Pe ce a cheltuit Roxana Ciuhulescu toți banii de la „Survivor”? „Am vrut ceva mic, decent!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu a dat lovitura cu participarea ei la „Survivor”, de anul trecut. Deși a rezistat foarte puțin în competiție, vedeta s-a ales cu un onorariu gras. Cu banii obținuți în Republica Dominicană, Roxana și soțul ei și-au luat o căsuță mică și decentă. Acum că s-a mutat în propria ei casă, Rocsana și-ar mai dori și un copil.

Roxana Ciuhulescu a părăsit, anul trecut, competiția de la „Survivor România” după doar două săptămâni și jumătate, petrecute în Republica Dominicană. S-a întors de acolo cu o ruptură de menisc și de ligamente, însă chiar și așa a meritat sacrificiul.

Chiar dacă nu a rezistat foarte mult în competiție, Roxana a obținut un onorariu frumușel de pe urma participării sale în concurs. Odată întoarsă acasă și-a împlinit visul: acela de a-și cumpăra o casă ei.

Citește și: Cum arată casa pe care Roxana Ciuhulescu și-a cumpărat-o

Roxana Ciuhulescu: „Mie nu-mi place să mă laud cu ce am!”

Din 2017, Roxana și soțul ei, Silviu Bulugioiu, au locuit cu chirie într-o vilă din zona Pipera. Cu banii obținuți la „Survivor”, Roxana și-a achiziționat, anul trecut, o casă care este dotată cu un living spațios, dormitoare, baie, bucătărie, dar și grădină. 

Eu, vara trecută, nu am avut vacanță deloc și mi-aș dori să merg acum, măcar anul acesta, într-o vacanță undeva la căldură. Am tras tare anul trecut, a fost un an în care ne-am luat și casa, că așa e în viață.

Am stat cinci ani cu chirie și, în sfârșit, ne-am cumpărat și noi căminul nostru, o căsuță mică, decentă. Într-o casă mică încape la fel de multă iubire ca într-una mare. Mie nu-mi place să mă laud cu ce am!”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Click!.

Noua casă a costat-o pe vedetă aproximativ 200.000 de euro, iar acum Rocsana și-ar mai dori un copil. Are deja doi, pe Ana și pe Cezar, dar ar mai fi loc de încă unul, care să o moștenească în ce privește înălțimea.

Vezi și: De ce nu se operează Roxana Ciuhulescu la genunchi? „Trebuie refăcută articulația! Mă doare tare când plouă!”

Roxana Ciuhulescu: „Copiii mei nu mă moștenesc la înălțime!”

Îmi mai doresc copii. Sunt ușor de făcut, dar greu de crescut. Dar nu mai am nici răbdare așa cu ei, ca înainte. Nu cred că mai fac, totuși nu se știe niciodată!

Copii nu mă moștenesc! Fiică-mea nu mai crește, are doar 1.60. Pe mine, când avea vârsta ei, colegii mă strigau copii doamna dirigintă. Tot aștept sa se înalțe să facă boost-ul ăla de înălțime, așa a spus medicul, dar nimic. Băiatul, mai degrabă, o să crească ceva mai înalt.

Nu m-a îngrășat deloc, am aceeași greutate de la 18 ani. În afara de perioada cât am fost însărcinată, eu m-am menținut mereu în greutate. Am noroc de un metabolism foarte bun, sunt și dependentă de sport ”, a mai declarat vedeta, pentru Click!.

Supra-numită „amazoana din Carpați", Roxana Ciuhulescu a fost desemnată femeia cu cele mai lungi picioare din România. Picioarele ei măsoară 1,20 metri lungime, iar românca noastră a intrat, recent, în Topul mondial al femeilor cu picioare lungi din lume!

Ani de zile, în școală, Roxana a fost victima bullying-uluilui datorită staturii saleimpresionante, și a picioarelor de „girafă”.

Știu, sunt o femeie foarte înaltă și încă trezesc curiozități și comentarii, dar nu pot să zic că mă deranjează. Puțini știu că provin dintr-o familie de oameni foarte înalți, foști jucători de baschet. Tata (Dumnezeu să-l odihnească!) măsura 2.02 m, mama 1.80 m, iar fratele meu 2.01 m. Suntem familia lu’ pune becuri.”, a recunoscut Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu: „Colegii mei au crezut că eu sunt diriginta clasei!”

Dintotdeauna am fost înaltă. M-am născut cu 58 cm, într-o maternitate din Pucioasa, la vremea respectivă, eram cel mai lung copil născut în maternitatea respectivă. Când aveam 4 ani, mama m-a dat la gimnastică, eram extrem de elastică. Doar că la 4 ani, conform dimensiunilor mele, mă încadram în grupa fetițelor de 10 ani. În clasa I, eram deja cât copiii de clasa a 4-a, iar când am intrat în clasa a 9-a, măsuram deja 1,92 m.

Intrată prima dată în clasa mea, copiii s-au ridicat în picioare și mi-au dat «bună ziua». Au crezut că sunt diriginta clasei. Până târziu, am fost un copil complexat. Lumea mă striga «girafa»,«cămila», «cocostârc», mă întrebau cât e ceasul în gară. Aia este, am înghițit multe, am învățat să trec peste”, a dezvăluit vedeta, pe blogul ei.

Roxana Ciuhulescu are 1.92m înălțime, iar picioarele ei măsoară nu mai puțin de 120 de centimetri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net