3) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
eda marcus 23 jpg
image png