„Românii au talent", sezonul 13. Cum te poti înscrie la preselecții

Ultima actualizare:

Emisiunea „Românii au talent" a avut 12 sezoane care s-au bucurat de succes și care au fost urmărite de un număr-record de telespectatori, așadar trustul de pe Pache Protopopescu a decis ca show-ul să revină cu un nou sezon! Dacă ești de părere că deții calitățile necesare și vrei să arăți tuturor cât ești de talentat, iată cum te poți înscrie! 

Emisiunea Românii au talent revine cu un nou sezon! Sursă foto: PRO TV
Emisiunea Românii au talent revine cu un nou sezon! Sursă foto: PRO TV

Înscrierile pentru sezonul cu numărul 13 al emisiunii „Românii au talent" au început. Dacă ești de părere că deții calitățile necesare pentru a păși în fața juriului exigent și vrei să demonstrezi unei țări întregi de ce ești în stare, atunci nu mai sta pe gânduri și înscrie-te la concurs. Iată cum te poți înscrie la emisiune. Este un proces simplu, iar totul se poate desfășura online, trebuie doar să ai acces la internet!

Cum te poți înscrie la preselecțiile emisiunii „Românii au Talent", sezonul 13

Primul pas pentru a ajunge pe scena „Românii au talent" este completarea unui formular de înscriere pe site pe care îl poți găsi la adresa https://talent.protv.ro/ROMANII-AU-TALENT-sezon-13.

Formularul conține mai multe secțiuni, iar pentru înscriere este necesarea completarea integrală a fiecăreia dintre ele: Va trebui să oferi o scurtă descriere a ta, cu datele sociodemografice, alături de mai multe imagini clare cu tine. Așadar, asigură-te că ai telefonul la îndemână sau un aparat de fotografiat. Apoi, vei răspunde la o serie de întrebări despre tine, iar în final vei fi rugat să atașezi în folder un clip video de prezentare. 

Întrebările la care trebuie să răspunzi

Care este talentul tău? Ca varianta de răspuns, concurenții trebuie să bifeze cântăreț, solo grup vocal, instrumental, magie, dresură, stand-up comedy, acrobații, jonglerii, teatru, dans și alte talente.

Cum ți-ai descoperit talentul? Ce ai făcut să îl dezvolți

De la cine ai moștenit acest talent? Cu ce se ocupă membrii familiei tale?

Ai mai participat la preselecțiile Românii au talent ? Dar la alte show-uri de talente?  

După ce ai completat formularul, cererea ta va fi evaluată și, dacă vei trece de această etapă, vei fi chemat în a doua etapă a competiției: cea a preselecțiilor. 

Pe ce dată ar putea apărea „Românii au Talent", sezonul 13 

Până în momentul relatării știrii nu a fost anunțată data limită până la care poți completa formularul, ținând cont că recurtarea curajoșilor este în toi! 

PRO TV nu a anunțat mometan care este data de la care va fi difuzat sezonul cu numărul 13 al emisiunii, însă un lucru este cert! Concurenții care vor urca pe scenă vor oferi tot ce au mai bun juriului și telespectatorilor pentru că premiul pus la bătaie nu este deloc de neglijat. Marele câștigător va pleca acasă mai bogat cu 120.000 de euro! 

Grila de toamnă PRO TV este una plină de emisiuni interesante, menite să atragă cât mai mulți telespectatori. Începând din toamnă, PRO TV va difuza „Vocea Romaniei", „Visuri la cheie", „Batem palma?", „Sunt celebru, scoate-mă de aici" și „Sef sub acoperire".

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net