Sebastian Dobrincu, daună de 40.000$, după ce și-a pierdut cardul! Ce și-a cumpărat persoana care l-a găsit?

Ultima actualizare:

Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri investitori de la „Imperiul Leilor”, a făcut o mică avere în Statele Unite ale Americii, acolo unde se află în momentul de față. O întâmplare nefericită s-a petrecut recent în viața milionarului, care a fost la doar un pas de a fi mai sărac cu 40.000$, după ce și-a pierdut cardul de credit.

Sebastian Dobrincu a povestit pe contul său de Instagram că s-a confruntat cu o situație neplăcută la întoarcerea în Los Angeles. Și-a pierdut cardul de credit și, dacă asta nu ar fi fost suficient, persoana care l-a găsit a cheltuit o sumă frumușică pe „micile” plăceri ale vieții. Norocosul sau, după caz, norocoasa, a mers la cele mai scumpe restaurante și și-a refăcut întreaga garderobă.

Ți-am mai pregătit și: Sebastian Dobrincu, exmatriculat de la liceu: „Mi-a schimbat traiectoria”

Dar nu de la brand-uri ieftine, ci de la celebra casă de modă Christian Dior. Sebastian Dobrincu a mărturisit pe rețelele de socializare că a avut acces la aplicația de la bancă și, spre norocul său, a văzut toate tranzacțiile care s-au făcut. În doar câteva ore, persoana care a găsit cardul și a ales în mod deliberat să nu îl returneze a cheltuit 25.000$ pe haine.

Sebastian Dobrincu a reușit să recupereze banii. Ce se întâmplă cu persoana care i-a cheltuit?

Din fericire, tânărul leu a luat legătura cu banca și a reușit să recupereze banii pierduți, mai ales că este vorba despre un card de credit și nu unul de debit. Totodată, autoritățile din SUA au intrat pe fir și au deschis o anchetă împotriva celui/celei care și-a însușit cardul bancar al lui Sebastian Dobrincu vreme de câteva ore.

S-ar putea să te mai intereseze: Sebastian Dobrincu, juratul de la Imperiul Leilor: „Am fost bulimic, am suferit de depresie și am slăbit 17 kilograme”

Acum, persoana respectivă riscă să meargă la închisoare, din cauza unei mari greșeli pe care a făcut-o: s-a afișat în zone aglomerate, unde există camere de supraveghere.

”Am recuperat banii, vă dați seama. A început și Poliția o anchetă. Nu mă mai întrebați de PIN. Era un card de credit. Dacă îl ducea mintea făcea tranzacții online, nu mergea în magazine și în restaurante pline de camere. O să poarte Dior la închisoare acum”, a transmis Sebastian, pe Instagram. Rămâne de văzut cum va evolua situația și ce decizie vor lua autoritățile în cazul cheltuitorului.

Sebastian Dobrincu este fondatorul mai multor companii care i-au generat venituri impresionante, încă de la o vârstă foarte fragedă. Este unul dintre puținii români care a ajuns să aibă succes în Silicon Valley: una dintre platformele create de el a devenit rapid lider de piață în domeniul marketingului digital. Are clienți extrem de cunoscuți, de la vedete de talie internațională, până la branduri recunoscute global.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net