Doc, criză de nervi la ”Survivor România”. Gestul furibund cu care a înfuriat pe toată lumea

#Survivor România
Ultima actualizare:

În ediția de pe 23 ianuarie, la ”Survivor România” a avut loc o probă pentru provizii, iar Doc a avut o criză de nervi chiar înainte, a țipat, a înjurat și s-a certat cu echipa sa din cauza lipsei de mâncare.

Foamea, oboseala, stresul, dorul de casă, lipsa igienei sunt factori care îi fac pe concurenți mult mai irascibili, iar Doc este unul dintre ei.

Seara înainte de probă, toți colegii din echipa „Faimoșilor” stăteau în jurul focului și împărtășeau strategii de a câștiga proba. Însă, unii dintre ei au început să se plângă de condițiile grele și mai ales, de lipsa hranei, iar Doc s-a enervat, a țipat și înjurat minute bune.

Cearta „Faimoșilor” înainte de probă

Conflictul cea mai mare a avut loc între Kamara, cel mai nou coleg, și Doc, care se crede mult mai experimentat, fiind în competiție de două săptămâni și nu se plânge la fel cum o face noul coechipier. Toți ceilalți colegi susțin în continuare că le este foame, iar Doc este singurul care afirmă că nu este flămând: „Eu mănânc cocos, beau apă, mă antrenez și nu mi-e foame”, doar că ceilalți nu îl cred.

„Faimoșii” spun că s-au înscris la competiție pentru a lupta pentru hrană. El admite că era conștient de faptul că nu va avea mâncare și că știa unde vine: „Le-am zis că știam unde vin. Am venit să mor de foame”. O colegă l-a întrebat dacă vrea să moară de foame și aceasta a răspuns: „Da, vreau, că de aia am venit!”, răspuns oferit la nervi și cu urlete.

Jorge a încercat să-l calmeze pe Doc

Jorge a fost cel mai retras din acest scandal, dar după atâtea țipe și înjurături nu s-a mai putu abține și a încercat să-l liniștească: „Băi, vezi să nu-ți plesnească vreo venă. Vezi că te-aude toată jungla!”.

După un moment de liniște, Kamara a revenit la subiect, spunându-i lui Doc că după aceste experiențe toată lumea știe unde a venit. Doc răbufnește din nou, dar pentru puțin timp.

Într-un final, apele s-au liniștit și „Faimoșii” au început să cânte și să râdă.

Doc a avut un conflict în timpul probei și cu Vica, iar ea i-a spus că „este oribil rău de tot” și că dacă ar trebui „să îi dea unui om în cap”, el s-ar simți bine.

Cine a câștigat proba pentru provizii?

Carmen Grebenișan s-a luptat cu Andreea Moromete, din echipa „Războinicilor” pentru provizii. Echipa care va câștiga va primi trei alimente, fasole, linte și orez. „Faimoasa” nu s-a accidentat în timpul probei, deși se simțea epuizată, iar la final a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a căzut pe nisip. După ce a fost trată, Carmen le-a povestit colegilor cum se simte. „Mă simt mai bine, dar am o stare asemănătoare cu beția. Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine“.

Cu toate că a ajuns în mâinile medicilor, Carmen a învins-o pe Andreea și a câștigat proba proviziilor.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net