Darius Mabda este marele câștigător de la «Românii au Talent» sezonul 12

Românii au Talent 2022 a ajuns la momentul marii finale, unde fiecare dintre cei 12 concurenți a făcut o demonstrație spectaculoasă a abilităților artistice și s-a străduit să convingă publicul că merită să fie votat drept câștigător al ediției cu numărul 12. 

Screenshot 2022 05 27 211225 png
Darius Mabda este marele câștigător de la «Românii au Talent» sezonul 12

Artiștii care au urcat pe scenă în această seară și au încântat publicul sunt X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Niamțu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă. 

După ce publicul și-a votat preferații, marele câștigător al show-ului Românii au Talent, sezonul 12, este Darius Mabda, în vârstă de 13 ani, câștigător și al premiului de originalitate. 

În continuare, clasamentul a fost următorul, pe locul 3 s-a clasat Martina Meola, iar pe locul 2 Emanuel Ion. 

Pe locul 11 s-a clasat Bianca Ciocârlan, pe locul 10: Gabriela Dincă, pe locul 9: Ana Maria Mircea, pe locul 8: Raisa Radu, pe locul 7: X-Treme Brothers, pe locul 6: Zametheea, pe locul 5: Aurel Neamțu, pe locul 4: Alex Dowis.

Citește și Ei sunt ultimii finaliști „Românii au Talent"!

Gabriela Dincă a jucat rolul unui înger

Fiecare concurent a pășit pe scenă cu dăruire totală față de arta lor și față de public. Gabriela Dincă, în vârstă de 10 ani, a oferit un număr de gimnastică ritmică de-a dreptul ireal, în care fetița a interpretat rolul unui înger. 

Citește și A doua semifinală «Românii au Talent». Cine se luptă pentru un loc în finală

image
Gabriela Dincă

Ana Maria Mircea a ales o piesă din repertoriul Mariei Tănase

Un alt moment fabulos a fost cel al Anei Maria Mircea, copila de 12 ani ce adoră muzica populară, și care a interpretat o piesă celebră din repertoriul inegalabilei Maria Tănase și anume ,,Până când nu te iubeam". 

Fetița a ales o abordare cu totul deosebită a faimoasei piese, mai exact interpretarea trupei Pink Martini. Reprezentația a fost cu adevătrat unică, iar juriul a rămas de-a dreptul uimit de maturitatea vocii copilei în vârstă de doar 13 ani. 

,,Eu din preselecții am asociat-o pe Ana-Maria cu Maria Tănase! Ai cântat așa de frumos! Nu ai cum cu vocea asta să nu-i cucerești pe cei de acasă! Te iubesc!”, i-a spus Andra

image
Ana Maria Mircea

Martina Meola, pianista fenomen, admisă la conservatorul din Milano

Martina Meola este pianista fenomen, în vârstă de doar nouă ani, care a surprins publicul și juriul încă de prima dată când a pășit pe scena de la Românii au Talent și a ajuns direct în finală, după ce a primit Golden Buzz.

Copila a interpretat la pian o partitură complexă, mai dificilă decât la celelalte reprezentații. Martina a fost deja remarcată după ce a apărut la Românii au Talent, micuța a fost admisă la Conservatorul din Milano, deși are o vârstă mai mică decât cea permisă în regulamentul instituției. 

image
Martina Meola

Raisa Radu a interpretat o piesă cu semnificație personală

Raisa Radu a cântat o piesă emoționantă, foarte aproape de sufletul ei, întrucât se potrivește poveștii ei de viață. Fetița de 13 ani a interpretat cu sensibilitate melodia lui Pink ,,Family Portrait" și a strălucit prin autenticitate și sinceritatea trăirilor.

image
Raisa Radu

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Te cunosc de undeva jpg
te cunosc de undeva
simona gherghe jpg
theo rose
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg