Sebastian Dobrincu, juratul de la Imperiul Leilor: „Am fost bulimic, am suferit de depresie și am slăbit 17 kilograme”

Ultima actualizare:

Cel mai tânăr jurat de la „Imperiul Leilor” pare că are tot ce își dorește în prezent, iar mulți poate că sunt invidioși pe milioanele lui din conturi. Sebastian Dobrincu a vorbit despre o perioadă grea din viața lui, aducând în discuție și un truism adesea folosit: banii nu aduc neapărat și fericirea! 

Sebastian Dobrincu a dezvăluit că a fost depresiv și bulimic Foto: Instagram
Sebastian Dobrincu a dezvăluit că a fost depresiv și bulimic Foto: Instagram

Sebastian Dobrincu s-a bucurat de un succes răsunător peste ocean, acolo unde aplicația creată de el i-a generat o avere. Deși avea tot ce-și putea dori un tânăr de vârsta lui, Sebastian a povestit că a trecut printr-o perioadă critică. A fost bulimic, depresiv și a slăbit 17 kilograme din cauza problemelor cu care se confrunta pe atunci.

Sebastian Dobrincu a suferit de depresie și bulimie

Am o mărturisire de făcut. De când sunt persoană publică, am încercat întotdeauna să nu afișez traumele și părțile nefericite ale vieții mele. De ce? Mi se părea irelevant pentru publicul larg, cu atât mai mult când mulți tineri mă luau drept reper.

Arătând laturile mai puțin fericite ale succesului meu eram convins că îi voi descuraja pe cei care și-ar dori să îmi calce pe urme - iar dorința mea era fix opusul - să îi motivez să reușească.

Târziu am realizat ce greșeală am făcut. Publicul și presa a romantizat povestea mea de viață. Am fost mereu portretizat drept geniul care trăiește viața perfectă, ca rezultat al muncii lui”, și-a început tânărul confesiunea.

Sebastian Dobrincu a explicat că a fost o perioadă a vieții sale în care s-a pierdut pe sine și a căzut într-o depresie puternică, din cauza căreia a slăbit considerabil pentru că nu mai dormea și nici nu mai mânca și devenise bulimic.

M-am pierdut pe mine. Când din invidie cineva nu credea povestea mea, mă simțeam cu atât mai mândru. Nu mai știam cine sunt sau ce îmi doresc, iar presiunea de a poza într-o poveste perfectă de succes m-a făcut să îmi pierd identitatea.

Am căzut într-o depresie puternică pe care până acum am ascuns-o tuturor, de la familie și apropiați până la publicul larg. Am început să nu mai pot dormi și mânca, am slăbit 17 kg și am devenit bulimic”, a continuat Sebastian.

Sebastian Dobrincu: „Eram atât de trist”

Tânărul a povestit că își pierduse motivația și nu îl mai putea entuziasma absolut nimic. Era foarte trist, deși cei din jur îi vedeau doar succesul. Astfel, începuse să își neglijeze și responsabilitățile.

Mi-am pierdut orice motivație. Nu mă mai entuziasma nici succesul, nici banii, nici faima. Am lichidat mare parte din acțiunile și investițiile mele, mi-am delegat responsabilitățile și am abandonat orice proiect aveam în derulare.

Mă trezeam dimineață într-o casă de 4 milionae de dolari în Los Angeles, mergeam singur pe plajă și stăteam acolo până seară, uitându-mă la cer. Eram atât de trist, însă lumea mă vedea atât de împlinit, iar fiecare laudă sau apreciere, mă îngropa și mai tare. Țineam tot în mine și nu îndrăzneam să alterez imaginea perfecta din ochii oamenilor”, a mai spus tânărul.

Sebastian Dobrincu: „Nu există poveste de succes fără sacrificii”

Sebastian le-a explicat tinerilor care îl urmăresc că nicio poveste de viață care pare „perfectă” și „de succes” nu e lipsită de probleme și sacrificii.

„Aveam tot ce își putea dori cineva. Eram sănătos, făcusem milioane pe munca mea, eram înconjurat de oameni importanți care mă respectau și aveam mult timp liber. Însă eventual nu mă mai entuziasma nimic.

Ce poți învăța din povestea mea? Ascunzându-ți nefericirea, naști demoni în tine. Nu există poveste de succes fără sacrificii și eșecuri. Succesul, de orice fel, este o punte alunecoasă pe care te pierzi foarte ușor. Rămâi tu însuți indiferent de parcurs și s-ar putea să eviți situația mea”, a mai spus Sebastian Dobrincu, în mediul online.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net