Alexandra Croitoru, primul Golden Buzz din concurs oferit de Dragoș Bucur! Drama sfâșietoare a adolescentei de 15 ani

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Alexandra Croitoru este o adolescentă de 15 ani, care a primit al nouălea Golden Buzz din cadrul concursului Românii au Talent. Fata i-a impresionat pe jurați cu vocea ei puternică și expresivă, dar și cu o poveste de viață, din care orice om are de învățat.

Alexandra Croitoru, primul Golden Buzz din concurs oferit de Dragoș Bucur!
Alexandra Croitoru, primul Golden Buzz din concurs oferit de Dragoș Bucur!

Alexandra Croitoru este fetița de 15 ani, care a urcat pe scena de la Românii au Talent și a reușit ce nu a putut niciun concurent, până în seara aceasta, și anume să-l convingă pe Dragoș Bucur să ofere un Golden Buzz, care a trimis-o direct în semifinală. 

Citește și Vasilica Stan, revelația serii! Bucătăreasa cu voce de aur, ce amintește de Angela Similea

Alexandra Croitoru locuiește în București, alături de părinții ei adoptivi. Adolescenta a fost adoptată și a mărturisit că s-a simțit mereu puțin străină față de cei din jur și că s-a întrebat dintotdeauna care-i sunt originile. 

Alexandra a mărturisit că mama ei biologică a murit din cauza unui cancer agresiv pe când fetița avea doar 6 luni, așa că nu a apucat niciodată să o cunoască. Tatăl ei natural a dus-o direct la orfelinat și nici măcar nu a dorit să o recunoască în acte. 

”Mă numesc Croitoru Alexandra Paulina, am 15 ani. M-am născut în județul Bistrița Năsăud și m-am mutat în București acum câțiva ani. Să vii direct din Bistrița până în București e foarte greu să te acomodezi cu accentul, cu persoanele. Sunt altfel persoanele aici. E orașul mai mare, mai periculos, dar înveți.

Am venit la Românii au Talent ca să arăt lumii ceea ce pot și să vadă și alții ceea ce mi-a dat Dumnezeu. Poate mă vede cineva și reușesc să mă lansez în muzică. Visul meu este doar un vis care nu știu dacă va deveni realitate vreodată.

Sunt adoptată. Mama mea biologică a murit când aveam eu 6-7 luni. Avea tumoră pe creier. Mai am 16 frați și surori. Eu sunt al șaptesprezecelea copil. Tot ce știu e că tatăl meu biologic m-a abandonat în spital. Nu a vrut să știe nimic de mine,nici măcar nu e trecut în certificat.

Aproape de 11 luni am fost adoptată. Pe părinții mei adoptivi îi consider părinți deoarece m-au crescut, m-au hrănit, m-au trimis la școală. Mereu mă pot baza pe ei cu orice problemă aș avea. Sunt fericită că am o familie, dar mă simt și singură în același timp pentru că nu știu de unde sunt și cine sunt”, a povestit Alexandra", a mărturisit copila.

Alexandra Croitoru a crescut până la vârsta de 14 ani în orfelinate și nu a cunoscut niciodată ce înseamnă iubirea unei mame. Copila a fost adoptată abia în urmă cu 11 luni, iar părinții ei adoptivi au îngrijit-o și au trimis-o la școală, lucruri pentru care Alexandra este recunoscătoare. 

Alexandra Croitoru e însărcinată

Cu toate acestea, traiul în sistemul instituționalizat din România a afectat-o pe Alexandra, astfel că adolescenta de doar 15 ani este însărcinată. Fata este convinsă păstreze copilul și să devină ea însăși mama de care nu a avut parte niciodată. Adolescenta a vorbit cu mâhnire că oamenii o judecă pentru faptul că a rămas gravidă, dar ea simte că acest copil este fericirea ei și i-a dăruit o forță și o capacitatea de a iubi imense. 

Citește și Primul număr de magie ratat din istoria emisiunii! Un membru al echipei a fost în real pericol

”În momentul de față urmez să fie mamă. Mi-a schimbat viața total. Mi-am dat seama că pentru copil eu sunt universul lui și că fără copilul ăsta nu aș avut parte de fericire cu adevărat. Copilul ăsta e lumina mea, e fericirea mea. Eu nu îmi abandonez copilul. Am să îl cresc eu și nici nu vreau să îl avortez. Să îmi omor propriul copil.

Mulți oameni mă judecă pentru faptul că sunt gravidă la 15 ani, dar nimeni nu știe prin ce am trecut sau ce simt eu. Atâta timp cât eu și Dumnezeu știm ce s-a întâmplat cu adevărat, nu mai contează nimic. Doar muzica mă înțelege și prin muzică trăiesc”, a mai spus Alexandra Croitoru la Românii au Talent. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net