Încă 5 norocoşi vor ajunge în finala «Românii au Talent»

#Românii au talent

Încă 12 concurenţi vor tremura de emoţie vineri seară, de la 20.30, în faţa juriului şi publicului „Românii au talent”. Cea de-a două semifinală a showului va desemna încă cinci fnalişti, pe lângă primii cinci aleşi săptămâna trecută. Click! îţi spun cine sunt cei care intră în concurs şi cum se simte fiecare în această etapă a competiţiei.  

Fanii emisiunii „Românii au talent” prezentate de Smiley şi Pavel Bartoş vor avea parte de încă o semifinală plină de emoţii în care 12 concurenţi luptă pentru a intră în showul final. Cei mai votaţi cinci concurenţi se califică în finala de pe 27 mai, alături de cei cinci votaţi săptămâna trecută.

Acestora 10, li se adaugă al 11-lea concurent – un wild card ales de juriu (orice concurent necalificat din ambele semifinale). Va mai exista premiul de originalitate – sunt deja 2 aleşi de juriu şi se vor mai alege încă doi. Iar câştigătorul va fi desemnat prin vot de către telespectatori.

Cei 12 concurenţi de săptămâna aceasta de la "Românii au talent" sunt Mihail Kovali, X-Treme Brothers, Duo Gemini, Eva Nicolescu, Raluca Răducanu, Emanuel Ion – golden buzz Andra, Bianca Ciocîrlan, Darius Mabda – golden buzz Mihai Bobonete, Ana-Maria Mircea, Bianca Mihalcea – golden buzz Andi Moisescu, Aurel Niamţu – golden buzz Andra şi Anamaria Buţurcă. Click! a vrut să ştie de la fiecare cum se simte, ce planuri are şi ce ar face cu marele premiu.  

Iată ce ne-au declarat cei 12 concurenţi "Românii au talent"

Anamaria Buțurcă (20) jpeg

Anamaria Buţurcă, interpretă: „Mă simt mult mai emoţionată decât în etapă anterioară. Sunt puţîn stresată. Nu credeam că o să ajung atât de departe. La început, când am venit la preselecţii, nu credeam că o să trec preselecţiile. Acum nu îmi vine să cred că sunt în semifinală”.  

Ana Maria Mircea, interpretă muzică populară
Ana Maria Mircea, interpretă muzică populară

Ana Maria Mircea, interpretă muzică populară: „Am mari emoţii, sinceră să fiu. Nu am mai avut aşa mari emoţii nici măcar în audiţii, dar emoţiile mele sunt constructive şi mă vor ajută să merg cât se poate de departe”. 

Aurel Niamţu, interpret
Aurel Niamţu, interpret

Aurel Niamţu, interpret: „În al nouălea cer, cum pot să mă simt? Fericit şi împlinit. Sunt convins că voi ajunge în finală şi voi câştiga”.  

Bianca Ciocîrlan, dans pe hoverboard
Bianca Ciocîrlan, dans pe hoverboard

Bianca Ciocîrlan, dans pe hoverboard: Mă simt foarte fericită, în special pentru că am ajuns până în acest punct şi de abia aştept să văd cum o să fie de acum încolo”.  

Bianca Mihalcea, dans
Bianca Mihalcea, dans

Bianca Mihalcea, dans: „Mă simt binecuvântată că am ajuns până aici. Îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că m-a ţinut să pot ajunge până în acest punct şi să sperăm că voi ajunge mai departe”.   

Darius Mabda, dans
Darius Mabda, dans

Darius Mabda, dans: „Mă simt foarte bine. Sunt fericit şi puţin emoţionat că am ajuns până aici”. 

Citeşte şi: Fiica lui Mihai Bobonete, apariție adorabilă la „Românii au talent". Ce rol a avut micuța Maria

Duo Gemini, acrobat
Duo Gemini, acrobat

Duo Gemini, acrobat: „Este foarte neaşteptat pentru noi. Când am aflat vestea, am fost foarte emoţionate şi fericite. Ne-am bucurat. Pentru noi este o onoare că am ajuns până aici şi ne facem griji pentru ce urmează”. 

Emanuel Ion, pianist
Emanuel Ion, pianist

Emanuel Ion, pianist:Mă simt fericit că am ajuns până aici şi nu credeam vreodată că se va întâmpla, dar mă bucur foarte mult că am reuşit să ajung până în acest moment”

Eva Nicolescu, cântăreţ
Eva Nicolescu, cântăreţ

Eva Nicolescu, cântăreţ: „Mă simt bine, având în vedere că am mai încercat de trei ori să ajung în audiţia oficială. De fiecare dată, am avut o problemă înainte, adică am fost răcită şi chiar şi în acest moment sunt puţîn răcită, dar sper că o să scap de această problemă pe scenă şi că adrenalină mă va împinge mai departe”. 

Raluca Răducanu, vioară
Raluca Răducanu, vioară

Raluca Răducanu, vioară: „Mulţumesc! Sunt nerăbdătoare. Când te concentrezi foarte mult pe ceva şi în sfârşit apare momentul, nu mai ştii cum să reacţionezi. Sunt foarte agitată, dar sunt convinsă că o să fie foarte, foarte bine pentru că m-am pregătit destul de riguros. De abia aştept să întru pe scenă”. 

Mihail Kovali, magie
Mihail Kovali, magie

Mihail Kovali, magie: „Mulţumesc! Eu mă simt entuziasmat. Chiar dacă eu lucrez deja de 14 ani în domeniul meu, adică în domeniul magiei, iluziei, mentalismului, am emoţii multe pentru că ceea ce o să arăt în semifinală e un număr destul de complicat şi cam am emoţii. Când tu eşti un iluzionist, ai multă recuzită, ai multe gânduri despre acel moment şi trebuie să controlezi totul. Am emoţii în orice caz, dar emoţii plăcute, constructive”. 

X-Treme Brothers, acrobaţi
X-Treme Brothers, acrobaţi

X-Treme Brothers, acrobaţi: „Oarecum ne-am aşteptat că o să ajungem în semifinală deoarece nu e prima oară când participăm la acest concurs şi am ajuns chiar mai departe de semifinală, însă emoţiile sunt întotdeauna, indiferent de situaţie. Considerăm că emoţiile sunt constructive şi sperăm să facem un moment mult mai bun decât în preselecţii”. 

Citeşte şi: Ce spune Dragoș Bucur despre colegii lui de juriu: «Aș fi rămas cu acea părere»

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net