Declarație de dragoste, în premieră, la Românii au talent. Reacția hilară a lui Dragoș Bucur

#Românii au talent

Dragoș Bucur s-a aflat în centrul unui moment savuros de la concursul "Românii au Talent". În ediția de vineri, 29 aprilie, un bărbat a urcat pe scenă pentru a-i transmite pentru prima oară soției că o iubește. Nu făcuse acest lucru în 30 de ani de relație.

Dragoș Bucuru și Mihai Bobonete
Dragoș Bucuru și Mihai Bobonete

Mirel Niculae o oferit un moment inedit pe scena emisiunii "Românii au Talent". Bărbatul a venit la popularul concurs de la Pro TV pentru a-i face o declarație de dragoste soției. Deși sunt căsătoriți de 30 de ani, acesta nu i-a spus femeii niciodată că o iubește.

„N-am reușit să-i spun niciodată 'te iubesc' pentru că lucrul ăsta se simte, nu se spune”, a precizat bărbatul, în fața juraților.

Șocată de veste, Andra a cerut confirmarea soției lui Mirel, care se afla în public. Aceasta nu a negat, ba, mai mult, a transmis că ea mereu îi declară soțului cuvintele magice.

„Așa e frumos?”, l-a întrebat Bobonete pe participantul de la "Românii au talent". După ce l-au luat rost pentru această eroare impardonabilă într-o relație de iubire, cei patru jurați s-au transformat într-un cor muzical pentru a-l ajuta pe bărbat să facă gestul cel mare.

Declarație de dragoste la Românii au talent. Reacția lui Dragoș Bucur

Bărbatul romantic de la "Românii au talent" a avut și un număr muzical mai amplu. Din păcate, Mirel Niculae va rămâne doar cu primul „te iubesc!”. Din punct de vedere muzical, momentul său a fost modest. Dragoși Bucur i-a declarat „ca de la afon la afon” că nu prea avea ce căuta pe scena de la "Românii au talent". 

În cele din urmă, concurentul a primit patru de DA pentru curaj, dar și patru refuzuri pentru prestația slabă. Aşa se face că drumului lui Mirel Niculae la "Românii au talent" s-a încheia în runda audiţiilor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net