A doua semifinală «Românii au Talent». Cine se luptă pentru un loc în finală

#Românii au talent

Vineri, 20 mai, se desfășoară cea de-a doua semifinală, și ultima, a concursului „Românii au Talent". Vă reamintim că săptămâna trecută au fost aleși primii cinci finaliști, iar pe 20 mai vom afla numele ultimilor cinci. În finală se vor duela 11 persoane, cea din urmă fiind aleasă de juriu dintre concurenții necalificați în ambele semfinale. 

Pe 20 mai 2022 are loc ultima semifinală Românii au Talent Sursă foto: PRO TV
Pe 20 mai 2022 are loc ultima semifinală Românii au Talent Sursă foto: PRO TV

Cei 12 semifinaliști ai celei de-a doua semifinale „Românii au Talent" din data de 20 mai sunt: Mihail Kovali, X-Treme Brothers, Duo Gemini, Eva Nicolescu, Raluca Răducanu, Emanuel Ion, Bianca Ciocîrlan, Darius Mabda, Ana Maria Mircea, Bianca Mihalcea, Aurel Niamțu și Anamaria Buțurcă. Dintre ei, doar cinci vor fi aleși de către telespectatori pentru a participa în marea finală a concursului și a avea șansa de a câștiga premiul pus la bătaie, în valoare de 120.000 de euro. 

Citește și: Încă cinci norocoși vor ajunge în finala Românii au Talent 2022 

Cine sunt finaliștii aleși pe 13 mai 

Prima semifinală a competiției a avut loc pe 13 mai. Atunci pe scenă au urcat Marius Mateș, Sandeep Kale, Ionela Marin, DJ Hugo Arthur, Zametheea, Elvis Asan, Alex Furman, Martina Meola, Gabriela Dincă, Alexandra Croitoru, Alex Dowis și Raisa Radu. Telespectatorii au votat, iar cei pe care îi vom revedea în finală sunt: Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nefiind disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și pe pagina oficială a competiției. 

Vezi și: Ei sunt primii finaliști Românii au Talent 2022 

Când va avea loc finala „Românii au Talent" 2022

După luni întregi de competiție și zeci de numere spectaculoase, vom afla cine este concurentul care se va întoarce acasă mai bogat cu 120.000 de euro. Finala competiției va avea loc în data de 27 mai 2022 și va fi transmisă de către PRO TV, începând cu ora 20:30. Pavel Bartoș și Smiley vor asigura starea de bine, căci îi vom revedea din nou în culise, dar și pe scenă, în postura de prezentatori. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net