Vica Blochina, situație dramatică la Survivor România. Medicul a intervenit de urgență / Video

Ultima actualizare:

Vica Blochina a trecut printr-o situatie grea la Survivor România. În ediția de marți, 24 ianuarie, vedeta a cedat chiar după ce lupta pentru imunitate s-a terminat. Medicul a fost chemat de urgență.

Vica Blochina, situatie dramatică la Survivor România. Foto: Facebook/Survivor România
Vica Blochina, situatie dramatică la Survivor România. Foto: Facebook/Survivor România

Din păcate pentru Faimoși, ghinioanele se țin în lanț. După ce Sebastian Dobrincu a fost nevoit să retragă în urma unei accidetări grave, Vica Blochina a trecut prin clipe grele în episodul marți al emisiunii de la Pro TV.

Cel mai probabil stresul probelor de pe traseu au afectat-o pe concurenta în vârstă de 47 de ani. După ce jocul pentru imunitate s-a terminat, iar Faimoșii au câștigat cu un scor de 10-6 însă, blondinei i s-a făcut râu.

Colegii săi au ridicat-o, iar Vica a început să plângă. După câteva momente de panică, vedeta a ajuns pe mâinile medicilor.

Vica a ajuns pe mâna medicilor la Survivor România

„Vica a acuzat o stare de epuizare. Este în cortul medicului. Vă vom informa că amănunte”, a anunțat Daniel Pavel, în legătură cu starea de sănătate a Faimoasei.

Alina Ceușan, care este o persoană foarte apropiată de Vica Blochina, a dezvăluit că nu este prima pară când vedeta se confruntă cu astfel de stări.

Ce spunea Vica înainte de proba în care s-a simțit rău

Paradoxal, înainte de startul probei, Vica părea că se simte excelent. Faimoasa era în mare formă și spunea că este foarte odihnită.

„Venim cu stare de spirit super, pentru că am și mâncat. Suntem plini de forțe, am dormit foarte bine și cu siguranță astăzi o să câștigăm”, spunea Vica Blochina înainte de a intra pe traseu, fiind extrem de încrezătoare.

Ce spunea Vica înainte de competiție

„Am vazut episoadele după ce am semnat și am zis: nu mai vreau să merg! Tu ai văzut vreo femeie normală la vârsta mea să meargă la Survivor.

Este prima oară în viața mea după ce am semnat mă stresez pentru că îmie frică de foarte multe lucruri”, a precizat Vica Blochina înainte să plece la Survivor România 2023.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net