Declara╚Ťie de dragoste, ├«n premier─â, la Rom├ónii au talent. Reac╚Ťia hilar─â a lui Drago╚Ö Bucur

Drago╚Ö Bucur s-a aflat ├«n centrul unui moment savuros de la concursul "Rom├ónii au Talent". ├Än edi╚Ťia de vineri, 29 aprilie, un b─ârbat a urcat pe scen─â pentru a-i transmite pentru prima oar─â so╚Ťiei c─â o iube╚Öte. Nu f─âcuse acest lucru ├«n 30 de ani de rela╚Ťie.

2 bobonete si dragos bucur moment inedit dans romanii au talent 2022 12 jpg jpeg
Dragoș Bucuru și Mihai Bobonete

Mirel Niculae o oferit un moment inedit pe scena emisiunii "Rom├ónii au Talent". B─ârbatul a venit la popularul concurs de la Pro TV pentru a-i face o declara╚Ťie de dragoste so╚Ťiei. De╚Öi sunt c─âs─âtori╚Ťi de 30 de ani, acesta nu i-a spus femeii niciodat─â c─â o iube╚Öte.

ÔÇ×N-am reu╚Öit s─â-i spun niciodat─â 'te iubesc' pentru c─â lucrul ─âsta se simte, nu se spuneÔÇŁ, a precizat b─ârbatul, ├«n fa╚Ťa jura╚Ťilor.

╚śocat─â de veste, Andra a cerut confirmarea so╚Ťiei lui Mirel, care se afla ├«n public. Aceasta nu a negat, ba, mai mult, a transmis c─â ea mereu ├«i declar─â so╚Ťului cuvintele magice.

ÔÇ×A╚Öa e frumos?ÔÇŁ, l-a ├«ntrebat Bobonete pe participantul de la "Rom├ónii au talent". Dup─â ce l-au luat rost pentru aceast─â eroare impardonabil─â ├«ntr-o rela╚Ťie de iubire, cei patru jura╚Ťi s-au transformat ├«ntr-un cor muzical pentru a-l ajuta pe b─ârbat s─â fac─â gestul cel mare.

Declara╚Ťie de dragoste la Rom├ónii au talent. Reac╚Ťia lui Drago╚Ö Bucur

B─ârbatul romantic de la "Rom├ónii au talent" a avut ╚Öi un num─âr muzical mai amplu. Din p─âcate, Mirel Niculae va r─âm├óne doar cu primul ÔÇ×te iubesc!ÔÇŁ. Din punct de vedere muzical, momentul s─âu a fost modest. Drago╚Öi Bucur i-a declarat ÔÇ×ca de la afon la afonÔÇŁ c─â nu prea avea ce c─âuta pe scena de la "Rom├ónii au talent". 

├Än cele din urm─â, concurentul a primit patru de DA pentru curaj, dar ╚Öi patru refuzuri pentru presta╚Ťia slab─â. A┼ča se face c─â drumului lui Mirel Niculae la "Rom├ónii au talent" s-a ├«ncheia ├«n runda audi┼úiilor. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub liviu varciu animat gif
survivor3 png
insula iubirii (3) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
eda marcus 23 jpg
image png