De la cine a furat meserie Robert Tudor de la “Vocea României Junior”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-a făcut remarcat la “Românii au talent” şi acum este coleg cu Andra, Inna, Moga şi Bobonete la “Vocea României Junior”.

Despre această experienţă, familie şi întâlnirea cu celebrul magician David Coperfield, Robert Tudor ne-a povestit în interviul următor. 

  • Click!: Ai început anul bine! Cum a fost întâlnirea cu David Coperfield?

Robert Tudor: A fost o inspiraţie. Ne-am văzut pe 1 ianuarie, 2017, deci voi considera că este un semn bun pentru anul acesta. David Coperfield a scris pagini întregi în istoria magiei şi continua sa o faca. Pentru mine este o onoare că ne-am cunoscut.

  • Te-ai întors în televiziune cu un rol nou la “Vocea României Junior”, după experienţa de la “Românii au talent”. De data aceasta cu ce e diferită experienţa?

Sunt un fost concurent, în rol de prezentator acum. Diferenţa e că de data asta spectacolul nu e despre mine, e despre ei, despre copiii talentai din România. Fiind un show cu şi despre copii, eu mă simt ca acasă în această poveste minunată, care e o continuare frumoasă a spectacolelor mele de magie pentru pitici.

  • Cum sunt filmările pentru “Vocea Romaniei Junior”? Cum te înţelegi cu copiii?

Eu şi copiii suntem prieteni vechi. Am construit deja o relaţie în care dărium şi ne bucurăm în egală măsură. La filmări e captivant de-a dreptul. Ghiduşiile copiilor te fac să uiţi de tine şi să te transpui complet în lumea lor. Eu sunt adultul din poveste, dar sunt momente în care mi se face aşa o poftă să mă alătur copiilor cu o maşinuţă într-o mână şi  o acadea în alta.

  • Vorbeşte-ne puţin despre rolul din emisiunea de la Pro TV?

Sunt mama, tata, bona şi prietenul de joacă al copiilor. Rolul meu e să îi încurajez pe cei mici şi cu ajutorul numerelor mele de magie aceştia să urce pe scenă cu zambetul pe buze şi bateriile încarcate.

  • Te a ajutat faptul că eşti tătic în proiectul „Vocea României Junior”?

Mă ajută enorm. Trăiesc fiecare cântec şi înţeleg fiecare copil pentru că privesc totul ca un tată şi îmi doresc ca şi copilul meu să facă în viaţă ceea ce o să-i placă şi ceea ce îl va face fericit. Eu cred că acesta e secretul succesului, să faci ceea ce-ţi place. Se spune că nu poţi face tot ce-ţi place, dar să-ţi placă tot ce faci. 

  • Cum te-ai înţeles cu vedetele din emisiune? Cu cine ai devenit prieten mai bun? Cum i-ai descrie pe colegul Bobonete şi pe antrenori?

Mă simt de parcă am fugit de acasă cu cei mai buni prieteni, într-o tabară bine organizată şi ne-am luat cu noi şi fraţii mai mici, care ne-au pregătit un spectacol de pus în ramă.

  • La ce pare sa fie talentat fiul tău? Îi place magia sau pare să fie atras de muzică?

Piticul nostru, David Mihai, e talentat la cucerit inimi. Are un succes teribil, la fete, în special. Îi place tot ce e nou şi e într-o continuă cercetare. Îmi doresc să înţelegă cât mai devreme ce îl face fericit şi să păşească într-acolo. Sunt aici ca să-l susţin şi o voi face necondiţionat. Un lucru e sigur, nu voi face nicio magie care să intervină în liberul lui arbitru. 

  • Ce alte talente mai ai?

Am mai mult hobby-uri decât talente! Ceea ce mai fac pe această ramură artistică este improvizaţia. Improvizez ocazional în cea mai tare trupă de improvizaţie din România, din care fac parte Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait Dragomir, Cătălin Neamţu, Cosmin Nedelcu (Micuţu), Cosmin Natanticu şi Marian Hâncu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net