Cine a înlocuit-o pe Dana Budeanu la „Vorbește lumea”? Personajul la care puțini se așteptau

Ultima actualizare:

Creatoarea de modă Dana Budeanu a susținut rubrica de fashion în cadrul emisiunii ,,Vorbește Lumea”, însă de acum trei ani când a fost dată afară, PRO TV nu a mai adus pe nimeni. Se pare că s-a găsit înlocuitor, pentru că Neculai Stanciu va fi noul prezentator al rubricii de fashion.

Neculai Stanciu va fi noul prezenator al rubricii de fashion
Neculai Stanciu va fi noul prezenator al rubricii de fashion

Nimeni nu s-a așteptat la această decizie, pentru că Dana Budeanu părea de neînlocuit. Cu siguranță și ea credea asta, însă cel care se ocupă de styling-ul vedetelor de la PRO TV, a reușit să îi ia locul cu ușurință.

Citește și: Ce mesaj are Dana Budeanu pentru cei care susţin consumul de insecte. „Aşa încet, încet se schimbă lumea”

Decizia ca Dana să fie dată afară a venit în urma unei postări în care creatoarea de modă lua în râs inițiativa ”Dăruiește Viața”, care construia din donații un spital în București pentru copiii bolnavi de cancer. Atunci, cei de la PRO TV au transmis că nu se asociază cu astfel de principii, astfel că au întrerupt colaborarea.

Cine este Neculai Stanciu

Neculai Stanciu este personal stylist / shopper și creator de conținut. Acesta este unul dintre puținii bărbați care fac postări legate de fashion, în mediul online. Noul prezentator este foarte pasionat, iar efortul se poate vedea în ținutele pe care le fac.

Vezi și: Viermi pe stradă, în sectorul 1 al Capitalei! Dana Budeanu nu o iartă pe Clotilde

,,Fac ceea ce îmi place. Și poate din acest motiv totul e plăcut în meseria mea. Chiar și când merg prin magazine să fac shopping pentru clienții mei și plec cu mâinile pline de pungi cu haine. Pentru că știu că după, tot cu aceleași mâini voi realiza cele mai cool și inspiraționale propuneri de ținute'', a declarat personal stylist-ul acum ceva timp într-un interviu acordat blogger-ului Lavinia Floroiu. 

Din pasiune, a luat naștere și business-ul pe care Neculai Stanciu îl deține. Acesta a vrut să facă dintr-o perioadă mai tristă, cea a pandemiei, una frumoasă, de care își va aminti cu drag peste câțiva ani.

,,Nu m-am gândit să fac o afacere. Pur și simplu într-o noapte în pandemie, anul trecut, m-am gândit ce as putea să fac pentru a-mi aduce aminte cu drag peste ani și ani de perioada Covid din viața mea. Astfel a pornit. Am zis că peste 20 de ani, 30 de ani când voi deschide dulapul și voi da peste tricourile făcute de mine o să știu clar că a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Am transformat o perioadă grea, în cea mai frumoasă perioadă a mea!

Pur și simplu am lansat colecția și la început am spus ca tricourile sunt pentru a le purta eu, dar dacă e cineva care vrea pot realiza mai multe în atelier. In 2 săptămâni de la lansare tricoul “You” a înregistrat peste 100 de exemplare vândute", a mai spus Neculai Stanciu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net