VIDEO Moment de foc pe scena «Românii au talent»: 25 de fete și un băiat i-au energizat pe jurați

#Românii au talent 29 aprilie 2022

Weekend-ul în care sărbătorim 1 Mai a început în forță pe scena de la "Românii au talen". Două numere speciale au impresionat jurații, dar și telespectatorii care au încins tastele telefoanelor pentru a da mesaje de apreciere pe Facebook.

image
Jurații au fost impresionați de un grup de dansatori Foto: Facebook/Românii au talent

"Românii au talent", unul dintre cele mai populare show-uri de televiziune, creează mereu clipe memorabile. Așa s-a întâmplat și vineri, 29 aprilie, când un grup de dansatoare din Brănești a făcut spectacol total pe scena talentelor. Cei patru jurați au simțit ritmul și n-au ezitat să-și arate satisfacția.

Decise să facă ceva special, fetele au ales un dans tradițional al băieților. Grupul s-a format în vara trecută și a fost inspirat de faptul că nu mai există o trupă de Călușari fete.

Pe lângă cele 25 de fete, din trupa face parte și un băiat. Momentul lor a fost, în primul rând, despre păstrarea tradiției folclorice.

Fetița cu origini asiatice care i-a lăsat fără cuvinte pe jurații de la Românii au talent

Un alt episod savuros din această ediție a fost adus de Liu Nan, o fetiță născută în țara noastră, dintr-o mamă româncă și un tată chinez. 

Povestea lui Liu Nan este una deosebită, așa cum de altfel a fost și momentul oferit publicului. Fetița este crescută doar de mama sa, deoarece tatăl a plecat de lângă ele când Liu Nan era doar o copilă.

Micuţa a cântat deosebit pe scena talentelor și a făcut-o pe Andra să se ridice în picioare la finalul unui număr plin de emoție.

Visul lui Liu Nan este să ajungă cântăreață. Fetița este înzestrată cu talent și grație. A urmat cursuri de pian încă de la vârsta de cinci, iar, recent, s-a apucat și de modeling pentru copii. Drumul lui Liu Nan se anunță plin de alte momente precum cel de la «Românii au talent».

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
cub liviu varciu animat gif
survivor3 png
insula iubirii (3) jpg