VIDEO La 10 ani, David Dobrincu promovează frumusețile României într-un videoclip special la piesa "On My Way"

Ultima actualizare:

    DJ Stone, David Dobrincu și Karla Herescu
DJ Stone, David Dobrincu și Karla Herescu

Puștiul minune David Dobrincu a revenit în lumina reflectoarelor cu o nouă surpriză muzicală. De data aceasta, solistul de doar 10 ani a lansat un cover după piesa "On My Way", împreună cu Karla Herescu și DJ Stone, la care au filmat un videoclip superb, prin multe locuri minunate din țară.

David Dobrincu (10 ani) a lansat o nouă piesă, un cover pentru "On My Way", la care a colaborat cu doi prieteni foarte buni, Karla Herescu și DJ Stone. Împreună au filmat prin țară, la munte, în locuri minunate. "Am înregistrat noua piesă care îmi e foarte dragă și care mi se pare că mă reprezintă, pentru că și eu sunt pe drumul meu, cu pași mici, fără oprire. Și într-o zi o să ajung acolo unde îmi doresc. Vreau să-mi construiesc aripi puternice, să fiu bun în mai multe domenii, să fiu competent ca să am de unde alege mai târziu. Am cunoscut-o pe Karla Herescu pe Instagram, am fost fermecat de frumusețea ei și de multiplele ei talente. Iar cu DJ Stone m-am întâlnit și împrietenit la diverse emisiuni tv. Ideea acestei colaborări a fost a mea, pentru că mi-a plăcut foarte mult atât ideea, cât și partenerii de proiect. Am așteptat piesa potrivită să colaborăm, iar DJ Stone a remixat piesa. Pe Karla o veți auzi cântând cu naiul și vă veți îndrăgosti de ea. Am filmat pentru videoclip două zile și am avut câteva locații superbe. În gară la Bușteni am fost prinși de ploaie, am filmat pe lîngă castelul Peleș și la Mănăstirea de la Sinaia. Am făcut schimb de energii cu colegii mei și a ieșit o super colaborare", ne-a mărturisit David Dobrincu.

David Dobrincu e actor și cântăreț

David Alexandru Dobrincu are 10 ani, e model, actor, dansator și cântăreț. David a apărut în reclamele și promo-urile tv de la Antena 1, a prezentat modă, a filmat pentru serialele "Vlad" și „Lecții de viață”, de la Pro Tv, a luat lecții de dans de societate la Academia de dans a lui Mihai Petre. A realizat un cover după melodia Karma (cover Coldplay - varianta în română) unde ia atitudine în ceea ce privește violența în școli. A mai lansat piesa "Hai", cu Marius Moga, apoi a înregistrat cu Anna un cover special de Crăciun, după ”Mistletoe” a lui Justin Bieber, apoi cu Ava a înregistrat un cover după „Shallow”, al lui Lady Gaga & Bradley Cooper. A urmat o altă colaborare cu Charlize, ”An eisai ena asteri”, un cover după Nikos Vertis și cu Cezar Ouatu a colaborat pentru piesa „Perfect Symphony”.

Karla Herescu la 18 ani studiază naiul și pianul

Karla Herescu are 18 ani și e elevă la Colegiul Național de muzică “George Enescu”, unde studiază naiul și pianul. Cântă cu vocea, la chitară și la Big Piano. A participat la concursuri naționale și internaționale, unde a obținut premii importante! Joacă în reclame, în filme și face ședințe foto de la vârsta de 4 ani. Recent a obținut un rol într-un serial Netflix și a apărut pe coperta unei cărți, “Karla, zana cu ochi azurii”, care cuprinde mai multe imagini cu ea și povestioare inspirate din viața ei și a magiei instrumentului ei muzical de suflet, naiul. E în clasa XII-a și se pregătește pentru admiterea la U.N.M.B., secțiunea nai!.

DJ Stone lucrează la Antena 1

Dj Stone, alias Mădălin Petroiu, este un Dj de succes din România, dar și un producător și remixer pentru artiști cunoscuți. A remixat pentru Carla’s Dreams, Irina Rimes, Alina Eremia, Lidia Buble, Dj Project și mulți alții. Este Dj din 2010, iar din 2017 și până în prezent colaborează cu Antena Stars pe perioada verii, ca Dj în emisiunile Star Matinal și Star la Mare Fiță. Însă dincolo de Dj-ială, de 1 an, a trecut și pe parte de producție. În luna ianuarie a acestui an, a absolvit cursurile de producție organizate de superstarul internațional KYGO. Remixurile lui sunt semnate la Global Records și la Cat Music.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net