Ei sunt cei cinci finaliști din prima semifinală Românii au Talent!

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Semifinala «Românii au Talent» a debutat în forță în această seară, iar juriul și publicul au asistat la o adevărată demonstrație de virtuozitate, din partea unor concurenți extraordinar de înzestrați. A fost rândul publicului acum să decidă cine va merge în marea finală. 

Prima semfinala Românii au Talent a avut loc pe 13 mai
Prima semfinala Românii au Talent a avut loc pe 13 mai

Finaliștii de la Românii au Talent

Publicul a urmărit cu atenție reprezentația fiecărui concurent în parte și a votat preferatul. 

Jurații au propus doi concurenți pentru Premiul de Originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Publicul va hotărî de asemenea, care dintre ei va câștiga Premiul de Originalitate, astfel jurații i-au ales pe DJ Hugo Arthur și Alex Dowis. 

Cei cinci finaliști care vor merge în următoarea etapă de la Românii au Talent sunt: Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă. 

Citește și Trupa UDI Team, al zecelea Golden Buzz al sezonului, la Românii au Talent. Povestea grupului din Siberia

Semifinala de la Românii au Talent a fost un show fabulos

Semifinala «Românii au Talent» s-a deschis cu o prestație superbă din partea lui Marius Mateș, dansatorul ce pare că sfidează gravitația. Tânărul a impresionat profund juriul, dar și publicul cu o reprezentație de coregrafie, încărcată de emoție și sensibilitate. 

Juriul și-a exprimat adimirația, iar Andra și Dragoș Bucur s-a declarat în special impresionți. 

,,Mi se pare că îți stăpânești corpul cu atâta măiestrie. Tu nu ai nevoie de efecte speciale", a mărturisit Andra.

,,M-ai făcut invidios... Reușești să-ți controlezi atât de bine atât emoțiile cât și corpul”, a adăugat Dragoș Bucur. 

Marius Mateș
Marius Mateș

O altă concurentă, care a pășit pe scena de la Românii au Talent cu un har deosebit de special, este soprana Ionela Marin, în vârstă de 15 ani. Solista a oferit un regal de operă, de o sensibilitate rar întâlnită. Vocea ei ireal de armonioasă a răsunat pe acorduri de muzică clasică, iar Andra a rezonat foarte mult cu emoțiile ei. 

,,M-a emoționat foarte tare reacția tare, pentru că mi-a amintit de mine... când ai început să plângi”, a spus Andra. 

Citește și VIDEO Moment de foc pe scena «Românii au talent»: 25 de fete și un băiat i-au energizat pe jurați

Ionela Marin
Ionela Marin

Zametheea este poeta activistă, care a adus pe scena de la Românii au Talent, un manifest politic extrem de puternic, prin intermediul unei poezii compuse și interpretate de ea.

 ,,Mă gândeam că 1000 de proteste nu fac nici cât o ceapă degerată față de ce face fata asta aici”, a declarat impresionat Bobonete.

Zametheea
Zametheea

Martina Meola, copila-minune care a câștigat admirația lui Andi Moisescu

Martina Meola este copila-minune, în vârstă de 8 ani, de la Românii au Talent, care a primit Golden Buzz, după ce a interpretat impecabil la pian un fragment de muzică clasică.  În această seara, micuța a uimit juriul și publicul după ce a oferit un recital la pian, legată la ochi, cu o virtuozitate demnă de un mare maestru. 

,,Martina este un fenomen extrem de rar! Ce am văzut noi este de domeniul irealului. Același balet pe clape (...) Eu cred că acesta este un număr demn să câștige emisiunea Românii au talent”, a declarat, emoționat, Andi Moisescu.

Martina Meola
Martina Meola

Un alt moment emoționant a fost cel al Alexandrei Croitoru, adolescenta de 15 ani cu o poveste de viață sfâșietoare. Copila a pășit însărcinată prima dată pe scena de la Românii au Talent, când a obținut și Golden Buzz de la Dragoș Bucur.

În această seară Alexandra Croitoru a interpretat cu mare sensibilitate o baladă. Momentul a a fost cu atât mai special, cu cât Alexandra a născut copilul pe care îl avea în pântece.

Alexandra Croitoru
Alexandra Croitoru

Artistul Alex Dowis a oferit publicului de la Românii au Talent un spectacol emoționant, inspirat de drama familiilor din Ucraina, care au avut de suferit din cauza războiului. Concurentul a creat câteva desene fabuloase cu ajutorul fascicolelor de lumină, în acordurile unei melodii. Momentul a fost dedicat ucrainenilor care se confruntă cu tragediile războiului. 

 ,,Mă face să privesc în întuneric... El aduce lumină în întunericul de care îmi teamă”, a mărturisit Andra.

Alex Dowis
Alex Dowis

Raisa Radu, adolescenta de 12 ani, care a primit Golden Buzz din partea lui Bobonete, a revenit pe scena din semifinala Românii au Talent, cu o reprezentație ce a surprins prin trăiri profunde, de mare sensibilitate. 

 ,,Momentul a arătat uluitor! Ți-a ieșit foarte bine! Eu cred că tu vei merge mai departe în seara asta. Sunt convinsă!", a spus Bobonete.

Raisa Radu
Raisa Radu

Gabriela  Dincă a oferit publicului de la Românii au Talent o reprezentație uluitoare de dans, care îmbină elemente de acrobație, balet și gimnastică. Inițial, copila a câștigat aprecierea lui Andi Moisescu, care i-a oferit Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinală. În această seară mica gimnastă a întrecut așteptările cu un moment încărcat de sensibilitate. 

 ,,Ești făcut ca să fii campioană. Tu poți să ajungi un campion mondial. Bravo”, a spus Bobonete. 

Gabriela Dincă
Gabriela Dincă

Semifinala de la Românii au Talent este o competiție strânsă, căci concurenții sunt ambițioși și bine pregătiți. Finaliștii vor fi aleși prin voturile publicului. 

Ai un pont sau mai multe informații, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net