"Prințesa Swarovski", concurenta cu vioara care l-a fascinat pe Florin Călinescu: "Cred că și marțienii te văd la ora asta"

Ultima actualizare:

    Raluca Răducanu l-a fascinat pe Florin Călinescu cu prezența eifoto: PRO TV
Raluca Răducanu l-a fascinat pe Florin Călinescu cu prezența eifoto: PRO TV

Vineri seară, la PRO TV, o nouă ediție "Românii au talent" a adus pe scenă momente inedite, spectaculoase, emoționante. Raluca Răducanu, o brunetă senzuală, desprinsă parcă din basmele cu prințese, l-a lăsat cu gura căscată pe Florin Călinescu.

Tânăra, originară din Ploiești, s-a făcut remarcată încă din culise, Pavel Bartoș fiind cucerit de ținuta acesteia, extrem de strălucitoare, dar și de atitudinea de divă. Pentru un efect în plus, Raluca spune că și-a personalizat singură vioara, cu 100.000 de cristale Swarovsky. ”Cred că și marțienii te văd la ora asta! Te vezi din tot Cosmosul”, a apreciat Florin Călinescu, referindu-se la ținuta ravisantă a concurentei.

În momentul în care a început să cânte, Raluca i-a cucerit definitiv pe jurați. Prezența ei ravisantă și măiestria cu care stăpânea vioara ne-a dus cu gândul la celebra violonistă Vanessa Mae.

Raluca Răducanu a primit 4 de "DA"

Raluca Răducanu a primit patru de „DA” și a trecut în etapa următoare la Românii au Talent, sezonul 11. ”Tu meritai o ediție specială, o seară întreagă. Scumpa mea, ești o bucurie la casa omului, ești cea mai veselă fată pe care eu am văzut-o în 5-6 ani de emisiune aici”, a spus Florin Călinescu. ”Tu nu mai ai nevoie de niciun Golden Buzz că tu deja ești de aur, ești foarte talentată”, a spus Andra.

Raluca Răducanu, concerte cu vioara în spitale

Raluca Răducanu, cunoscută ca ”Fata cu vioara de cristal”, nu este doar frumoasă, ci și generoasă. Ea este voluntară în asociaţia ”Taxiul cu Bomboane”, iar în aprilie 2020, când medicii se luptau cu necunoscutele pandemiei de coronavirus, a făcut turneu muzical prin spitalele din Bucureşti. Ea a ajuns cu vioara la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ”Grigore Alexandrescu” şi la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică. Raluca Răducanu: Acum când lumea chiar are nevoie de sprijin şi emoţional, m-am gândit că este cel mai bun moment ca eu să fac asta. Să merg şi să le vindec şi sufletele. Pentru personalul medical, atât de încercat în această perioadă,  un recital emoţionant la vioară este o adevărată terapie pentru suflet", declara Raluca, potrivit Mediafax.

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net