Ioana Ignat, totul despre iubirea cu milionarul Sebastian Dobrincu

Ultima actualizare:

Ioana Ignat (23 de ani), solista cu timbru special, nu își mai ascunde relația cu celebrul milionar roman din Silicon Valey, Sebastian Dobrincu (23 de ani), pe care îl veți vedea în show-ul "Imperiul leilor" de la Pro TV. Cei doi au venit împreună la premiera filmului "Tabăra", unde joacă David Dobrincu, fratele mai mic al tânărului. Ioana ne-a oferit un interviu exclusiv despre carieră și relația pe care o are cu Sebi.

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu. Foto: arhivă personală
Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu. Foto: arhivă personală
  • Click!: Cum a fost anul acesta pentru tine?

Ioana Ignat: 2021 a fost un an productiv. Am făcut foarte multă muzică, sport, am stat foarte mult cu familia, am călătorit, pot să zic că a fost bine, chiar dacă n-au fost concerte, mi-am ocupat timpul cu alte activități.

  • Anul acesta te-ai cunoscut cu Sebastian Dobrincu, iubitul tău?

Anul trecut am filmat un videoclip împreună, la piesa "Inima naivă", și anul acesta a fost lansat. Sper că a plăcut fanilor noștri.

  • A fost dragoste la prima vedere sau la primul videoclip?

Noi ne știam de ceva timp, cu ceva vreme înainte, însă la filmările pentru videoclip s-a înfiripat ceva între noi. Atunci m-am îndrăgostit eu de el, nu știu el (râde).

  • Deci aveți un an de relație.

Aproape un an de când suntem împreună.

  • Iubirea te face să ai mai multă inspirație, să compui mai mult?

Depinde, și iubirea, dar și tristețea. Dar da, într-adevăr, din iubire ies cele mai frumoae melodii, creațiile sunt mult mai frumoase, mai pozitive, mesajul este mult mai pur. Dar și din despărțiri ies piese senzaționale. Dar să fie mai multă iubire, mai puține despărțire.

  • Ce planuri de sfârșit de an?

De Crăciun am rămas acasă, nu m-am mai dus la ai mei. Am fost într-o vizită scurtă, anterior. De Crăciun, cu iubitul meu, iar de Revelion o să cânt la Târgu Jiu.

  • E ceva ce nu ai făcut anul acesta și îți doreai să faci?

Să mă apuc de karate, vreau să știu să mă apar. Îmi place, pentru că este totul interactiv și interesant. Ar fi trebuit să lansez albumul anul acesta, dar nu am reușit, așa că o să-l lansez la anul.

  • Va mai urma o colaborare muzicală între tine și Sebastian?

Așa sper, cu siguranță o să mai urmeze și alte piese împreună. Vom vedea ce va fi, momentan ne bucurăm de timpul liber pe care îl are, pentru că din ianuarie va începe din nou filmările pentru "Imperiul leilor" și va fi ocupat. Mă bucur de prezența lui și iată că am venit împreună la premiera "Tabăra" unde joacă un rol principal fratele lui Sebi, David Dobrincu.

Cum a devenit milionar Sebastian Dobrincu

Născut în București, Sebastian Dobrincu este, la doar 23 de ani, unul dintre cei mai tineri milionari din Sillicon Valley. Acesta a dovedit încă de mic că are înclinaţii spre tehnologie şi programare.

La doar şapte ani, Sebastian Dobrincu a început să înveţe despre sofware, iar până la vârsta de 17 ani a dobândit abilităţi de programator și inginer. Marile companii precum Spotify, Facebook și TikTok au fost impresionate de talentul tânărului român.

Sebastian Dobrincu a lansat platforma Storyheap, pe când avea 17 ani. Rapid, platforma a devenit lider de piață pe zona de social media content marketing. Storyheap a fost un hit încă de la lansare și în scurt timp, Sebastian Dobrincu avea o listă lungă de clienți faimoși, printre care Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack.

După succesul pe care l-a avut cu platforma Storyheap, Sebastian Dobrincu a lansat Brandmates și Owlmetrics, care au avut ca scop ajutarea brand-urilor de a-şi mări influenţa pe platformele de social media și de a-şi creşte afacerea. Printre clienții celor două platforme se numără branduri de renume, precum: Universal, Interscope Records și HubSpot.

Sebastian Dobrincu a urmat cursurile Universității Stanford, unde a învățat despre inteligență artificială și modalitățile prin care roboții „învață” și se dezvoltă. Elon Musk și Larry Page au învăţat în aceeaşi universitate. La fel ca Bill Gates și Mark Zukergberg, Sebastian Dobrincu a renunţat la studii, dorind să pună mai mult focus pe antreprenoriat și dezvoltarea de noi produse.

image
image
image
image
image
image
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net