Cine este cu adevărat Alexandra Porkolab? Am aflat totul despre concurenta de la Survivor România

#Survivor România
Ultima actualizare:

Alexandra Porkolab se află printre concurenții de la „Survivor România 2023” și face parte din echipa Războinicilor. Concurenta este din Brașov, are o fetiță de cinci ani, o carieră de succes în două domenii mult râvnite, iar în timpul liber îi place să călătorească și să joace handbal. Alexandra este zodia taur și a declarat la începutul show-ului că este sigură de faptul că personalitatea ei o să o ajute în competiția de la Pro TV.

Alexandra Porkolab, ”Războinica” de la ”Survivor România 2023”
Alexandra Porkolab, ”Războinica” de la ”Survivor România 2023”

De asemenea, războinica are încredere în condiția ei fizică și crede că poate să treacă peste orice obstacol, iar pasiunea pentru drumețiile montane crede că îi va fi un avantaj în această competiție.

Citește și: Scandal între „Faimoși” la Survivor România. Vica îl face praf pe Jorge

La scurt timp după ce a plecat în Republica Dominicană, prin intermediul prietenilor săi, ea a publicat un mesaj pe Instagram. „Salut dragilor! Alexandra începe anul în forță, urmează să înceapă aventura în echipa Războinicilor în noul sezon Survivor România, începând cu data de 9 Ianuarie”.

Aceasta s-a descurcat destul de bine încă de la începutul show-ului sportiv și chiar a reușit să iasă învingătoare și să câștige imunitatea. Alexandra Porkolab a vrut să își depășească toate limitele, iar acesta este și motivul pentru care a venit la Survivor România 2023.

Vezi și: Ce a făcut Alex Delea cu banii câștigați la Survivor? Nu o să îți vină să crezi

Ce carieră are Alexandra Porkolab

Alexandra Porkolab, concurenta din echipa Războinicilor de la Survivor România, a avut grijă ca pe lângă viața personală, să-și clădească și o carieră a avut grijă să își construiască și o carieră solidă, în două dintre cele mai râvnite domenii: marketing și vânzări.

Concurenta de la Survivor este Manager Marketing și Vânzări pentru o clinică medicală. De asemenea, tânăra războinică este și Director Asociat pentru un laborator de analize medicale din Brașov.

Mesajul cu care i-a emoționat pe toți

Războinica a devenit mama unei superbe fetițe acum 5 ani (în 2018). Alexandra Porkolab a avut curajul să povestească despre decizia de a avea un copil și despre faptul că nu era pregătită să fie mamă atunci când a luat această decizie, dar a înțeles că niciodată nu o să existe momentul ideal pentru a face un copil.

 „Să fac un copil, a fost alegerea mea. Nu m-am simțit pregătită și știam că analizând lucrurile in amănunt, nu mă voi simți niciodată pregătită dar m-am simțit capabilă. Capabilă să înfrunt sau să accept situații, sentimente, dezamăgiri, frustrări, opinii. Capabilă să parcurg o parte din drumul meu cu un copil lângă mine, lăsându-l să guste din viață și intervenind atunci când pericolele sunt prea mari pentru puterile lui.”, a povestit războinica.

„Am avut curaj să pun pauză vieții mele, pentru a da naștere unei alte vieți si nu regret asta. Noua formă de iubire, ce se naște odată cu copilul tău nu o poți explica în vreun fel, cum, de altfel, nu o poți nici compara. Să pui pauză vieții tale, nu înseamnă că te transformi din zână in slugă.”, este mesajul care i-a emoționat care a reușit să îi emoționeze pe toți apropiații.

Alexandra Porkolab are toate calitățile pentru a face față provocărilor din Republica Dominicană.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net