Ei sunt ultimii finaliști „Românii au Talent"!

Ultima actualizare:

O nouă seară spectaculoasă marca Românii au Talent a ajuns la final, iar noi am aflat cine sunt ultimii finaliști care vor urca pe scenă în etapa decisivă a competiției care va avea loc în data de 27 mai, în direct, la PRO TV. 

Pe 20 mai a avut loc ultima semifinală Românii au Talent
Pe 20 mai a avut loc ultima semifinală Românii au Talent

Pe 20 mai, ultimii 12 semifinaliști au urcat pe scena concursului de talente pentru a demosntra că merită votul de încredere al celor de acasă, însă doar cinci dintre ei au reușit să îi convingă pe telespectatori. Atmosfera a fost una incendiară. Nu au lipsit numerele de cântat, dansat și acorbație, iar jurații au fost fermecați de unii dintre concurenți. Însă, doar telespectatorii au avut votul decisiv.

Citește și: A doua semifinală Românii au Talent. Cine se luptă pentru un loc în marea finală din 27 mai 

Mihail Kovali, X-Treme Brothers, Duo Gemini, Eva Nicolescu, Raluca Răducanu, Emanuel Ion, Bianca Ciocîrlan, Darius Mabda, Ana Maria Mircea, Bianca Mihalcea, Aurel Niamțu și Anamaria Buțurcă au fost cei care au dat tot ce au avut mai bun pentru a obține calificarea în finală și șansa de a deveni mai bogați cu 120.000 de euro. 

Finaliștii aleși în ediția din 20 mai 2022

În urma votului exprimat de către telespectatori, prin SMS, cei care au trecut mai departe în etapa finală a competiției „Românii au Talent" au fost: Darius Mabda, Ana Maria Mircea, Emanuel Ion, Aurel Niamțu, Bianca Ciocîrlan. 

Jurații au decis să îi trimită în finală pe X-Treme Brothers. 

Finala Românii au Talent va fi transmisă pe 27 mai 2022

Vă reamintim că finaliștii aleși în ediția din data de 13 mai 2022 au fost Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Sezonul acesta al emisiunii a fost unul care a venit cu mici schimbări față de cel precedent. Florin Călinescu și Alexandra Dinu au fost înlocuiți la masa juraților de către actorul Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Ambii s-au descurcat excelent în noul rol, iar Mihai Bobonete a adus zâmbetele pe chipurile celor prezenți în platou prin glumele pe care le-a făcut. 

Rămâne de văzut dacă ei își vor păstra locul la masa juriului și în sezonul următor sau dacă trustul din Pache Protopopescu va decide să aloce locul lor unor alte nume din showbizul românesc. 

Vezi și: Încă cinci norocoși vor ajunge în finala Românii au Talent 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net