11 concurenți luptă pentru premiul de 120.000 euro, la Românii au talent

#Românii au talent
Ultima actualizare:

După un sezon încărcat de momente speciale, de concurenți care au dat totul pe scenă și au strălucit sub lumina reflectoarelor, obținând DA-urile la care au visat, a mai rămas puțin până în ultima ediție "Românii au talent". Haideți să vedeți ce spun finaliștii marelui show de talente.

Vineri, 27 mai, e momentul decisiv în care un concurent va fi votat de cei de acasă și va câștiga marele premiu de 120.000 de euro, dar și titlul de cel mai talentat concurent al sezonului 12 al emisiunii "Românii au talent". Este o ocazie excelentă pentru cel care va pleca acasă cu senzaționalul câștig, de altfel o rampă de lansare și un nou început cu zâmbete.

De interes: Ei sunt ultimii finaliști „Românii au Talent"!

Pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 euro sunt patru concurenți deja în luptă, iar votarea a început deja de luni. Aceștia sunt Eva Nicolescu, Darius Mabda, DJ Hugo și Alex Dowis.

Apoi, 10 concurenți s-au calificat după cele două semifinale de excepție și încă unul a fost ales de jurați. Iată care sunt cele 11 nume care intră în marea finală și vor fi votate 100% de public: Alex Dowis (artist lumini), Ana Maria Mircea (interpretă muzică populară), Aurel Niamțu (solist), Bianca Ciocîrlan (dans pe snowboard), Darius Mabda (dansator), Emanuel Ion (pianist), Gabriela Dincă (gimnastă), Martina Meola (pianistă), Raisa Radu (solistă),  X-Treme Brothers (acrobați) și Zametheea (orator poezie).

Ar fi bine să citești și : Ei sunt cei cinci finaliști din prima semifinală Românii au Talent!

Vineri seară, jurații Românii au talent nu mai pot influența votul, doar vor aplauda spectacolul extraordinar. Emoțiile vor fi la cote maxime atât pentru concurenți, cât și pentru cei care au jurizat acest show extraordinar.

Iată ce spun cei 11 concurenţi despre finala "Românii au talent"

Cei 11 concurenți așteaptă cu nerăbdare să le arate telespectatorilor ce le-au pregătit în marea finală Românii au talent. Aceștia ne-au răspuns la întrebarea "de ce ar trebui să îi urmărească oamenii vinerea aceasta?".

Citeşte şi: Zametheea a făcut un manifest politic zdrobitor pe scenă!

„Trebuie să mă urmărească și să mă voteze, în primul rând, dacă le plac, dacă ei cred că ceva din ideile mele sunt valoroase și pot fi interpretate sau reinterpretate, astfel încât să le folosească la ceva în viețile lor.

De altfel, cam acestea ar fi motivele. Dacă mă iubesc, mă plac și mă apreciază, îi aștept alături de mine în demersurile pe care le fac. De asemenea, aștept ca oamenii să îmi scrie ce părere au despre mine, dacă le plac sau nu ideile mele, dacă ei cred că ceea ce propun poate fi pus în aplicare.

Întotdeauna avem nevoie de validare unii de la ceilalți. Fiind așa o situație bună în care să reușim să ne conectăm unii cu alții, hai să vorbim despre asta!", a declarat Zametheea, pentru Click!.

„Cei de acasă ar trebui să ne voteze doar dacă le place ceea ce facem și dacă am ajuns la sufletele lor, și să ne urmărească pentru că avem un show diferit față de ceilalți concurenți. De asemenea, avem un mesaj de transmis deoarece noi am căzut o dată, la începutul pandemiei care ne-a prins în Vegas. Practic am ajuns în vârf și am căzut, iar acum am luat-o de la capăt. Cu toate acestea, am ajuns în finala Românii au talent", au spus şi X-Treme Brothers.

Citeşte şi: INTERVIU EXCLUSIV X-Treme Brothers, asaltați de admiratoare după apariția la Românii au talent. Povestea celor trei

„Mi-ar plăcea ca oamenii să mă urmărească și să mă voteze pentru că mi-aș dori ca visul meu să devină realitate. Mie îmi place să cânt pe scenă și eu cred că le voi da o energie bună, cred că le va face plăcere să se uite la mine și să mă asculte.

Sper să le placă prestația mea din finală. Am muncit pentru numărul respectiv și va fi surpriză, ceva nou. Nu am mai cântat niciodată așa ceva. Va fi ceva frumos", ne-a declarat Raisa Radu.

Citeşte şi: Raisa de la "Românii au talent", obligată să țină secret că a primit Golden Buzz: «A fost destul de greu»

 „Eu aș ruga publicul să mă voteze și să mă urmărească pentru pasiunea mea pentru regele tuturor instrumentelor, pianul, și pentru muzica pe care o transmit și o voi transmite în continuare. De asemenea, aș vrea ca ei să mă voteze pentru ceea ce sunt eu", a mărturisit Martina Meola.

„Lumea mă poate vota dacă emoțiile mele au ajuns la ei, la inimile lor. Dacă își doresc să mă vadă cu premiul cel mare în mână, să mă voteze, ca să pot ajuta copiii să își trăiască visurile și să nu le fie frică să vină în această emisiune în sezonul următor", a spus Gabriela Dincă. 

"Dacă oamenilor de acasă le va place ceea ce voi face, să mă voteze. Dacă simt un mesaj din ceea ce transmit, să mă susțină cu un vot", a fost mesajul lui Emanuel Ion.

Darius Mabda ne-a spus şi el, la rândului lui: "Să mă urmărească pentru că am un moment frumos și inedit, și să mă voteze dacă așa vor ei și simt".

„Simt că lumea ar trebui să mă urmărească și să mă voteze pentru că am talent și pot să dansez într-un mod în care nu toată lumea poate. Sper să mă voteze dacă le-am transmis o emoție diferită și super", a fost răspunsul Biancăi Ciocîrlan. 

Dragii mei, eu nu vă oblig și nu v-am obligat niciodată să mă votați sau să mă ascultați. Eu vă dau vouă ce am eu mai bun din muzica mea, din glasul meu, din trăirile mele și voi probabil că îmi veți întoarce înapoi toate acestea prin aplauzele voastre și prin acele comentarii și aprecieri pe care mi le trimiteți pe pagină. Atunci, simt eu într-adevăr împlinit, pentru că văd ce îmi scrie fiecare în parte și sunt fericit, mulțumit. Acum mă simt într-adevăr un om fericit și împlinit. Mă oprește lumea pe stradă și mă roagă să facă poze cu mine", a declarat şi Aurel Niamțu. 

Citeşte şi: Aurel Niamțu de la "Românii au talent", experiență amară la PRO TV, în trecut. Cu ce vedetă a avut un scandal

Ana Maria Mircea a spus: "Dacă momentul meu va ajunge la sufletul telespectatorilor, și sper să ajungă, să mă voteze ca să pot să câștig".

"Oamenii ar trebui să mă urmărească deoarece va fi un mesaj important în ceea ce pregătesc acum pentru toți cei de acasă. Întotdeauna, încerc să fac mai mult decât doar să desenez. Cred că ceea ce eu fac este un act care îți poate atinge inima într-un mod mai aparte decât o pot face cei care au alte talente prin care pot transmite mai ușor", a mărturisit Alex Dowis. 

Smiley, vară aglomerată după acest show

Smiley și Pavel Bartoș au tremurat ediție după ediție lângă toți concurenții. S-au bucurat pentru ei, s-au emoționat la poveștile lor de viață, dar iată că acum a venit timpul să tragă cortina. Asta nu înseamnă că de sâmbătă încep o binemeritată vacanță. Vara abia începe și Smiley are planuri grămadă.

Începe filmările pentru un nou sezon „Vocea României”, unde simpaticul artist este jurat, iar pe 31 mai, urcă pe scena Sălii Polivalente, la cel mai mare concert al său din ultimii 3 ani, la care sunt așteptate peste 4.000 de persoane.

„Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme. E „scumpă foc”, o să vedeți și o să ascultați, dar sper să nu o și experimentați pe pielea voastră”, dezvăluie Smiley despre megaconcertul în care se va reconecta cu publicul său după o perioadă de dor.

Cu emoții că la prima întâlnire, Smiley are și o rugăminte față de cei care îi vor fi alături la distracție: „Pentru mine concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită și așteptată, o reconectare la oamenii mei de care mi-e foarte dor, un schimb de emoții care va completă că impact și senzație spectaculozitatea scenei, a ecranelor uriașe și a tehnologiei pregătite.

Am o singură rugăminte către fiecare om care alege să-și ia bilet la întâlnirea cu mine: să aveți cu voi INIMA și atât! Ne va fi suficient și atât de bine!”, declară artistul Smiley pentru care concertele mari înseamnă cel mai bun combustibil pentru suflet și creativitate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net