Ce mamă sexy are Sebastian Dobrincu de la "Imperiul leilor"

Ultima actualizare:

În ultimele zile, numele lui Sebastian Dobrincu a apărut des in mass media, având în vedere că este noul investitor de la noul sezon din emisiunea Imperiul leilor, de la Pro TV, dar și după scandalul cu Mimi, care l-a acuzat de infidelitate în podcastul lui Măruță. Puțini știu că tânărul de 23 de ani are o mama sexy și încă doi frați la fel de talentați, David, cel mai mic, fiind actor și cântăreț, și are o mulțime de activități.

Sebastian Dobrincu. Sursa foto: Instagram
Sebastian Dobrincu. Sursa foto: Instagram

Din 2019 de când a revenit în România și s-a apucat de muzică, numele lui Sebastian Dobrincu este pe buzele tuturor din showbiz, mai ales că a colaborat cu DeMoga Music, implicit cu Marius Moga. 

Pentru cei care nu știu, tânărul are o relație cu Ioana Ignat, fostă concurentă la Vocea României, și este numit cel mai tânăr milionar român din Silcon Valley. Sebastian Dobrincu mai are doi frați mai mici și o mamă extrem de sexy, Carmen Dobrincu (45 de ani), care se ocupă de copiii ei.

Femeia de afaceri a fost deranjată după ce Mimi a vorbit urât de fiul ei și a spus că a făcut scandal pe scara blocului unde locuiește. „Cei trei băieți ai mei sunt foarte muncitori și bine crescuți. Au învățat de mici că succesul vine doar prin muncă și perseverență. Fiecare dintre fii mei și-a câștigat banii de mici și au fost educați să fie politicoși.

Când era mic Sebastian nici nu se auzea din camera lui pentru că lucra toată ziua la proiectele lui. Nu avea timp pentru jocuri de copii, era preocupat de afacerile pe care le avea și de proiecte de oameni mari. Toți trei sunt foarte politicoși", a declarat mama lui  Sebastian Dobrincu, în exclusivitate pentru Click!, în cadrul unei petreceri private la care a luat parte.

Ce spune mama lui Sebastian Dobrincu despre fiii ei

Carmen Dobrincu se ocupă îndeaproape de fiul mic, David, actor și cântăreț, care face sport, dansează, pune voci la diverse reclame sau pelicule de animație și apare în tot felul de spoturi publicitare și campanii. „Încerc să petrecem împreună timp de calitate și să îi sprijin în în ceea ce face, la fel cum fac și cu ceilalți băieți ai mei. Însă nu mi place când cineva vorbește urat despre ei, știind cât au muncit și muncesc în viața lor. Sunt o mamă mândră, fericită și binecuvântată. Câteodată, la sfârșitul zilei, stau și mă gândesc că a mai trecut o zi și sunt mulțumită de ce au făcut copiii mei în ziua respectivă! Sunt fericită că sunt responsabili și că fac ceva util. Cu pași mici ajung unde trebuie. Este meritul lor", ne-a mai spus doamna Dobrincu.

„Mimi este de profesie creator de conţinut. Drama şi controversa sunt canalele prin care ea şi echipa ei generează beneficii financiare. I-am iertat şi ignorat multe atacuri nefondate, atât în privat, cât şi în public. Ultimul episod însă a pus capac şi simt nevoia să spun cine este Mimi cu adevărat.

A minţit că a fost înşelată. Deşi mi-a recunoscut în privat că îi pare rău pentru reacţia impulsivă şi eticheta umilitoare pe care mi-a pus-o acum un an, nu a avut curajul să îşi recunoască niciodată public greşeala. Aveţi aici o parte din mesajul pe care Mimi urma să îl publice pentru a îşi cere scuze public pentru mincună – mesaj pe care nu l-a mai publicat niciodată. Dar am iertat.”, a scris Sebastian Dobrincu, pe pagina sa de Instagram.

Alte mame sexy din showbizz

Și alte vedete din showbiz au mame sexy și fermecătoare și câteva exemple ar fi mama lui Dan Bălan, ex O-Zone, Ludmila Bălan care la 63 de ani arată cu adevărat spectaculos. Și mama Monicăi Bîrlădeanu arată senzațional, Minodora Tătăruşanu, cele două parcă ar fi surori sau prietene. Și mama Antoniei este la fel de sexy că fiica ei celebră. Denise Iacobescu este foarte simpatică și arată demențial.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kirk Douglas și Sergiu Nicolaescu Studiourile Buftea jpg
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net