Dansatorul fenomen Darius Mabda a câștigat Premiul de Originalitate la Românii au Talent

Marea finală Românii au Talent a debutat în această seară cu premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Publicul a trebuit să aleagă dintre Alex Dowis, DJ Hugo, Darius Mabda și Eva Nicolescu. Votul audienței a mers către micuțul dansator în vârstă de 13 ani, Darius Mabda.

stanga
dreapta
image
image
image

Reprezentația de coregrafie a băiețelului de doar 13 ani, din cadrul celei de-a doua semifinale a show-ului ,,Românii au talent", a impresionat extraordinar juriul și publicul, astfel că a fost propus pentru ,,Premiul de originalitate". 

Citește și 11 concurenți luptă pentru premiul de 120.000 euro, la Românii au talent

Câștigătorul a fost desemnat prin votul publicului, iar rezultatele au fost anunțate în această seară, chiar în primele minute ale marii finale a concursului de talente. Darius Mabda de 13 ani a convins audiența că prestația sa creativă și plină de emoție merită Premiul de orginalitate. 

Micuțul dansator a plecat acasă cu suma de 10.000 de euro. Darius a obținut numai cuvinte de laudă din partea juraților, uimiți de abordarea cu totul specială a numărului de coregrafie, care dincolo de mișcări de dans, relata o poveste plină de sensibilitate și expresivitate. 

Citește și Robert Tudor, magicianul de la „Românii au talent", s-a revăzut cu David Copperfield

 "Nivelul este fără precendent. Ăsta a fost cel mai spectaculos număr! Am urmărit un număr perfect!", i-a spus Andi. 

"Ești cel mai potrivit să câștigi!", i-a declarat Dragoș Bucur. 

Darius Mabda provine dintr-o familie modestă

Pentru Darius Mabda, dansul este cea mai mare pasiune. Este originar din Oradea și a venit la București pentru se dedicat artei coregrafice. Concurentul a luat parte la mai multe ateliere de dans și și-a perfectat abilitățile sub îndrumarea profesoarei Oana Ioniță. 

Darius vine dintr-o familie modestă, mama lui este secretară la o firmă de construcții, iar tatăl e pensionar. Micuțul mai are o soră, în vârstă de 18 ani. 

Câștigătorul Premiului de Originalitate de la Românii au Talent a luat parte la mai  multe competiții de dans, din țară și din străinătate. Darius a ocupat locul I la la Freedom Dance Festival din Ungaria și s-a clasat tot pe locul I la Bucharest Dance Festival. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Te cunosc de undeva jpg
te cunosc de undeva
simona gherghe jpg
theo rose
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg