Robert Tudor, magicianul de la „Românii au talent", s-a revăzut cu David Copperfield

Ultima actualizare:

Toată lumea îl știe pe Robert Tudor, magicianul care a participat și la „Românii au talent". Iată că bărbatul a avut ocazia să meargă în Statele Unite ale Americii și să participe la un congres al magicienilor unde l-a reîntâlnit și pe celebrul David Copperfield, după cinci ani de când nu s-au mai văzut.

Robert Tudor a participat la un show marca David Copperfield
Robert Tudor a participat la un show marca David Copperfield

Zilele trecute, magicianul Robert Tudor a ajuns în Statele Unite ale Americii, în Las Vegas, la „Magic live", un congres de magie, organizat în fiecare an. 

Citește și: De la cine a furat meserie Robert Tudor 

La întrunire, a participat, între alții și celebrul David Copperfield, pe care îl știe o lume întreagă.

„Nu m-am văzut de 5 ani de zile cu David Copperfield și, de dată această, pe lângă faptul că m-a luat pe scenă la apariție și predicții, am fost în spate mi-a prezentat în privat un număr de magie cu cărți genial. Ceea ce el nu face pe scenă. A fost una dintre cele mai frumoase seri din viață mea. Erau niște români în sală, tot din București, care după spectacol au venit la mine să facă poze și unul dintre ei a spus: «când te-am văzut pe scenă, mi-am dat seama că sunteți mâna în mâna, că nu avea cum». Dar nu aveam nicio legătură. El a făcut predicții în seară aia cu tot ce s-a întâmplat", spune Robert.

Robert Tudor ne-a povestit că s-a întâlnit și cu alți magicieni renumiți precum Franz Harary sau Shin Lim, care a câștigat de două ori „America's Got Talent". „Am fost și în Los Angeles la «The Magic Castle» unde poți intră doar dacă ai invitație din partea unor magicieni sau membrii Magic Castle", a dezvăluit Robert Tudor. 

Vezi și: Robert Tudor a dat mâna cu celebrul David Copperfield

Cine e Robert Tudor?

Devenit cunoscut după ce a participat la „Românii au talent", Robert Tudor este adesea prezent la emisiunile „La Măruță" și „Neatza cu Răzvan și Dani".

„Fac magie de acum 20 de ani. Am început să fac magie pentru că tot credeam în magia zâmbetului, de a face oamenii să zâmbească. Îmi doresc tare mult să fac în România un Muzeu de magie. Să le explic oamenilor despre ceea ce presupune magia", spune el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net