Răzvan Danciu, primul interviu după ce a plecat de la Survivor. Ce spune despre conflictul cu Jorge, din exil: „Nu a fost o greșeală”

#Exclusiv Click!

După cearta consumată în Exil cu Jorge (40 de ani), Răzvan Danciu a pierdut, se pare, simpatia publicului. Săptămâna trecută cei care urmăresc show-ul la tv l-au votat pe student să părăsească reality-show-ul al cărui premiu este de 100.000 de euro. Click! a stat de vorbă cu Răzvan despre toate cele petrecute la „Survivor”.

Întors din experiența Survivor România, Răzvan Danciu a vorbit despre tot ceea ce a trăit în Dominicană, despre cearta cu Jorge, dar și despre concluziile pe care le-a tras, în urma participării la competiția care l-a pus greu la încercare.

Click: Ce te-a învăţat experienţa „Survivor”?

Răzvan Danciu: „Survivor” m-a învăţat foarte multe lucruri, în special perioada petrecută în „Exil”. M-a învăţat să nu mai fiu atât de naiv, m-a învăţat ce înseamnă să fii un om de echipă, şi nu în ultimul rând m-a învăţat că trebuie mereu să îţi susţii punctul de vedere şi să te aperi, desigur fără a jigni pe alţii.

Răzvan Danciu a povestit ce sentimente încearcă după ce a fost eliminat din show-ul «Survivor»
Răzvan Danciu a povestit ce sentimente încearcă după ce a fost eliminat din show-ul «Survivor»

Dacă ar fi să o iei de la capăt te-ai mai înscrie în acest reality-show?

Categoric da. Ce am învăţat la „Survivor” în aproape o lună de competiţie nu aş fi învăţat în cinci ani petrecuţi acasă. În afară de asta, acolo trăieşti nişte emoţii greu de descris, pe care doar cine a trecut prin această experienţă le poate înţelege.

Crezi că dacă ai putea relua totul ai repeta greşeala din „Exil” când l-ai atacat pe Jorge?

Nu consider că a fost o greşeală. În primul rând, nu consider că l-am atacat, ci pur şi simplu am relatat ceea ce credeam eu, anume că victoria Războinicilor a demoralizat echipa Faimoşilor. Nu cred că asta înseamnă să „înţepi”.

Răzvan a adus constant puncte pentru echipa sa, a Războinicilor
Răzvan a adus constant puncte pentru echipa sa, a Războinicilor

Crezi că veţi putea rămâne prieteni după acel episod?

Nu ştiu dacă vom rămâne prieteni, pentru că nu depinde doar de mine, dar cu siguranţă vom avea multe de povestit.

Atunci, spune-ne tu cu cine crezi că vei păstra legătura, după ce vor reveni toţi acasă?

Cu toată echipa Războinicilor şi probabil cu mulţi dintre Faimoşi. Iubesc toţi oamenii care fac parte din acest proiect.

Citește și - Efectiv Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor. Plecarea Războinicului l-a făcut chiar și pe Jorge să plângă!

Dar ce nu ţi-a plăcut din ce ai trăit în junglă?

Faptul că nu am putut comunica deloc cu părinţii mei.

Colegii săi s-au arătat foarte necăjiţi atunci când Răzvan a fost votat pentru eliminare
Colegii săi s-au arătat foarte necăjiţi atunci când Răzvan a fost votat pentru eliminare

Şi că a fost puţină mâncare, poate... Apropo, în astfel de competiţii cei mai mulţi înregistrează pierderi în greutate uimitoare. Tu cât ai slăbit?

În jur de 4 kilograme.

Cum l-ai descrie în câteva cuvinte pe Răzvan – cel care a intrat în jungla din Republica Dominicană şi apoi pe Răzvan – cel care a plecat acasă?

Pe Răzvan care a plecat în junglă îl pot caracteriza astfel: copilăros, iubitor şi naiv. Pe Răzvan de acum, după experienţa acestui show, l-aş descrie: puternic, sigur pe sine şi mult mai matur.

Ce planuri ai după ieşirea din competiţie?

Cu siguranţă am foarte multe planuri, şi sunt sigur că lumea care s-a uitat la „Survivor” va auzi de mine încă foarte mult timp de acum încolo.

A părăsit competiţia miercurea trecută, la doar o lună de la începerea concursului la tv
A părăsit competiţia miercurea trecută, la doar o lună de la începerea concursului la tv

Te vei uita în continuare la emisiune, chiar dacă ai fost eliminat?

Da, abia aştept să văd ceea ce am făcut prin ochii telespectatorului, să mă ana­lizez foarte bine, şi să îmi dau seama ce pot îmbunătăţi la mine. Evident că mă voi uita în continuare la „Survivor”, deoarece, fără lipsă de modestie, îmi permit să spun că e cel mai puternic sezon de până acum, plin de acel factor imprevizibil care ţine telespectatorii lipiţi de ecrane.

Cearta cu Jorge i-a stricat imaginea în competiţie

Este posibil ca momentul în care s-a aflat în Exil alături de Jorge să-i fi adus cele mai mari probleme de imagine lui Răzvan Danciu.

Cântăreţul susţine că, deşi l-a ajutat foarte mult în acea etapă a competiţiei, în ciuda faptului că erau în echipe adverse, tânărul l-a „înţepat” pe la spate.

image

„Nu credeam că un copil care are o faţă de înger poate muşca atât de puternic. Încă nu mi-am învăţat lecţia cu avut încredere în oameni, mai ales că eu l-am şi ajutat în Exil”, a mărturisit Jorge la PRO TV.

„La 20 de ani demonstrez mai multă educaţie decât tine. Eu doar i-am spus lui Jorge să se pregătească, pentru că Războinicii vor câştiga din nou”, a replicat Răzvan. Indiferent cine a avut dreptate, publicul a decis însă şi l-a votat pe student pentru eliminarea din competiţie.

Click! spune

Răzvan Danciu este cel mai tânăr concurent de la „Survivor”, intrând în cursă la doar 20 de ani, în echipa Războinicilor. Originar din satul Gălăuţaş-Pârău din judeţul Mureş, tânărul locuieşte de câţiva ani în Capitală. A luat BAC-ul cu 10 şi în prezent este student la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net