Sebastian Dobrincu, exmatriculat de la liceu: „Mi-a schimbat traiectoria”

Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley, însă înainte să devină antreprenor, a fost exmatriculat de la școala la care studia în România. Cel mai tânăr leu din „Imperiul Leilor” vorbește despre evenimentul care i-a schimbat viața.

Sebastian Dobrincu, recunoscător pentru faptul că a fost exmatriculat în România

Între timp, Sebastian Dobrincu a devenit investitor la „Imperiul Leilor”. A avut parte de o educație aleasă la un liceu privat din Capitală, iar viața i s-a schimbat în momentul în care a fost exmatriculat din instituția de învățământ. A început să facă afaceri din adolescență și atenția sa a fost concentrată preponderent pe zona de business, neglijând educația. Cu toate acestea, nu regretă ceea ce i s-a întâmplat.

„E cel mai bun lucru care putea să mi se întâmple la momentul respectiv. Mi-a schimbat traiectoria în viață cu 180 de grade. Cine știe pe unde eram acum?”, i-a spus Sebastian Dobrincu prezentatoarei Corina Caragea, într-un interviu.

Mai mult decât atât, milionarul român din Silicon Valley mărturisește că viața l-ar fi dus într-un cu totul alt punct, dacă nu ar fi avut parte de acel eveniment în adolescență. Cel mai probabil, spune el, nu s-ar mai fi implicat în afaceri și ar fi ajuns angajat la companii din SUA.

„Ajungeam la o facultate bună prin Europa, mă întorceam, probabil, în țară și-mi căutam un job. Venea pandemia și nu mai puteam să plec, asta s-ar fi întâmplat, un lucru foarte rău. Terminam facultatea și nu aveam posibilitatea să mă duc să profesez în Silicon Valley sau undeva. Probabil aș fi ajuns tot în Silicon Valley, dar lucrând la una dintre companiile astea... Oricum, m-a maturizat prematur experiența asta”, a mai precizat Sebastian Dobrincu.

Citeşte şi: Ce bolid de fițe și-a luat Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar român din Silicon Valley

Părinții antreprenorului i-au fost alături indiferent de situație și lor le este recunoscător pentru parte din succesul său. L-au încurajat tot timpul să își urmeze pasiunile, chiar dacă inițial le-a fost greu să accepte faptul că fiul lor refuză cu vehemență să își continue educația.

„N-am avut o traiectorie atât de comună și clar nu le-a fost nici lor ușor să accepte chestia asta. Să mă las de facultate a fost un subiect foarte dezbătut la noi în casă. Dar sper că le-am câștigat încrederea și le mulțumesc că m-au crescut așa cum sunt și mi-au dat încrederea să fac ceea ce fac”, a declarat Sebastian Dobrincu, în încheiere.

Citeşte şi: În ce teroare a trăit Sebastian Dobrincu până să plece în America. “Am fost hărțuit și bătut în liceu!”

Cine este milionarul din Silicon Valley, devenit investitor la „Imperiul Leilor” la doar 23 de ani

Sebastian Dobrincu a avut un parcurs surprinzător și la o vârstă destul de fragedă a ajuns să fie fondatorul mai multor companii care i-au generat venituri uriașe. Una dintre platformele sale a devenit, în timp record, lider de piață în marketing digital. Printre clienții săi se numără Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music și lanțul de fast food Shake Shack.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net