Eva Nicolescu, despre experiența de la «Românii au talent»: «Îmi era frică că o să clachez»

#Exclusiv Click!

Eva Nicolescu a uimit juriul de la "Românii au talent", după ce a interpretat o piesă cunoscută, "Bohemian Rhapsody", într-o manieră originală. Reporterii Click! au vrut să afle mai multe despre cea care a impresionat mii de oameni cu vocea sa, despre cum s-a simțit tânăra pe scena "Românii au talent", dar mai ales de când are pasiunea pentru muzică și ce planuri are pentru carieră.

image
Eva Nicolescu foto: Arhivă personală

Eva Nicolescu, în vârstă de 13 ani, a câștigat și simpatia publicului, ce a apreciat imediat talentul enorm ascuns într-o tânără extrem de timidă.

Micuța cântăreață ce a venit la concursul de talente și a pășit, stânjenită, pe scena mare și luminată, în fața a mii de curioși, a demostrat cât de important este să-ți placă ceea ce faci și cum pasiunea te poate transforma într-o adevărată artistă aclamată și apreciată de public.

Click!: Ce pasiuni ai?

Eva Nicolescu: Îmi place să cânt, vocal şi la pian, să desenez.

De când ai pasiunea pentru muzică?

De când mă știu, sincer. De la o vârstă fragedă am început să cânt prin casă și să imit artiștii mei preferați. Din fericire, părinții mei au observat și m-au sprijinit de atunci până acum.

Cum te-ai simțit pe scena ’’Românii au talent’’?

Emoționată, deși mai fusesem de multe ori pe scene. Ce mi-am propus în anii următori a fost să scap de acest trac.

Citeşte şi: Alexandra Croitoru, primul Golden Buzz din concurs oferit de Dragoș Bucur! Drama sfâșietoare a adolescentei de 15 ani

Cum a fost când, odată ce ai ajuns pe scenă, ai văzut juriul și sala plină în fața ta? Câtă vreme te-ai pregătit pentru acest moment?

image
Eva Nicolescu. Foto: Arhivă personală

Un vis devenit realitate, dar și de ce îmi era cel mai teamă. Îmi era frică că o să clachez și că emoțiile o să fie mai puternice decât mine. Pentru acest moment sau pentru această piesă? Pentru că pentru acest moment m-am pregătit ani buni. M-am pregatit ani buni să ajung la asemenea calități vocale. Fac canto de cinci ani, iar pian de şapte ani. Pentru această piesă nu m-am pregătit mai mult de o săptămână. Piesa o știam de mult. Nu mai trebuia să o ascult la nesfârșit. Tot ce am făcut pe scena a fost aproape improvizație. Asa funcționez eu.

Ai vreun preferat din juriu?

Nu nu am o preferință. Juriul e juriu, nu l-am identificat în mod separat.

Citeşte şi: Vasilica Stan, revelația serii! Bucătăreasa cu voce de aur, ce amintește de Angela Similea

Eva Nicolescu a urcat pe o scenă, prima oară, la zece ani

Mai ții minte când ai cântat prima oară? Cum a fost și unde?

Tin minte unde am cântat prima oară. Un festival în Piatra Neamț, unde am câștigat marele premiu la zece ani. A fost o experiență plăcută.

Cum arată o zi din viața ta?

Multă muncă. Școală, canto, pian, sport, timp cu prietenii, inclusiv cu sora mea.

La școală cum este? Cum au reacționat colegii după ce te-au văzut la emisiunea de talente?

Eu nu am anunțat prea multă lume. Mama tot timpul îmi spune că sunt prea modestă, așa că mama a făcut-o în locul meu. Dar cele mai sincere aprecieri au fost sutele de comentarii pozitive de pe pagina "Românii au talent".

Ce îți dorești pe mai departe?

Să-mi urmez calea, pentru că este clar că ăsta este drumul meu.

Eva Nicolescu, patru de "Da" după ce a cântat piesa "Bohemian Rhapsody"

Citește și VIDEO Moment de foc pe scena «Românii au talent»: 25 de fete și un băiat i-au energizat pe jurați

Eva Nicolescu este o tânără în vârstă de 13 ani, ce odată ajunsă pe scena "Românii au talent" a impresionat juriul, dar și publicul.

După ce fata a terminat de interpretat piesa "Bohemian Rhapsody", iar cei prezenți s-au ridicat în picioare şi au aplaudat minute în șir.

"Eva, tocmai ce mi-ai împrăștiat creierii pe pupitru aici. E incredibil cum dintr-o ființă atât de firavă, cum pari la prima apariție, și atât de gingașă, să iasă o voce nu atât de puternică acustic, cât atât de puternică în totalitatea ei. E incredibil cât de frumos ai cântat’’, a spus Mihai Bobonete.

Și Dragoș Bucur a fost extrem de încântat de micuța Eva. Acesta s-a declarat impresionat de calițățile vocale ale fetei.

"Nu, n-ai reușit să-ți controlezi emoțiile, și ăsta e un lucru bun, pentru că dacă-ți controlezi emoțiile, anulezi cel mai mare atu al unui artist. Tu ai reușit să transformi emoțiile și să ni le transmiți nouă, ori ăsta este un lucru la care artiști cu experiență ajung greu și își dau seama greu de mecanismul ăsta. Bravo!", a spus Dragoș Bucur.

Andi Moisescu a lăudat-o pe Eva și i-a adresat doar cuvinte frumoase.

"Eva, ești foarte talentată, ai o voce excepțională, un timbru minunat. Ai reușit să cânți o piesă nu dificilă, extrem de dificilă, și ai făcut-o și într-o altă manieră decât o cunoaștem noi de la Freddie Mercury. Răspunsul este, evident, da", a spus hotărât Andi Moisescu.

Citeşte şi: Fiica lui Mihai Bobonete, apariție adorabilă la „Românii au talent". Ce rol a avut micuța Maria

Eva Nicolescu a primit același răspuns și din partea celorlalți jurați, și a mers în etapa următoare cu patru de "Da".  

"Românii au talent" este o emisiune de televiziune ce a debutat la Pro TV în februarie 2011. De-a lungul vremii, mulți români talentați au participat la show-ul de talente, astfel ajungând să fie cunoscuți de milioane de oameni.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
FotoJet (4) jpg
better call saul foto cinemgia.ro
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png