Ei sunt cei cinci finaliști din prima semifinală Românii au Talent!

Semifinala ┬źRom├ónii au Talent┬╗ a debutat ├«n for╚Ť─â ├«n aceast─â sear─â, iar juriul ╚Öi publicul au asistat la o adev─ârat─â demonstra╚Ťie de virtuozitate, din partea unor concuren╚Ťi extraordinar de ├«nzestra╚Ťi. A fost r├óndul publicului acum s─â decid─â cine va merge ├«n marea final─â. 

3 aurel niamtu romanii au talent 2022 golden buzz 3 jpg jpeg
Prima semfinala Românii au Talent a avut loc pe 13 mai

Finaliștii de la Românii au Talent

Publicul a urm─ârit cu aten╚Ťie reprezenta╚Ťia fiec─ârui concurent ├«n parte ╚Öi a votat preferatul. 

Jura╚Ťii au propus doi concuren╚Ťi pentru Premiul de Originalitate, ├«n valoare de 10.000 de euro. Publicul va hot─âr├« de asemenea, care dintre ei va c├ó╚Ötiga Premiul de Originalitate, astfel jura╚Ťii i-au ales pe DJ Hugo Arthur ╚Öi Alex Dowis. 

Cei cinci finali╚Öti care vor merge ├«n urm─âtoarea etap─â de la Rom├ónii au Talent sunt: Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis ╚Öi Gabriela Dinc─â. 

Cite╚Öte ╚Öi Trupa UDI Team, al zecelea Golden Buzz al sezonului, la Rom├ónii au Talent. Povestea grupului din Siberia

Semifinala de la Românii au Talent a fost un show fabulos

Semifinala ┬źRom├ónii au Talent┬╗ s-a deschis cu o presta╚Ťie superb─â din partea lui Marius Mate╚Ö, dansatorul ce pare c─â sfideaz─â gravita╚Ťia. T├ón─ârul a impresionat profund juriul, dar ╚Öi publicul cu o reprezenta╚Ťie de coregrafie, ├«nc─ârcat─â de emo╚Ťie ╚Öi sensibilitate. 

Juriul ╚Öi-a exprimat adimira╚Ťia, iar Andra ╚Öi Drago╚Ö Bucur s-a declarat ├«n special impresion╚Ťi. 

,,Mi se pare c─â ├«╚Ťi st─âp├óne╚Öti corpul cu at├óta m─âiestrie. Tu nu ai nevoie de efecte speciale", a m─ârturisit Andra.

,,M-ai f─âcut invidios... Reu╚Öe╚Öti s─â-╚Ťi controlezi at├ót de bine at├ót emo╚Ťiile c├ót ╚Öi corpulÔÇŁ, a ad─âugat Drago╚Ö Bucur. 

image
Marius Mateș

O alt─â concurent─â, care a p─â╚Öit pe scena de la Rom├ónii au Talent cu un har deosebit de special, este soprana Ionela Marin, ├«n v├órst─â de 15 ani. Solista a oferit un regal de oper─â, de o sensibilitate rar ├«nt├ólnit─â. Vocea ei ireal de armonioas─â a r─âsunat pe acorduri de muzic─â clasic─â, iar Andra a rezonat foarte mult cu emo╚Ťiile ei. 

,,M-a emo╚Ťionat foarte tare reac╚Ťia tare, pentru c─â mi-a amintit de mine... c├ónd ai ├«nceput s─â pl├óngiÔÇŁ, a spus Andra. 

Cite╚Öte ╚Öi VIDEO Moment de foc pe scena ┬źRom├ónii au talent┬╗: 25 de fete ╚Öi un b─âiat i-au energizat pe jura╚Ťi

image
Ionela Marin

Zametheea este poeta activistă, care a adus pe scena de la Românii au Talent, un manifest politic extrem de puternic, prin intermediul unei poezii compuse și interpretate de ea.

 ,,M─â g├óndeam c─â 1000 de proteste nu fac nici c├ót o ceap─â degerat─â fa╚Ť─â de ce face fata asta aiciÔÇŁ, a declarat impresionat Bobonete.

image
Zametheea

Martina Meola, copila-minune care a c├ó╚Ötigat admira╚Ťia lui Andi Moisescu

Martina Meola este copila-minune, ├«n v├órst─â de 8 ani, de la Rom├ónii au Talent, care a primit Golden Buzz, dup─â ce a interpretat impecabil la pian un fragment de muzic─â clasic─â.  ├Än aceast─â seara, micu╚Ťa a uimit juriul ╚Öi publicul dup─â ce a oferit un recital la pian, legat─â la ochi, cu o virtuozitate demn─â de un mare maestru. 

,,Martina este un fenomen extrem de rar! Ce am v─âzut noi este de domeniul irealului. Acela╚Öi balet pe clape (...) Eu cred c─â acesta este un num─âr demn s─â c├ó╚Ötige emisiunea Rom├ónii au talentÔÇŁ, a declarat, emo╚Ťionat, Andi Moisescu.

image
Martina Meola

Un alt moment emo╚Ťionant a fost cel al Alexandrei Croitoru, adolescenta de 15 ani cu o poveste de via╚Ť─â sf├ó╚Öietoare. Copila a p─â╚Öit ├«ns─ârcinat─â prima dat─â pe scena de la Rom├ónii au Talent, c├ónd a ob╚Ťinut ╚Öi Golden Buzz de la Drago╚Ö Bucur.

În această seară Alexandra Croitoru a interpretat cu mare sensibilitate o baladă. Momentul a a fost cu atât mai special, cu cât Alexandra a născut copilul pe care îl avea în pântece.

romanii au talent 2022 semifinala 1 alexandra croitoru 10 size24 jpg
Alexandra Croitoru

Artistul Alex Dowis a oferit publicului de la Rom├ónii au Talent un spectacol emo╚Ťionant, inspirat de drama familiilor din Ucraina, care au avut de suferit din cauza r─âzboiului. Concurentul a creat c├óteva desene fabuloase cu ajutorul fascicolelor de lumin─â, ├«n acordurile unei melodii. Momentul a fost dedicat ucrainenilor care se confrunt─â cu tragediile r─âzboiului. 

 ,,M─â face s─â privesc ├«n ├«ntuneric... El aduce lumin─â ├«n ├«ntunericul de care ├«mi team─âÔÇŁ, a m─ârturisit Andra.

image
Alex Dowis

Raisa Radu, adolescenta de 12 ani, care a primit Golden Buzz din partea lui Bobonete, a revenit pe scena din semifinala Rom├ónii au Talent, cu o reprezenta╚Ťie ce a surprins prin tr─âiri profunde, de mare sensibilitate. 

 ,,Momentul a ar─âtat uluitor! ╚Üi-a ie╚Öit foarte bine! Eu cred c─â tu vei merge mai departe ├«n seara asta. Sunt convins─â!", a spus Bobonete.

image
Raisa Radu

Gabriela  Dinc─â a oferit publicului de la Rom├ónii au Talent o reprezenta╚Ťie uluitoare de dans, care ├«mbin─â elemente de acroba╚Ťie, balet ╚Öi gimnastic─â. Ini╚Ťial, copila a c├ó╚Ötigat aprecierea lui Andi Moisescu, care i-a oferit Golden Buzz ╚Öi a trimis-o direct ├«n semifinal─â. ├Än aceast─â sear─â mica gimnast─â a ├«ntrecut a╚Ötept─ârile cu un moment ├«nc─ârcat de sensibilitate. 

 ,,E╚Öti f─âcut ca s─â fii campioan─â. Tu po╚Ťi s─â ajungi un campion mondial. BravoÔÇŁ, a spus Bobonete. 

image
Gabriela Dinc─â

Semifinala de la Rom├ónii au Talent este o competi╚Ťie str├óns─â, c─âci concuren╚Ťii sunt ambi╚Ťio╚Öi ╚Öi bine preg─âti╚Ťi. Finali╚Ötii vor fi ale╚Öi prin voturile publicului. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona gherghe jpg
theo rose
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png