Selena Gomez vrea să se retragă din muzică

Ultima actualizare:

    Se simte  mai bine, după  transplantFotografii: Instagram
Se simte mai bine, după transplantFotografii: Instagram

Deşi e încă prezentă în topuri, nu mai vrea să facă muzică! Într-un interviu acordat recent pentru revista ”Vogue”, Selena Gomez spune că vrea să facă mai mult filme pe viitor.

”E greu să continui să faci muzică atunci când nu eşti luat în serios”, a mărturisit cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez (28 de ani). Se îndoieşte asupra viitorului carierei sale în muzică, începută în 2007, când fanii i-au auzit pentru prima oară vocea în serialul ”Magicienii din Waverly Place”.Deşi e o artistă respectată în topuri, Selena spune: ”Am avut momente în care m-am întrebat ce rost are să merg mai departe”. Artista a explicat că simte că ”Lose You to Love Me”, din 2019, a fost cel mai bun cântec pe care l-a lansat, dar că unii oameni zic că nu a fost destul.


     În 2016,  făcea furori  în timpul  turneului  Revival
În 2016, făcea furori în timpul turneului Revival

Unii fani cred că despărţirea ei de Justin Bieber (27 de ani) a inspirat această piesă. ”Sunt destui oameni cărora le place muzica mea şi le sunt recunoscătoare.

Pentru ei mă gândesc să fac un album diferit înainte de a mă retrage”, a mărturisit diva. În prezent, artista filmează pentru serialul ”Only Murders in the Building”, în New York. Înainte de a începe o carieră muzicală solo, Selena a format trupa Selena Gomez & the Scene, în 2008, care s-a dezmembrat în 2012. A lansat primul album, numit ”A Cinderella Story”, în 2009, care a inclus hituri, cum ar fi “Tell Me Something I Don’t Know”. În 2013, a lansat primul album solo, ”Stars Dance”, urmat de ”Revival”, din 2015, şi de albumul de studio ”Rare”, din 2020. A mai lansat 3 single-uri în limba spaniolă, ”De una vez”, ”Baila conmigo” şi “Selfish Love” în 2021. Vedeta, care are o avere de 75 milioane $, spune că se simte bine. Ea suferă de boala autoimună lupus, din cauza căreia i s-a făcut un transplant de rinichi în 2017.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net